Obavijesti

Lifestyle

Komentari 48

Tijekom poroda saznala sam da mi je dečko oženjen s drugom

Tijekom poroda saznala sam da mi je dečko oženjen s drugom

Gemma Powell bila je sretna jer će dobiti još jednu bebu, s dečkom za kojeg je smatrala da je napokon "onaj pravi". No kada ga je doktor pitao za ime, odgovorio je posve neočekivano

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:34

Dok je Gemma Powell (37) iz engleskog Wolverhamptona, ležala u bolničkom krevetu, prolazila je kroz popis mogućih imena djeteta u glavi. Samo nekoliko trenutaka dijelilo ju je od poroda malog dječaka s kojim će upotpuniti svoju obitelj.

No prije nego je trebala krenuti na carski rez, par riječi izrečenih bez razmišljanja ju je toliko šokiralo da se zapitala tko je taj čovjek koji će postati ocem njezinog djeteta.

U trenutku kad je doktor pitao njezinog dečka Alexa kako se zove, bez razmišljanja mu je rekao Douglas. Kasnije je Gemma saznala da Alex nije imao samo drugi identitet, već i drugu ženu.

- Kažu da nikad ne zaboraviš dan kad si dobio dijete - i ja ga sigurno neću zaboraviti, nikada. Srce mi se slomilo - ispričala je  Gemma za britanski Mirror.

- Upravo sam dobili dijete, on mi je cijelo vrijeme govorio kako me želi oženiti, a istovremeno je imao drugu ženu. Mislila sam da sam napokon upoznala "onog pravog" kad sam upoznala Alexa Omozusija (38) - prisjeća se Gemma.

Vrlo brzo su postali nerazdvojni, a njezino troje djece, 12-ogodišnji sin i 8-ogodišnje blizanke, zvali su ga tata Alex. 

- Preko tjedna je uglavnom bio kod svog brata jer je njegov stan bio bliže Alexovom poslu, ali ubrzo nakon što smo se upoznali se praktički preselio kod mene. Tu i tamo bi preko vikenda otišao u svoj stan u Manchesteru, a ja sam bila posve okupirana djecom, tako da mi to nije smetalo - prepričava Gemma.

Par je bio zajedno malo više od godinu dana kad je Gemma ostala trudna.

- Bio je tipično muško, ali bio je veseo i činilo mi se da je sretan. Kad smo saznali da ćemo dobiti malog dječaka bio je jako uzbuđen - prisjeća se. 

Doktori su predložili Gemmi carski rez budući da je već prije imala jedan s blizancima. A kad je stigao taj dan, Alex i Gemma su zajedno bili u bolnici na pripremama za carski rez.

- Kad je doktor pitao: "Kako se zovete?", prisjeća se Gemma, uglas smo odgovorili. Ali, umjesto da je rekao da se zove Alex, rekao je Douglas. Začudila sam se i pogledala kao što ti je, zašto lažeš doktoru - priča Gemma.

Nakon poroda, Alex/Douglas ju je čekao u sobi i rekao joj da je njegovo pravo ime Douglas, a da mu je Alex nadimak. Umorna i prepuna emocija, Gemma je držeći u rukama svojeg sina, nevoljko prihvatila njegovo objašnjenje.

Devet mjeseci Douglas je bio prilično dobar tata bebi Lévalu, ali tada je počeo izlaziti sve više i više.

- Odjednom sam se sjetila trenutka kad sam bila sedam tjedana trudna, kad se Douglas bizarno našalio i rekao da ima ženu. Činilo mi se čudno, ali on je bio sa mnom svaku večer u tjednu, i koja bi žena bila u redu s tim? - objašnjava Gemma.

Sumnjičava, Gemma je razgovarala s prijateljicom koja joj je predložila da malo baci pogled na Facebook.

- Rekla sam joj kako se Douglas nije zamarao društvenim mrežama, ali je ispalo da je itekako imao Facebook profil, samo što je mene blokirao. Preko profila moje prijateljice smo pogledale njegov profil i vidjele komentare žene koja je imala isto prezime kao Douglas. Moje srce se slomilo. Odlučila sam joj poslati poruku u kojoj sam joj napisala svoj broj telefona i zamolila ju da me kontaktira - objašnjava Gemma. 

Žena ju je nazvala dok je Douglas spavao.

- Rekla mi je da su se ona i Douglas vjenčali samo par tjedana prije nego što ga je Gemma upoznala. Bila sam slomljena. Ispalo je da Douglas provodi tjedan sa mnom, a vikend kod nje u kući udaljenoj samo par kilometara od mene. Stan u Manchesteru nije postojao - kroz suze prepričava razgovor s Douglasovom ženom.

Gemma nije mogla čekati, odmah se suočila s njim. Ispričao joj se i tvrdio da se rastao od žene, no Gemma je znala istinu i izbacila ga iz kuće. Smatrala je da mu je dala i previše šansi da bude dobar partner i otac. 

Sad, skoro dvije godine kasnije, Douglas viđa svojeg sina, ali Gemma je i dalje povrijeđena i ne može prijeći preko svega što je napravio.

- Njegova žena je isto dobila fantastičnu ideju - razvela se od njega - ispričala je Gemma.

Kad je cijela priča otkrivena, javio se i Douglas.

- Gemma je znala da sam oženjen i bila je svjesna da mi imamo aferu. Rekao sam joj na početku veze - komentira Douglas.

- Nije mi rekao da je oženjen - nasmijala se Gemma kad je čula njegovu izjavu.

- Tek nakon poroda sam saznala da ima ženu, i to nakon što sam na njegovom Facebook profilu otkrila komentare žene koja je imala isto prezime kao i on - zaključila je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku