Lifestyle

Komentari 5

Tata i pol: Mami šalje otkačene fotke na kojima se opija s klincima ili skaču s krova

Tata i pol: Mami šalje otkačene fotke svoje  djece u 'opasnosti'

Jenny Deus otac je dvojice sinova koji se dobro zabavlja. Kad partnerica pošalje poruku da pita kako su i što rade, fotošopira fotografije nezgoda, skakanja s krova, opijanja i objavljuje ih na Instagramu

Svi u životu poznajemo nekog čovjeka koji kao da je rođen za ulogu najboljeg tate na svijetu koji je uvijek spreman za šalu i igru sa svojim klincima i čini sve što može da bi im uljepšao djetinjstvo baš na poseban način. Tata dvoje klinaca, Kenny Deuss, iz belgijskog Antwerpena, jedan je od takvih očeva. 

POGLEDAJTE VIDEO: Očevi su snimili reakciju klinaca koji ih prvi puta vide bez brkova i brade

Kad god bi čuvao svog prvorođenca Alexa, njegova djevojka i Alexova mama poslala bi poruku da pita je li sve u redu i pitala što njih dvojica rade.. 

Tako je Kenny došao na sjajnu ideju: Započeo je s fotošopiranjem odgovora na upite svoje djevojke, tako da joj je slao poruke sa fotografijama na kojima su on i mališan bili u raznim opasnim, avanturističkim i komičnim situacijama.

1.

Od prvog Photoshopa, Kenny je na Instagramu prikupio preko 157 tisuća obožavatelja koji s nestrpljenjem iščekuju njegova nova  remek-djela. 

2. 

Štoviše, tata je na te fotografije počeo 'ubacivati' i drugog Astera, sina koji je rođen ove godine. 

3. 

Kenny kaže da za većinu slika treba puno vremena, jer želi da izgledaju realno. 

4. 

- To znači da moramo otići do mjesta na kojem je snimljena neka slika i koristiti iste predmete. Ponekad mogu dodati umjetnu pozadinu ili objekt, ali rezultat će izgledati pomalo lažno - priča, a prenosi Bored Panda. 

5. 

Ovo je dio fotografija s njegovog Instagrama.

6.

7.

Tata Kevin kaže kako u fotošopiranju fotki nije posustao ni za vrijeme pandemije Covid-19, odnosno njegovmu je hobi baš u to vrijeme dobro došao da ga primijeti veći broj pratitelja na Instagramu, te da počne komunicirati s više ljudi nego ikad.  

9. 

10. 

11.

Na žalost, nema informacija o tome kako je na neke od tih fotografija reagirala Kevinova partnerica, mama dvojice dječaka čije fotografije joj stižu kad nije s obitelji. 

12.