Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Tijelo bez ožiljaka spremno za toplije vrijeme i pokazivanje

Tijelo bez ožiljaka spremno za toplije vrijeme i pokazivanje
1

Strije i celulit mogu se ublažiti tretmanima laserima, ožiljke i neravnine uklanjaju gelovi, losioni i kreme, a crvenim ružem najlakše u trenu se prikrije modrica

VIDEO

Dolaskom toplijeg vremena odbacuju se slojevi odjeće i pokazuje sve više kože, pa je sad idealno vrijeme da se posvetite rješavanju problema koji ponekad muče i najsamopouzdanije žene. Jedan od njih su i strije. 

Čak 90 posto žena tijekom života dobije strije jer se koža rastegne zbog nagloga gubitka težine, debljanja ili trudnoće. Ne može ih se riješiti, ali se mogu ublažiti, osobito ako se liječe čim se pojave. Mogu se smanjiti ili posvijetliti raznoraznim tretmanima laserom, a cijena tretmana iznosi od 300 do 500 kuna. Ni celulita se ne može riješiti, ali se može ublažiti radiofrekventnim valovima koji zatežu kožu. Cijena tretmana je od 500 do 1000 kuna. Za brže rješenje upotrijebite kreme na bazi kofeina koje trenutačno zatežu kožu. 

No želite li pokazati lijepa ramena, a imate neravnu kožu sklonu svrbežu, isušivanju ili ekcemima, obvezno izbjegavajte jake pilinge. Radije upotrebljavajte gelove i losione s AHA kiselinama, a zatim nanesite kremu s hidrokortizonom da smanjite crvenilo. Želite li noge bez vidljivih kapilara i vena, pomoći će vam skleroterapija - injekcijom vene postaju nevidljive. Količina tretmana ovisi o stanju, pa treba početi na vrijeme. 

Tijelo bez ožiljaka

Mali ožiljci koji nisu stariji od šest mjeseci mogu se liječiti silikonskim gelovima. Kako biste ih poravnali, umasirajte gel dvaput na dan tijekom dva mjeseca. No pomažu i injekcije steroida.

I modrice se mogu sakriti

Imate li masnicu, svaki dan je masirajte protuupalnim losionom. No želite li prikriti modricu, nanesite na nju crveni ruž koji će je neutralizirati, a zatim na njega spužvicom utapkajte puder. 

Riješite se prištića na tijelu

Kad je toplo, pore na tijelu lakše se začepe pa se prištića riješite sredstvom s 1,25 posto salicilne kiseline. Ako to ne pomogne, na suhu kožu nanesite sloj antibiotskog losiona ili sloj benzoil peroksida.

Koža bez ikakvih nedostataka

Bezopasne male kožne izrasline - fibrome, koji se nalaze ispod pazuha, na vratu, trbuhu ili rukama, mogu se bezbolno ukloniti laserom, a dovoljan je samo tretman.

Zategnuta i čvrsta koža

Opuštene kože riješite se neinvazivnim tretmanom radiofrekventnim valovima. Na taj način se zateže koža i poboljšava tonus. Dovoljan je tretman na tjedan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'