Lifestyle

Komentari 68

Troje u vezi: 'Nema ljubomore i svi zajedno idemo na terapiju'

Troje u vezi: 'Nema ljubomore i svi zajedno idemo na terapiju'

Iako jako zaljubljeni, nisu voljni biti u monogamnoj vezi. Najveći problem trojke je s rasporedom spavanja jer svi vole spavati u različitim sobama. S drugim stvarima, kažu da nemaju problema

Žena koja je u vezi s djevojkom i dečkom otkrila je da imaju terapiju kao trio i da im je raspored odlaska na spavanje 'noćna mora' jer svi vole spavati u različitim sobama.

POGLEDAJTE VIDEO: Zaljubila se u prijatelja svog sina

Charlotte Farmer (27) iz Leicestera, upoznala je svog dečka Jamieja Dawesa (37) preko aplikacije 2019. godine, prije nego što su oboje ušli u vezu i s Lorom Corser (28) koju su upoznali na web stranici za upoznavanje 2020. godine.

Njih troje su od tada u vezi, zajedno su se uselili i čak su išli na terapiju kao trojka.

Jamie je inzistirao na tome da njih troje nisu ljubomorni jedni na druge. 

- Radi se o tome da jedan osjeća sreću što drugih dvoje ima neku svoju nišu. Ako netko pobijedi na velikom natjecanju, budi 'sretan zbog njih - objasnio je.

U međuvremenu je Charlotte priznala da se muče s rasporedom spavanja jer svi vole spavati u različitim sobama.

Na početku intervjua na ITV-u, Charlotte je rekla da je prvi put upoznala Jamieja dok je izlazila 2019. godine. 

- Upoznala sam Jamieja na aplikaciji i prvotno smo željeli da to bude samo usputni spoj. Nisam bila spremna na ozbiljnu vezu. Odmah smo razgovarali o ideji bez monogamije. Ipak smo oboje u tom trenu izlazili i s drugim ljudima - kaže.

- Bili ste jako zaljubljeni, ali niste bili voljni biti samo jedno s drugim - dodala je voditeljica Holly razgovarajući s grupom.

- U početku sam bila malo ljuta što imam osjećaje prema njemu. Željela sam biti sama i sama iskusiti svijet, ali sam se zaljubila - Charlotte je objasnila.

U međuvremenu je Lora objasnila kako se upoznala s parom, dodajući: 'Imala sam online spojeve s Jamiejem početkom 2020. na web stranici za spojeve. Onda je počela pandemija i neko vrijeme se nikako nismo mogli naći.' 

- Onda sam igrom slučaja naletjela i na Charlotte na toj web stranici za upoznavanje. I s njom sam osjetila povezanost - dodala je. 

- Bilo je jako lijepo upoznati svog metamora - partnera mog partnera - rekla je u intervjuu.

- U početku sam željela biti prijateljica s Lorom i smatrala sam da bi bilo lijepo da svi imamo barem prijateljstvo - objasnila je.

- Dogovorili ste sastanak, svi ste zajedno večerali i tad nije bilo pritiska. Na kraju ste ostali kod njih, ali ste imali svoju sobu. Ovo se dogodilo vrlo sporo i jako se poštujete - nastavila je voditeljica. 

- Sad svi zajedno živite .Ključno je nastaviti raditi na ovome. Svi idete na terapiju, svi razgovarate, čini se kao da je komunikacija između vas troje bolja nego kod većine parova - našalila se.

Jamie se složio, rekavši: 'Stvarno je važno, morate imati jako otvorenu komunikaciju i truditi se ne osuđivati to što drugi rade, koliko god je to moguće.', piše Daily Mail.

Najčitaniji članci