Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Telefonski brojevi koje treba imati u mobitelu

Telefonski brojevi koje treba imati u mobitelu
1

Svoj kućni broj dobro je upisati u memoriju mobitela, čak i ako ga znate napamet. Izgubite li mobitel, nalaznik će moći potražiti stavku “kućni”

VIDEO

Svoj kućni broj dobro je upisati u memoriju mobitela, čak i ako ga znate napamet. Izgubite li mobitel, nalaznik će moći potražiti stavku “kućni” i tako dogovoriti vraćanje uređaja. Brojeve telefona obiteljskog liječnika i zubara dobro je imati memorirane u mobitelu, osobito na godišnjem odmoru. Razboli li se netko od ukućana na putovanju, možete nazvati i provjeriti što se krije iza njegovih simptoma i može li se problem do povratka ublažiti nekim lako dostupnim sredstvom iz ljekarne. Roditelji bi trebali zabilježiti brojeve vrtića ili škole (razrednika) te voditelja aktivnosti koje dijete pohađa (npr. nogometnog trenera). Imate li kućnog ljubimca, zabilježite i broj veterinara. Za slučaj da izgubite ključ od stana, u mobitelu je dobro imati broj lokalnog bravara, najbolje onoga koji nudi i hitne intervencije u svako doba dana. Traženje bravara dok ste zaključani izvan kuće samo je dodatan i nepotreban stres. Druga mogućnost je da rezervni ključ od stana ostavite kod pouzdanog prijatelja ili susjeda. Učinite li to, ne zaboravite i njegov broj upisati u mobitel.

>>> Čak i na godišnjem nije preporučljivo izgubiti svaki kontakt s uredom. Zabilježite broj šefa ili kolege kako biste se mogli javiti u slučaju nužde, na primjer ako se zbog kašnjenja aviona ili bolesti ne možete na vrijeme vratiti na posao.

>>> Brojevi službi za korisnike banaka i kartičarskih kuća obično su zapisani na poleđini kartice. No izgubite li karticu, tako ćete izgubiti i njihov broj. Zapišite ga u mobitel. Tako ćete moći brzo reagirati ako izgubite karticu i spriječiti da se netko time okoristi.

>>> Vozači bi u mobitel trebali upisati broj Hrvatskog autokluba (987) ili vučne službe. Poželjno je sa sobom imati i broj automobilskog osiguranja za slučaj nezgode. I broj taksi-službe može vas spasiti ako zapnete na cesti ili popijete previše da biste vozili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'