Lifestyle

Komentari 8

TikTok trend: Donji dio bikinija pretvorile u gornji dio badića

TikTok trend: Donji dio bikinija pretvorile u gornji dio badića

S toplijim vremenom dolaze i novi inovativni trikovi s kupaćim kostimima. Ako vam je dosadilo nositi klasični kupaći, isprobajte ovaj trik i uz pomoć donjeg dijela bikinija napravite unikatan badić

Brojne korisnice TikToka odlučile su na svojim profilima podijeliti trikove kako nositi donji dio bikinija kao moderan gornji dio kupaćeg kostima. Jedna je koristila donji dio kupaćeg iz dva različita kompleta kako bi u samo četiri jednostavna koraka napravila gornji dio bikinija u različitim bojama.

POGLEDAJTE VIDEO: Pronašla špilju na plaži za slikanje, ali ju iznenadio smrad

Korisnica TikToka iz Miamija pod nadimkom @jmegss snimila je video u kojem možete vidjeti kako crne bikini gaćice okreće i oblači kao majicu. Nakon toga badić na njoj izgleda kao top s jednom naramenicom. No, kako bi upotpunila kombinaciju, istu stvar ponavlja s drugim, narančastim, donjim dijelom bikinija i oblači ga tako da naramenica bude sa suprotne strane od prvotno obučenog.

Iako se ovaj trend čini pomalo bizarnim, krajnji rezultat zaista ne izgleda loše. U komentarima ovog videa brojne žene su bile oduševljene i rekle su da će ovaj trik definitivno isprobati, no jednoj sve to nije baš izgledalo obećavajuće.

- Mislim da treba koristiti jednu veličinu veću od one koju inače nosite, jer sam isprobala trik i imala sam preveliki pritisak na grudi - napisala je. Međutim, Jordyn je rekla da ne treba odustati i napisala je: 'Zastanite i ponavljajte postupak koliko god treba'.

Druga korisnica TikTok-a, @evelyncruz, je pak iz donjeg dijela kupaćeg kostima napravila isto gornji dio, samo malo drugačijom metodom. 

U kratkom isječku je prvo odvezala vezice sa svake strane donjeg dijela badića, te je na sredini napravila čvor. Nakon toga je uzela vezice s jedne i druge strane te ih zavezala oko vrata, a zatim je to učinila i na leđima. Tako je dobila prekrasan trokutasti badić koji zaista ne izgleda kao da je zapravo napravljen iz gaćica, piše Daily Mail.

Najčitaniji članci