Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
12 komentara

Traže par za posao u Irskoj - na otoku u Atlantskom oceanu

Život na otoku nalik je onome iz 19. stoljeća. Struje i Wi-Fija nema, a voda za kupanje grije se na štednjaku. Svjetlost im daju svijeće, a malo struje za punjenje mobitela proizvodi mala vjetrenjača

12 komentara

Ukoliko vam je dosta gradske vreve, zagađenog zraka i buljenja u ekrane, ovo je savršen posao za vas. Otok Great Blasket nalazi se u Atlantskom oceanu na zapadnom dijelu Irske. Tamo traže dvoje ljudi, bračni par ili dvoje prijatelja, koji bi vodili lokalni kafić i smještaj za nekolicinu turista.

Objavljuje Great Blasket IslandPetak, 17. siječnja 2020.

Visinu plaće nisu spomenuli, a zaposleni bi tamo imali i besplatan smještaj te hranu. Njihove dužnosti bile bi posluživanje čaja, kave i ostalog te održavanje tri kućice za goste. Maksimalan broj gostiju nikada nije veći od 21. 

Objavljuje Great Blasket IslandČetvrtak, 20. lipnja 2019.

Život na otoku više nalikuje onome iz 19. stoljeća nego iz 21. Struje i Wi-Fija nema, a voda za kupanje grije se na štednjaku. Svjetlost im daju svijeće, a malo struje za punjenje mobitela dobiva se iz male vjetrenjače. 

Winter days. The best.

Objavljuje Great Blasket IslandPonedjeljak, 6. siječnja 2020.

Alice Heyes, koja je napisala oglas, kaže kako im je važno da su ljudi koje zaposle u dobrim odnosima, imaju odličnu komunikaciju i prijateljski su nastrojeni prema drugima. Radi se od 1. travnja do 1. listopada.

Ukoliko se vidite tamo, javite se na ovaj e-mail info@greatblasketisland.net. Tu ćete dobiti i više informacija o svemu, prenosi mentalfloss.com.

Objavljuje Great Blasket IslandSrijeda, 8. siječnja 2020.
'TO JE SLOBODA' Kućice na kotačima: Prednosti i mane minimalističkog života

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message