Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Popularni Magnum i Jillie u sretnom su braku 34 godine: 'Važno je njegovati svoj brak'

Popularni Magnum i Jillie u sretnom su braku 34 godine: 'Važno je njegovati svoj brak'

Svećenik nije znao pravi identitet para koji će vjenčati do nekoliko minuta prije početka ceremonije. Fotografije s vjenčanja Tom i Jillie su snimili Polaroidom kako ne bi procurile u javnost

VIDEO

Tom Selleck je bio 38-godišnji rastavljeni muškarac. Snimao je film u Londonu i postao opsjednut mjuziklom Cats. Noći je provodio na West Endu i 'davio' kolege detaljima. Glumica Jane Seymour bila je jedna od njih, svaki dan je slušala kako je to fantastičan mjuzikl, zašto je toliko dobar... 

POGLEDAJTE VIDEO Jozo i Sofija su u braku preko 70 godina:

Pokretanje videa...

Jozo i Sofija 01:40

- U početku sam mislila da je to dobro, ali nakon desetaka puta mi je dosadilo - rekla je.

No, ni ona ni njezini kolege tad nisu znali zašto je Tom odjednom postao toliko fokusiran na jednu predstavu i zašto ju je iznova išao gledati. U mjuziklu je nastupala 25-godišnja Jillie Joan Mack, vrlo energična plesačica koja je glumila Rumpleteazer. 

Tom nije skidao oči s nje i jedno veče su izašli. Bila je to naizgled obična večera koja je ubrzo prerasla u romansu. Živjeli su odvojeno sve dok njoj nije istekao ugovor, a potom je bez puno premišljanja doputovala do njega na Havaje gdje je snimao Magnum. Postali su nerazdvojni.

I novinari su ubrzo 'nanjušili' ljubavnu priču jer se Jillie pojavljivala uz Toma svugdje, od crvenog tepiha na dodjeli nagrade Emmy do njegovog predstavljanja na Šetalištu slavnih 1986. godine u Hollywoodu.

The Ralph Dominguez Collection

Godinu dana kasnije vjenčali su se u tajnosti

Tomov brat Bob dogovorio je sve detalje sa svećenikom u kapeli za vjenčanja na jezeru Tahoe u Nevadi koja je bila otvorena 24 sata. Vjenčali su se u kasnoj večernjoj ceremoniji pod pseudonimima 'Tom Jenkins' i 'Suzie Mark'. Bilo je to 7. kolovoza 1987. godine, on je tad imao 42 godine, a ona 29.

Svećenik nije znao pravi identitet para do nekoliko minuta prije početka ceremonije. Fotografije s vjenčanja su snimili Polaroidom kako one s negativa ne bi procurile u javnost.

Deset jedinstvenih tradicija s vjenčanja sa svih strana svijeta
Deset jedinstvenih tradicija s vjenčanja sa svih strana svijeta

- Oboje su bili nervozni, kao i bilo koji drugi par koji se sprema vjenčati. On je vrlo topao, brižan čovjek - rekao je svećenik David Immel

Svoje su prvo i jedino zajedničko dijete, kćer Hannah, dobili godinu dana kasnije, a podigli su je na ranču od 26 hektara koji su kupili u okrugu Ventura u Kaliforniji. Tom je smanjio obujam posla kako bi više vremena provodio s obitelji. 

- Napustio sam Magnum da bih imao obitelj. Dugo mi je trebalo da siđem s tog vlaka, ali jako sam se trudio postići ravnotežu u životu, a ranč mi je u tome pomogao. Oboje smo mislili da je to najbolje okruženje za odrastanje našeg djeteta - rekao je 2012. za časopis People pa se osvrnuo na to kako su odgajali Hannah.

Mamini zlatni savjeti za ljubav: Kupi novo rublje, ali ne za njega
Mamini zlatni savjeti za ljubav: Kupi novo rublje, ali ne za njega

- Nismo radili ništa i niti donosili bilo kakve odluke bez međusobnog savjetovanja. Ako je jedan od nas donio neku odluku koja je uključivala Hannah, drugi je u potpunosti to podržao, čak i ako se nije slagao s tim - dodao je i osvrnuo se na to što je njihov brak učinilo tako dugim i sretnim.

- Važno je njegovati svoj brak. Mislim da je provođenje vremena daleko od posla dobro za brak - zaključio je, a prenosi countryliving.com.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje