Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Tips&tricks za ljepotu: U brizi za izgled svaki je detalj važan

Tips&tricks za ljepotu: U brizi za izgled svaki je detalj važan
1

Samo bitni zakoni za uljepšavanje: Tapkanje, a ne utrljavanje, krema na laktovima i prvak u njezi ‘brišu’ nesavršenosti, dobre proizvode ne treba nikad mijenjati

VIDEO

Nanošenje korektora može samo pokvariti ljepotu ako imate naviku utrljavati ga u kožu jer će se vjerojatno neujednačeno raspršiti po licu. Bolje je lagano ga utapkati po području koje želite prekriti. Iako će djelovati kao da se sporije upija, ustrajte i brzo će nestati - i on i nesavršenost koju ste htjeli prekriti. 

A ustrajanje je i recept protiv akni. Ako vam se poboljšao ten zbog korištenja određenog proizvoda, ne odustajte jer će koža brzo ponovno postati nečista i sklona upalama. U brizi za ljepotu svaki detalj je važan. Kao što jedna krivo povučena linija ili pogrešna boja laka može uništiti savršeno osmišljenu kombinaciju, tako malo vode može “napraviti čuda” za njegu lica. Nanose li se kreme protiv bora na vlažno lice, drastično će snažnije djelovati. 

No najbolje je iskušati je na malom dijelu kože jer voda može “običnu” kremu pretvoriti u preparat prejak za vaše lice. A za instantnu sjajnu kožu, prije šminkanja i pripreme za izlazak otiđite u teretanu. Vježbanje ne samo da će “očistiti ten” nego će, zahvaljujući hormonima, koži podariti sjaj. 

Najbolja frizura prati prirodnu teksturu kose

Iako s vremena na vrijeme možete eksperimentirati s frizurama, sigurno ćete najljepše izgledati s frizurom koja prati prirodnu teksturu vaše kose. Ravnu kosu nije dobro prisiljavati da se kovrča i obrnuto. Također, ako niste prisiljeni, nemojte nikad štedjeti na frizuri. Birajući koliko ćete potrošiti u salonu, uzmite u obzir da kosu “nosite” svaki dan - za razliku od onih skupih cipela.

Vitamin C koži vraća mekoću te je pomlađuje

Vitamin C može se proglasiti prvakom među svim prirodnim sredstvima za njegovanje kože. Ako svakodnevnu prehranu obogatite limunom, paprikom i ostalim svježim voćem i povrćem, uskoro ćete primijetiti pozitivne promjene - od čišćeg tena do prirodnog sjaja. Vitamin C vašoj će koži dati potrebnu mekoću i dodatno je pomladiti. 

Ovlažite ramena, laktove stopala i zglobove

Pri korištenju krema za samotamnjenje dodatnu pozornost treba posvetiti mjestima gdje je koža prirodno suša. Nakon nanošenja sredstva na ramena, stopala, laktove i ostale zglobove dodatno nanesite hidratantnu kremu. Tako ćete lako izbjeći “izdajničke” mrlje koje, osim što kvare ljepotu, odaju da ten nije posljedica sunčanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje