Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Tražeći pravog, žene u pravilu izaberu krivog

Tražeći pravog, žene u pravilu izaberu krivog
4

Iako možda žele “dobrog”, privlače ih “loši dečki”, dominantni muškarci koji očekuju da im žena bude na raspolaganju, a zauzvrat ne daju ništa

VIDEO

Iako je njihovim prijateljima i rođacima jasna šablona njihove ljubavne katastrofe, mnoge žene uvijek iznova “padaju” na pogrešnu vrstu muškaraca koji ih ne mogu emocionalno ispuniti. Uzrok je u nedostatku samopoštovanja i problemima koje žene vuku iz djetinjstva, smatraju psiholozi.
Ako je odrasla uz očeve pogrde i psovke, odabrat će gruba muškarca u namjeri da ga promijeni i tako učini ono što nije uspjelo njezinoj majci.
Pod utjecajem bajki misli da poljupcem može žabu pretvoriti u princa. Druge su imale oca na kojeg se nisu mogle osloniti te je bio emocionalno ili fizički nedostupan.
One ne znaju kako je to biti čuvan te poslije nesvjesno čitav život traže oca u svom partneru. Uzaludno očekuju ljubav i bliskost od emocionalno hladnih muškaraca koji im ne pružaju dovoljno pažnje ni nimalo nježnosti.

NESRETNA LJUBAV PRINCEZE DIANE
Princeza Diana vrlo mlada udala se za princa Charlesa. No ubrzo se pokazalo da on ipak nije princ iz njezinih snova. Dok je on bio u zagrljaju svoje ljubavi iz mladosti, ona je bračne dane provodila sama, zbog čega je patila od depresije i oboljela od bulimije.



PSIHIČKI SLOM BRITNEY SPEARS
Britney Spears odabrala je Kevina Federlinea. U samo nekoliko mjeseci udala se i dobila dijete s čovjekom koji je s njom varao svoju trudnu djevojku. No ni Britney nije bolje prošla. Brak je ubrzo propao, nakon čega je Britney bila psihički slomljena.


WHITNEY HOUSTON U PAKLU DROGE
 Loš izbor muškarca Whitney Houston bio je fatalan za njezin privatni život, ali i karijeru. Njezin muž Bobby Brown uvukao ju je u pakao droge, što joj je uništilo život. Od nekadašnje pjevačice i glumice raskošna glasa i stasa, danas je ostala samo sjena.

KRIVI POTEZI...
- Pogrešne kvalitete koje traži u muškarcu (izgled, novac) također su uzrok ženine nesreće u vezi. Te stvari ništa ne govore o njegovu karakteru
- Žene najčešće preuzimaju na sebe odgovornost za sve što se događa u vezi te misle da moraju učiniti i trpjeti sve kako bi ta veza uspjela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru