Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Travel blogeri od svoje zarade s Instagrama kupili kuću na Baliju

Travel blogeri od svoje zarade s Instagrama kupili kuću na Baliju
1

Jack Morris (29) iz Manchestera u Velikoj Britaniji i njegova djevojka Lauren Bullen (27) iz Australije otkrili su kako izgleda njihov dom iz snova na Baliju

VIDEO

Jack Morris (29) i Lauren Bullen (27), travel blogeri, pokazali su na YouTube obožavateljima svoju kuću i što sve imaju u njoj. Odgovarali su na pitanja o svom domu iz snova i njihovim pratiteljima otkrili neke detalje s njihovog bankovnog računa.

- Odmah smo platili pola depozita od ukupne cijene kuće, a zatim smo isplaćivali ostatak - rekao je Jack pojašnjavajući da stranci ne mogu imati hipoteku u Indoneziji.

POGLEDAJTE VIDEO (Najbolji savjeti za mučnine na putovanju)

Pokretanje videa...

01:10

Početna cijena kuće i zemljišta iznosila je 845.179 AUD (3,900,806.78 kn) a odmah su platili i dodatnih 145.720 AUD (672,550.51 kn) za proširivanje same kuće.  Pribor za jelo i dosta namještaja su dobili besplatno zbog suradnje s nekim brendovima, ali ukupna cijena je iznosila 1,2 milijuna australskih dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JACK MORRIS (@doyoutravel)

- Novac smo zaradili unaprijed i unaprijed ugovorili brendove. Skupili smo svoj novac u banci i odlučili uložiti u dom na Baliju - objasnio je Jack.

Jedan obožavatelj upitao je kako održavaju biljke i bazen dok su na putovanjima.

- Imamo stalno zaposleno osoblje koje ovdje radi tako da se oni brinu za stvari dok nas nema. Zapošljavamo lokalne ljude: kućanicu, vrtlara, čuvara bazena i 24-satno osiguranje. Također imamo nekoga tko se brine i za sve naše račune. Opskrbljujemo poslove lokalnim ljudima -  rekla je Lauren.

POGLEDAJTE VIDEO (kako izgleda njihova kuća na Baliju): 

 

Nakon što su dvije godine iznajmljivali vile na Baliju, par je odlučio kupiti zemljište želeći da ono bude fotogenično.

Vila ima električni ulaz za sigurnost i teška drvena vrata kako bi ulaz u kuću izgledao doista sjajno. Iza ulaznih vrata vidi se ekskluzivno dizajnirani dnevni boravak kao i stol za 10 osoba koji se koristi samo kada dođu gosti.

5 savršenih partnera od ukupno 16 vrsta ličnosti: S njima je lako
5 savršenih partnera od ukupno 16 vrsta ličnosti: S njima je lako

- U desnom kutu je prostor za sjedenje gdje nikad nitko ne sjedi - rekao je Jack pokazujući na nekoliko baršunastih fotelja.

Univerzalni utikači instalirani su svuda, tako da par može puniti njihovu vrijednu opremu za fotoaparate, prijenosna računala i telefone gdje god sjedi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JACK MORRIS (@doyoutravel)

Iza kuhinje je Laurenina soba s velikim ogledalom gdje nastaju njene fotografije. 

- Ormar je klimatiziran tako da se Lauren previše ne uznoji kad isprobava odjeću -  rekao je Jack o njihovoj glavnoj prostoriji. 

Ostatak svoje 'zimske' odjeće čuvaju u posebnom ormaru, pokazujući koliko odjeće posjeduju.

U vrtu je vanjski tuš i bazen obložen bijelim mramorom kako bi više izgledao 'mediteranski'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JACK MORRIS (@doyoutravel)

Dvije preostale sobe koje su smještene na drugom katu, pored ureda, ne koriste se ako nemaju gostiju, ali većina njihovih najmilijih živi u Australiji i Engleskoj.

- Trebalo je oko godinu dana da se kuća sagradi i bilo je puno posla. Željeli smo da ona bude fotogenična kako bismo tamo mogli snimati sadržaj - rekao je Jack.

- Ako radim Instagram Storyje u kupaonici, gdje pričam o izbjeljivanju zubiju ili nečem drugom, želim da pozadina izgleda dobro - dodala je Lauren.

POGLEDAJTE VIDEO luksuzne kuće: 

Home sweet homeeee 💘💘💘💘

Objavljuje Lauren Bullen u Petak, 24. travnja 2020.

Par je potvrdio da je cjelokupna imovina kupljena zahvaljujući dobiti na sponzorskim ugovorima i stvarajući  brendirani sadržaj na Instagramu. Ranije su bili izjavili da neće raditi sponzorirane objave za manje od 18.054.80 kuna.

Jack je rekao da je Lauren zaslužna za dizajn većeg dijela interijera, koji odiše boemskim stilom. Prije osam godina Jack je napustio posao čistača tepiha i odlučio da mu treba neka avantura u životu. Tako je nakon neprestanog putovanja odlučio kupiti kameru i dokumentirati svoja putovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JACK MORRIS (@doyoutravel)

- U početku nisam ni razmišljao da zarađujem na taj način nego sam samo želio podijeliti svoja iskustva. Zaista nisam očekivao da će se to pretvoriti u posao i da ću na tome zarađivati - ispričao je.

Gdje sa svim dječjim stvarima? Evo što kažu dizajneri interijera
Gdje sa svim dječjim stvarima? Evo što kažu dizajneri interijera

Lauren s druge strane vodi svoj blog pod nazivom 'Gypsea Lus'.

- Kontaktirali su me brojni brendovi i prije nego sam počeo prihvaćati ponude. Nije me bilo briga za zaradom, to je uvijek bio samo projekt koji sam radio zbog zabave. Na kraju su ponude sve više rasle, a neke su bile previše dobre da bi ih odbio - zaključio je Jack, a prenosi Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje