Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Topovi na jedno rame opet su u trendu: Evo kako se sve nose

Topovi na jedno rame opet su u trendu: Evo kako se sve nose

Bilo je samo pitanje vremena kada će se topovi na jedno rame vratiti natrag u modu. Najbolje od svega je što ih možete kombinirati na sve i nositi za svaku priliku

Nositi ih možete i tijekom dana i navečer. Kombinirajte ih s trapericama za 'casual look', finijim hlačama i sakoom za poslovni styling, a s minicom ili kratkim hlačama za večernji provod.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Evo nekoliko ideja kako se nose:

1. Jednobojni topovi

Jednobojan stajling je siguran način da izgledate elegantno, a uz to je puno lakše sastaviti kombinaciju. Ipak, izaberite svjetliju nijansu tamo gdje želite privući pažnju.

2. Ozbiljan 'look'

Topovi koje su trenutno popularni lako se mogu činiti super seksi, ali ako želite ozbiljniji izgled jednostavno odaberite neutralne boje i kombinirajte ih s nekim prilagođenim hlačama. Modni dodaci neka budu uglađeni i minimalistički.

3. Izrezani top

Crop topovi su trenutno u trendu, a ako želite izgledati što više 'šik' kombinirajte crop top na jedno rame s hlačama visokog struka.

4. Razigran stil

Najpopularniji topovi na jedno rame su u crnoj, bijeloj i drugim jednobojnim bojama, ali to ne znači da ne možete isprobati zanimljive uzorke i printove. 

5. Tamni topovi

Ako se osjećate nesigurno s topovima na jedno rame, a htjeli bi ih nositi, počnite s onima u tamnim nijansama poput crnih, sivih, tamnoplavih ili čokoladno smeđih. Slobodno uskladite nekoliko različitih nijansi ako želite, piše Pure Wow