Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Transformirala je svoj izgled te tvrdi - za debljinu nema isprike!

Transformirala je svoj izgled te tvrdi - za debljinu nema isprike!

Shannon Collins majka je dvoje djece koja je drastičnim promjenama u prehrani i životnim stilu uspjela 'isklesati' svoje tijelo te kaže da se nikad nije osjećala bolje, a kaže da zbog toga izgleda i 10 godina mlađe

VIDEO

Medicinska sestra Shannon Collins nekoć je obožavala hranu i sve vezano uz nju, ona joj je predstavljala utjehu i odmor od užurbanog stila života. U tome joj nije pomogla ni činjenica da je njen suprug vodio pizza restoran, pa je generalno njena prehrana često bila temeljena na fast foodu i tzv. junk hrani, piše The Sun.

Pogledajte video o nevjerojatnoj transformaciji:

Pokretanje videa...

Debeli kuhar 01:35

Ta 40-godišnja Amerikanka iz Indianapolisa kaže kako je u mladosti mogla jesti što god je htjela te joj se ništa ne bi 'primilo'. No, nakon rođenja dvoje djece nikako nije uspijevala izgubiti suvišne kilograma.

Libido dijeta: Kako hrana utječe na spolnu želju, ali i izdržljivost
Libido dijeta: Kako hrana utječe na spolnu želju, ali i izdržljivost

'Jela sam pizzu, čips, sladoled i krafne'

- Moje loše navike nastavile su se nakon rođenja djece i sustigle su me u tridesetima. Bila sam roditelj, vlasnik restorana i medicinska sestra te mi je život predstavljao kaos od obaveza, a zdrava prehrana i razmišljanje o tome samo još jedna briga - priznala je.

Svoju najveću težinu dostigla je 2015. godine, kad je shvatila da je napokon vrijeme da nešto učini, jer će starost dočekati debela, a vrlo vjerojatno i bolesna uslijed zdravstvenih stanja povezanih s pretilošću.

Kad je uvidjela da je teža nego što je bila u trudnoćama, znala je da nešto hitno mora mijenjati, pa je počela obraćati pozornost na to što jede i u kojim količinama.

Isprva je pokušala mesnu dijetu s malim unosom ugljikohidrata, no osjećala se loše te je kilograme sporo gubila. Tada je otkrila macrotracking, odnosno aplikacije u koje se zapisuje što se sve pojelo taj dan i dobiva izračun kalorija, a time se osvještavaju vlastite nezdrave navike. 

U tri mjeseca je samo s time izgubila oko 5 kilograma, što ju je potaknulo da se posveti vježbanju i sportu. Počela je trenirati četiri puta na tjedan te je tako ubrzala svoj metabolizam. Danas kaže kako se osjeća odlično u svom tijelu te želi biti primjer drugima da i sami mogu promijeniti život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As a coach, I want you to succeed. I hate to see people discouraged or think that certain things “don’t work” when they may not have been properly informed from start. So check out a few reminders... 1️⃣do not eat back activity calories as reported by a watch or an app. A device will never know how many calories your body actually burns and then eating back any of that is taking you out of any deficit you were in=no change 2️⃣don’t undershoot your macros. Fuel yourself properly day to day so you are not tempted or so under nourished that it leads to a binge or caving on weekends 3️⃣if you personally don’t weigh and prepare your own food please understand that your food diary won’t be totally accurate. Guesstimating or measuring cups is better than nothing but not 100% 4️⃣having prepped food at home will be best way to stay on track and not be tempted to make “off the cuff” food choices or unintended bites 5️⃣consistently going over on numbers or going off on weekends can lower or negate any deficit (it’s about the week as a whole) 6️⃣make sure you track EVERYTHING if in fat loss stage...condiments, creamers, gum, supplements, cooking oils, green veggies 7️⃣track alcohol macros correctly (see old post), but also understand that even if “fits” macros it may still be hindering progress . If you feel you are doing everything right, have been consistent for 4 wks and still no have changes then you likely are not in deficit. So either it wasn’t aggressive enough at start, you are not as active as you thought (not burning enough energy) or you were already adapted to low calories (chronic dieter). It needs more investigation. Macros aren’t always a home run right from start. That’s why coaching is so important, to find that sweet spot. Just want to mention you can still have results even if not spot on, I just bring these up because some people want to blame the program when THEY really need to reel it in a bit. Questions? ❤️SC 📷: @erinkayphotography . . . #iifymgirls #macrocounting #countingmacros #countingcalories #caloriedeficit #macrocoach

Objavu dijeli sʜᴀɴɴᴏɴ - ᴍᴀᴄʀᴏ ᴄᴏᴀᴄʜ (@thegymnurse)

- Lijepo je čuti da izgledam mlađe od 40 i mlađe nego što sam izgledala prije 5 godina. Za debljinu nema isprike, pokrenite se i poduzmite nešto - kaže ona.

Godine su samo broj: Čokolada i čvarci za savršenu liniju u 70-oj
Godine su samo broj: Čokolada i čvarci za savršenu liniju u 70-oj


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Recept za domaći pelinkovac
PRIPREMA JE JEDNOSTAVNA

Recept za domaći pelinkovac

Tri žlice listova pelina i cvjetnih vrhova dobro usitnite i stavite u staklenu bocu. Prelijte jednom litrom crnog ili bijelog vina te umiješajte od 150 do 200 grama meda i dobro zatvorite