Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Trikovi profesionalaca: Kožicu prije pečenja prepržite na tavi

Trikovi profesionalaca: Kožicu prije pečenja prepržite na tavi

MALE TAJNE Prije pečenja svinjsku kožu razrežite na male kvadratiće te posolite i pouljite. Prije nego što svinju staviti peći, kožu je potrebno prepeći na tavici

Savršeno svinjsko pečenje ima hrskavu kožicu za prste polizati. No nju nije uvijek najjednostavnije postići.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

trajnost hrane 01:20

- Postoje dva načina na koje možete dobiti finu kožicu. Prvi način je da prije pečenja svinjsku kožu razrežete na male kvadratiće te posolite i pouljite. Prije nego što svinju staviti peći, kožu je potrebno prepeći na tavici - otkrio nam je Niko Milan, šef kuhinje u restoranu Đurina hiža, obiteljskog gospodarstva obitelji Božić u blizini Varaždinskih Toplica.

- Drugi način je da nakon što ispečete meso do kraja izvučete lim za pečenje i izlijte sve sokove od pečenja. Zatim pojačajte pećnicu sa 180 na 220 stupnjeva i pečete svinjetinu još 15-ak minuta - dodao je Niko.

Naučite kako sigurno spremiti smrznutu piletinu, svinjetinu...
Naučite kako sigurno spremiti smrznutu piletinu, svinjetinu...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

21:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Dnevni horoskop za petak 13. prosinca: Rak će shvatiti da se zaljubio, Lav je pod pritiskom
ZVIJEZDE DONOSE...

Dnevni horoskop za petak 13. prosinca: Rak će shvatiti da se zaljubio, Lav je pod pritiskom

Pročitajte dnevni horoskop za petak 13. prosinca i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Turska tjestenina postala pravi je hit: Donosimo vam recept
JEDNOSTAVNO JE

Turska tjestenina postala pravi je hit: Donosimo vam recept

Za umak od maslaca trebaju vam dvije žlice maslaca i žličica slatke paprike, a umak od jogurta napravite od dvije šalice grčkog jogurta, dva češnja češnjaka, soka od pola limuna i prstohvata soli