Obavijesti

Lifestyle

Komentari 37

Trikovi za ljepši dekolte u baš svakoj ljetnoj haljini i majici

Trikovi za ljepši dekolte u baš svakoj ljetnoj haljini i majici
5

Čak i bez naramenica do raskošnoga, čvrstog i seksepilnog dekoltea uz odabir nevidljivog grudnjaka. Ako se grudnjak već nazire, tada je najbolje odabrati čipkasti

VIDEO

Ljeto je idealno za otvorene haljine te neobične topove i majice, no mnoge odjevne kombinacije postaju pravi izazov ako nemate odgovarajući grudnjak. Jedan od najpraktičnijih grudnjaka za haljine je grudnjak s naramenicama koje se skidaju. Takav grudnjak možete nositi kao samostojeći s haljinama bez naramenica. Ili naramenice možete prilagoditi obliku haljine ako ima naramenice. 

Najbolji su oni bez čipke ili vidljivih šavova, odnosno glatki u osnovnim bojama, crnoj, bijeloj illi bež. Kako vam grudnjak ne bi virio iz haljina s dubokim dekolteom, birajte duboko rezan grudnjak kojemu su košarice spojene prozirnom trakom. Ako dekolte nije prevelik, no haljina je svejedno prilično otvorena, možete izabrati i demi-grudnjak koji je vrlo plitak, no čvrsto podupire grudi i ne viri iz odjeće. Za haljine ili majice s tankim naramenicama također je idealan grudnjak bez naramenica, no pazite da vam savršeno pristaje kako ga ne biste morali stalno namještati.

Ako se već vidi, neka je čipkasti

Ima li haljina ili top duboki izrez sa strane tako da je grudnjak nemoguće sakriti, izaberite lijepi čipkasti grudnjak. Želite li da se grudnjak minimalno vidi, uvijek možete izabrati onaj u boji kože.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz haljine s otvorenim leđima nose se pokrivala

Haljine otvorenih leđa predstavljaju osobit izazov, no možete ih nositi bezbrižno, poput brojnih zvijezda, uz pokrivala za bradavice. Obično su u boji kože, a neće nimalo narušiti siluetu haljine.

Trake za podizanje grudi

Haljine s kompliciranim prorezima preko grudi također su izazov za grudi. Stilisti zvijezda obično u tim slučajevima rabe posebne trake za podizanje grudi, ljepljive s obiju strana, kako bi “ukrotili” grudi.

Samoljepljive košarice rješenje su za sve izreze

Nosite li haljine otvorene sprijeda i do pupka, na grudi stavite samoljepljive silikonske košarice. One će pokriti grudi i dati im oblik, a neće se vidjeti. No kako biste izabrali najbolji mogući grudnjak, kad god možete, ponesite haljinu sa sobom u trgovinu kako biste odmah vidjeli odgovara li vam uopće.

Kako pronaći pravu veličinu?

  • Osnovna veličina: Uspravite se i opustite pa metrom izmjerite opseg točno ispod grudi.
  • Košarice: Izmjerite opseg grudi preko leđa u visini gdje se grudnjak kopča i preko bradavica.
  • Vaša veličina: u tablici usporedite prsni i podprsni opseg te otkrijte koja je vaša veličina.
  • Po mjeri: Dok stavljate grudnjak, nagnite se naprijed da grudi legnu u košarice.
  • Ne valja: Ako se diže na leđima, ako se podiže kad dignete ruke.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru