Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Trikovi: Otvorite pivo papirom, napravite vlastiti hladnjak...

Kako napraviti hladnjak za pivo od kutije, kako pivo piti u javnosti, a da to nitko ne vidi, kako limenka pomaže u pečenju pileta, a tu je još mnoštvo trikova za otvaranje boca bez otvarača

17 komentara

Otvorite pivo komadom papira

Ovaj trik spasit će vas nemate li otvarač pri ruci, a grlo vam se osušilo od vrućine ili navijanja. Jednostavno uzmite komad papira, presavinite ga nekoliko puta da dobijete mali, čvrsti komad pa otvorite bocu kako je pokazano u videu.

 

Još nekoliko alternativnih načina otvaranja boca

U ovom videu ćete pronaći još nekoliko načina kako otvoriti pivo, a otvarač nije u blizini - pomoći će kovanica, ključevi, škare, odlomljena grana, druga boca, poštanski sandučić, upaljač, brava na vratima, odvijač...

Pogledajte i naučite jednom zauvijek sve trikove otvaranja boca bez otvarača - gdje god se našli:

Piti pivo u javnosti, a da se ne vidi

Otkrivamo vam kako zakamuflirati pivo i pijuckati ga u javnosti, a da to nitko ne vidi. Jedan od načina je staviti ga u veliku praznu čašu od gaziranog napitka iz restorana brze hrane.

To napravite tako da limenku piva najprije otvorite, stavite je u čašu, prekrijte kockicama leda pa poklopite tako da slamku stavite u napitak od hmelja. Kroz slamku ćete pijuckati pivo, a svima će se činiti da pijete sok.

Samo pazite da se ne napijete prije nego ste planirali.

Pogledajte u videu kako to napraviti:

Još jedan način kamuflaže

Malu limenku piva možete sakriti i u limenku nekog soka, važno je da su istih dimenzija. Limenku soka prerežite i njome omotajte pivo. Nitko neće znati što pijete.

Napravite hladnjak za pivo od kutije

Ovdje se radi o zgodnom triku kako od obične kutije napraviti privremeni hladnjak za pivo. Sve što trebate napraviti je u kutiju staviti veliku vrećicu, pa poslagati boce i sve ih zatrpati gomilom leda.

Ova metoda zgodna je upravo za gledanje tekme s prijateljima na dvorištu, a ne da vam se svako malo ulaziti u kuću do frižidera.

U videu je pokazano kako to izvesti:

Limenka piva za sočnu piletinu

Limenka piva pomoći će vam u pečenju pileta u pećnici. Marinirajte ga po želji pa stavite na punu limenku. Sve ubacite u pećnicu. Ovaj trik odličan je za dobivanje sočnog i ukusnog mesa.

Pogledajte kako to napraviti:

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message