Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Prvoaprilske šale za parove: Slušaj, Lana dolazi u 22 h...

Prvoaprilske šale za parove: Slušaj, Lana dolazi u 22 h...
1

Prvi april za zaljubljene: šale ‘razbijaju’ napetost i monotoniju veze, a ispunjavaju je svježinom i kreativnošću, iznenadite partnera iguanom ili ispričnicom od seksa

VIDEO

Rješavaju li se napetosti i nesuglasice humorom, veze i brakovi dulje traju, otkrio je američki bračni terapeut dr. John Gottman. Ljudi koji se redovito šale s partnerom puno su zadovoljniji vezom od onih koji to ne čine, potvrđuju i brojna istraživanja. Čini li vam se da se u zadnje vrijeme s partnerom natječete u ozbiljnosti, možda je pravi trenutak da okrenete ploču. Osim što zbližavaju ljude, (prvoaprilske) šale razbijaju monotoniju te unose svježinu i kreativnost u vezu, tvrde psiholozi i tako ju čuvaju od pucanja. 

Ovisno o karakteru partnera i odnosu, možete ga iznenaditi nečime poput: “Moji roditelji ostaju kod nas cijeli mjesec!”, “Dobila sam otkaz” ili “Usvojio sam iguanu! Vidi sliku!”. Vragolastiji će možda promrmljati jednu od (za neke podjednako uznemirujućih) izjava: “Trudna sam”, “Zaljubio sam se u susjedu” ili “Doktor mi je zabranio seks na 90 dana”. Što god odlučili, ne zavlačite šalu predugo jer bi vas umjesto smijeha mogla dočekati jezikova juha, ističu stručnjaci. 

Zaposli me, molim te...

Ako ste sigurni u vlastiti humor, novu vezu možete započeti smijehom. Jedna od smjelijih pošalica nakon prve zajedničke noći glasila bi: “I? Jesam li dobio/la posao?”. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pa, tek smo se upoznali!!!

Najopakija prvoaprilska šala uključuje lažnu tetovažu. Ako je veza “friška”, natpis nosi njegovo ime i riječ 4EVER. Ako je posrijedi duga vezi, neka opet bude njegovo ime, no napisano pogrešno.

Prvoaprilska "zona sumraka"

Iznenadite li ga najgorim obrokom koji je ikad pojeo, vjerojatno će privremeno ostati bez teksta, prisjećajući se starih epizoda “Zone sumraka”. Svakako pri ruci imajte ukusnu rezervu.  

Lana dolazi, sutra iza 22 h...

Zanima li vas reakcija, možete reći nešto poput: “Slušaj, razmišljao sam i odlučio da bi našoj vezi godilo malo eksperimentiranja. Zato sam jučer nazvao ‘simpatičnu’ Lanu s trećega kata...”

Probudi me iz nesvijesti

Ona: “Blažena tvrtka… Konačno mi plaćaju magisterij u Australiji!” Vi: (padate u nesvijest). Ona: “Ali to je samo dvije godine! Daj jedanput budi sretan zbog mene!” Vi: (u nesvijesti). 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru