Lifestyle

Komentari 92

Trudna sam, a moj muž mi broji zalogaje, je li to normalno ili?

Trudna sam, a moj muž mi broji zalogaje, je li to normalno ili?

Anonimna se Britanka požalila na Mum's Netu na iritantno ponašanje njenog supruga koji joj stoji iznad glave svaki put dok jede i govori stvari kao 'ne moraš baš polizati tanjur'

Dok su žene obično te koje se optužuje da se tijekom trudnoće i uslijed hormonalnih promjena znaju ponašati nerazumno, jedna Britanka ima suprotan problem - ona se u visokom stupnju trudnoće mora nositi s kontrolirajućim ponašanjem svog supruga koji joj ne dopušta da u miru jede, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO: Tri sestre dobile četiri bebe

Ukratko, ja sam uvijek jela više od mog supruga, on nikad nije bio neki gurman i više jede da 'preživi'. On redovito može izdržati i cijeli dan da ne pojede ništa, samo na čajevima i pokojom grickalicom. Prije trudnoće sam imala 63 kilograma i nosila konfekcijski broj 38, a s obzirom da sam i dosta visoka bila sam poprilično vitka.

U svakom slučaju, moj je suprug razvio napornu naviku da me kontrolira kao policajac u kuhinji, nadgledajući što jedem i govoreći mi da bih trebala smanjiti količine. On će nakon obroka ostaviti hranu na tanjuru, a meni reći da ne moram 'očistiti tanjur', 'nije moguće da si još gladna' i slične stvari.

Potpuno me izluđuje i mislim da je nepristojan i bezobrazan. Budući da sam trudna zbog toga se osjećam još gore, jer osim što se osjećam kao 'kit', još mi je gore kad mi on daje takve komentare. Što vi kažete na njegovo ponašanje?

Nakon čitanja njenog posta, mnogi su komentirali kako je njen suprug pritajeni zlostavljač koji se ponaša nenormalno u trenucima kad je njegova žena trudna te joj je potrebna podrška i ohrabrenje, a ne kritike koje bi bile nepristojne čak i da nije trudna.

- Da, to je bezobrazno i kontrolirajuće ponašanje. Zaprijeti mu da prestane s tim prije nego svoje očigledne probleme s prehranom prenese i na vaše dijete - rekao je jedna komentator.

Drugi su joj jednostavno rekli da bi mu trebala poručiti da se 'gubi' iz njenog okruženja dok jede jer očito nije normalan. 

- Bože, zabila bi mu taj tanjur u glavu. Reci mu 'da, još sam gladna' i uzmi i njegov tanjur s ostacima - predložila je jedna žena koju je razbjesnilo ponašanje autoričina supruga.

Najčitaniji članci