Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Top 10 mjesta za glamping - luksuzni kamping u Hrvatskoj

Volite prirodu, ali vam je teško odreći se luksuznih stvari? Onda je za vas idealan odlazak na glamping - luksuzno kampiranje. Pogledajte koja su najbolja glamping mjesta u Hrvatskoj

VIDEO

Glamping, odnosno ‘glamurous camping’ ili ti glamurozno/luksuzno kampiranje spaja klasično kampiranje u prirodi sa pogodnostima doma ili apartmana i moderne tehnologije. Koncept uglavnom predviđa ili potpuno opremljene montažne drvene kućice ili veće šatore sa čvrstom podlogom u kojima nikakve vremenske neprilike ne mogu poremetiti vaš mir.

Lijek za stres: Blizancu treba avantura, a Ribama meditacija
Lijek za stres: Blizancu treba avantura, a Ribama meditacija

Smisao u glampingu vide oni koji nisu zagriženi kamperi, koji vole prirodu i žele vrijeme provoditi u njoj, ali isto tako cijene komfora koji lokacija ima. Glamperi ne žele sjediti u blatu ako padne kiša i ne žele se pržiti na suncu ako parcela u kampu nije odgovarajuća, mučiti se sa strujom, kuhanjem na jednom kuhalu, prijenosnim frižiderom i ostalim stvarima u kojima kamperi uživaju.

Znate li koja je prikladnija boja odjeće za sunce, crna ili bijela?
Znate li koja je prikladnija boja odjeće za sunce, crna ili bijela?

Pogledajte deset najboljih mjesta za glamping u Hrvatskoj:

1. Kamp Lanterna, Poreč

U Kampu Lanterna  smješteno je glamping selo. Ove sezone je dodano sedam novih kućica, a glamperi mogu uživati u posebnom bazenu i plaži koja je nadohvat ruke. Naselje je smješteno iznad plaže, a pruža pogled na prekrasno more i grad Novigrad.

Šatori su veličine 9 x 4 metra i imaju po dvije sobe svaki - jednu za roditelje i jednu za djecu s dva dječja kreveta na kat. Opremljeni su kupaonicom i tušem, potpuno namještenom kuhinjom i prostranom terasom s visećom ležaljkom i lounge sjedećim garniturama. Svaki šator ima satelitsku televiziju, mikrovalnu, aparat za kavu i sve ostale sitnice potrebne za potpuni užitak.

Have you ever went to glamping? 🤔

Objavljuje Lanterna Premium Camping ResortSrijeda, 17. srpnja 2019.

2. Kamp Mon Perin, Bale

Za sve ljubitelje netaknute prirode, ali željne dodatnih udobnosti i odmora daleko od vlastitog doma, mobilne kućice u kampu Mon Perin idealno su mjesto za kampiranje i uživanje u prelijepim plažama i bistrom moru.

Would you like to be here right now?

Objavljuje Mon PerinSrijeda, 5. lipnja 2019.

Prostrane klimatizirane mobilne kućice s natkrivenom terasom i pogledom na more i šumu savršeni su izbor za komotan boravak u prirodi. među različitim tipovima mobilnih kućica, svatko može pronaći idealan smještaj za sebe.

What's the sound of nature? Come and listen to it during your stay in our mobile homes set in an unspoilt natural environment of Bale!

Objavljuje Mon PerinPetak, 14. lipnja 2019.

3. Glamping Čikat, Lošinj

U sklopu kampa u uvali Čikat na Lošinju nalazi se i glamping područje sa safari šatorima za sve avanturiste. Borova šuma u kojoj je smješten, blizina mora i vanjski bazen su i ovdje plus, ali sve će djecu posebno oduševiti vodeni park.

Erleben Sie Abenteuer Familienurlaub! Mieten Sie ein Safari-Glamping-Zelt auf der Insel Losinj in...

Objavljuje Lošinj GlampingPetak, 31. svibnja 2019.

Svaki šator opremljen je kuhinjom s hladnjakom i pločom za kuhanje, a može primiti do šestero ljudi. Bez sumnje, kamp je odličan odmor za sve željne prirode.

Looking for the adventure family holiday? Rent a safari glamping tent on Island of Losinj in Croatia.

Objavljuje Lošinj GlampingSrijeda, 20. veljače 2019.

4. Glamping Zaton

Safari šatore možete isprobati i u turističkom naselju Zaton. Deset šatora je savršeno uklopljeno u mediteransko zelenilo te kombinira intimnost kampiranja sa svijetom luksuznog odmora.

Raskošna oprema, namještaj koji podsjeća na safari, pozornost usmjerena na svaki detalj i lokacija koja pruža maksimalnu privatnost čini glamping šatore u Zatonu izvrsnim odabirom za sve one u potrazi za kampiranjem s dozom glamura.

5. Kamp Šimuni, Pag

Sve mobilne kućice u Camping Villageu Šimuni imaju natkrivenu terasu s vrtnom garniturom, parkirno mjesto, spojeni dnevni boravak s opremljenom kuhinjom, štednjak i hladnjak, a svaka mobilna kućica ima satelitsku televiziju te klima uređaje.

This month Šimuni loves… Getting glammed up by the sea! Our Beauty Center on the Golden beach gets your hair and nails done while you enjoy the view. 😍

Objavljuje Camping Village SimuniPetak, 19. srpnja 2019.

Iznajmite mobilnu kućicu i dođite kad god poželite u svoj svijet sunca, mora i Mediterana. Pogled s terase mobilne kućice otkriva čari paškog arhipelaga, a prostranost kućica garantira komfor.

Watch the beautiful Adriatic sunsets from the comfort of our new Sunset mobile homes. Book your holiday until July 20th and get a 30% discount! 🎉 Check out our special offer here: bit.ly/2J0NJsN.

Objavljuje Camping Village SimuniSrijeda, 3. srpnja 2019.

6. Glamping Zagreb

Za sve koji ne dovezu vlastitu kuću sa sobom, u kampu Zagreb pored jezera Rakitje, možete odabrati boravak u modernim drvenim bungalovima uz jezero.

U ponudi su 3 bungalova s kuhinjom za 2-4 osobe, deluxe bungalov s hidromasažnom kadom za 2 osobe, wellness suite s vodenim krevetom, hidromasažnom kadom, finskom saunom i velikom terasom za sunčanje s pogledom na jezero za 2 osobe i glamping šator.

7. Mobile Homes Relax Park, Umag

Mobilne kućice Relax Park Umag nalaze se u hladovini borova, u neposrednoj blizini plaže. Sve klimatizirane mobilne kućice imaju terasu s ležaljkama i vanjskom blagovaonicom, a opremljene su klima uređajem i WiFi-jem.

Svaka kućica ima dvije spavaće sobe, vlastitu kupaonicu s tušem, sušilo za kosu i besplatni kozmetički pribor. Na licu mjesta i u okolini možete uživati u mnoštvu aktivnosti - uključujući biciklizam, planinarenje i jedrenje na dasci.

8. Plage Cachée Glamping, Vrboska

Skrivena u borovoj šumi, nalaze se četiri safari šatora koji nude jedinstven i prekrasan luksuzni doživljaj kampiranja u prirodi, a nalaze se u blizini kristalno čiste vode otoka Hvara.

Jedinice uključuju perilicu rublja, potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa, vlastitu kupaonicu sa sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom te pogled na more.

9. Kamp Klenovica, Klenovica

Mobilne kućice nalaze se u ribarskom naselju Klenovica, a smještene su uz dugačku šljunčanu plažu, dva restorana i dječje igralište.

Bungalovi obuhvaćaju natkrivenu drvenu terasu s prostorom za sjedenje. Kuhinja uključuje blagovaonicu, a vlastita kupaonica opremljena je tušem te sve kućice imaju klima uređaj.

Objekt obuhvaća bife i à la carte restoran Ribarska koliba Valentin, koji poslužuje riblje specijalitete i širok izbor vina, u kojima gosti mogu uživati uz more. Gosti mogu besplatno koristiti vanjske bazene.

10. Plitvice Holiday Resort

Resort Turist Grabovac nalazi se na tihoj i mirnoj lokaciji okružen visokim borovima i blagim brežuljcima. Kompleks obuhvaća smještajne jedinice u glavnoj zgradi i u drvenim kućama. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi.

Sve sobe sadrže grijanje i TV sa satelitskim programima. Obuhvaćaju uglavnom drveni namještaj, uključujući radni stol. Sadrže modernu vlastitu kupaonicu.

U blizini se gosti mogu baviti raznim sportovima poput slobodnog penjanja i kajakarenja te aktivnostima među kojima su paintball, biciklizam i jahanje.

Pokretanje videa...

02:26
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje