Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Popularni Magnum i Jillie u sretnom su braku 34 godine: 'Važno je njegovati svoj brak'

Popularni Magnum i Jillie u sretnom su braku 34 godine: 'Važno je njegovati svoj brak'

Svećenik nije znao pravi identitet para koji će vjenčati do nekoliko minuta prije početka ceremonije. Fotografije s vjenčanja Tom i Jillie su snimili Polaroidom kako ne bi procurile u javnost

Tom Selleck je bio 38-godišnji rastavljeni muškarac. Snimao je film u Londonu i postao opsjednut mjuziklom Cats. Noći je provodio na West Endu i 'davio' kolege detaljima. Glumica Jane Seymour bila je jedna od njih, svaki dan je slušala kako je to fantastičan mjuzikl, zašto je toliko dobar... 

POGLEDAJTE VIDEO Jozo i Sofija su u braku preko 70 godina:

Pokretanje videa ...

- U početku sam mislila da je to dobro, ali nakon desetaka puta mi je dosadilo - rekla je.

No, ni ona ni njezini kolege tad nisu znali zašto je Tom odjednom postao toliko fokusiran na jednu predstavu i zašto ju je iznova išao gledati. U mjuziklu je nastupala 25-godišnja Jillie Joan Mack, vrlo energična plesačica koja je glumila Rumpleteazer. 

Tom nije skidao oči s nje i jedno veče su izašli. Bila je to naizgled obična večera koja je ubrzo prerasla u romansu. Živjeli su odvojeno sve dok njoj nije istekao ugovor, a potom je bez puno premišljanja doputovala do njega na Havaje gdje je snimao Magnum. Postali su nerazdvojni.

I novinari su ubrzo 'nanjušili' ljubavnu priču jer se Jillie pojavljivala uz Toma svugdje, od crvenog tepiha na dodjeli nagrade Emmy do njegovog predstavljanja na Šetalištu slavnih 1986. godine u Hollywoodu.

The Ralph Dominguez Collection

Godinu dana kasnije vjenčali su se u tajnosti

Tomov brat Bob dogovorio je sve detalje sa svećenikom u kapeli za vjenčanja na jezeru Tahoe u Nevadi koja je bila otvorena 24 sata. Vjenčali su se u kasnoj večernjoj ceremoniji pod pseudonimima 'Tom Jenkins' i 'Suzie Mark'. Bilo je to 7. kolovoza 1987. godine, on je tad imao 42 godine, a ona 29.

Svećenik nije znao pravi identitet para do nekoliko minuta prije početka ceremonije. Fotografije s vjenčanja su snimili Polaroidom kako one s negativa ne bi procurile u javnost.

Deset jedinstvenih tradicija s vjenčanja sa svih strana svijeta
Deset jedinstvenih tradicija s vjenčanja sa svih strana svijeta

- Oboje su bili nervozni, kao i bilo koji drugi par koji se sprema vjenčati. On je vrlo topao, brižan čovjek - rekao je svećenik David Immel

Svoje su prvo i jedino zajedničko dijete, kćer Hannah, dobili godinu dana kasnije, a podigli su je na ranču od 26 hektara koji su kupili u okrugu Ventura u Kaliforniji. Tom je smanjio obujam posla kako bi više vremena provodio s obitelji. 

- Napustio sam Magnum da bih imao obitelj. Dugo mi je trebalo da siđem s tog vlaka, ali jako sam se trudio postići ravnotežu u životu, a ranč mi je u tome pomogao. Oboje smo mislili da je to najbolje okruženje za odrastanje našeg djeteta - rekao je 2012. za časopis People pa se osvrnuo na to kako su odgajali Hannah.

Mamini zlatni savjeti za ljubav: Kupi novo rublje, ali ne za njega
Mamini zlatni savjeti za ljubav: Kupi novo rublje, ali ne za njega

- Nismo radili ništa i niti donosili bilo kakve odluke bez međusobnog savjetovanja. Ako je jedan od nas donio neku odluku koja je uključivala Hannah, drugi je u potpunosti to podržao, čak i ako se nije slagao s tim - dodao je i osvrnuo se na to što je njihov brak učinilo tako dugim i sretnim.

- Važno je njegovati svoj brak. Mislim da je provođenje vremena daleko od posla dobro za brak - zaključio je, a prenosi countryliving.com.