Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Tuga i nesreća jedne žene: Muž je vječito ljut na mene i djecu

Uvijek je ljut, ne smijem mu ništa reći, a ni djeca mu ne valjaju. Kakva nas budućnost čeka i hoće li se situacija popraviti? Ja hoću sve u miru riješiti bez svađe

Foto: Pixabay
10 komentara

Poštovani Mevludine, 

obiteljska situacija mi je katastrofa, jako sam iscrpljena i ne znam kako se više nositi sa silnim problemima. Nikako ne mogu naći zajednički jezik s čovjekom s kojim živim.

Što god uradim, nevolja. Uvijek je ljut, ne smijem mu ništa reći, a ni djeca mu ne valjaju. Kakva nas budućnost čeka i hoće li se situacija popraviti? Ja hoću sve u miru riješiti bez svađe. Unaprijed zahvaljujem na odgovorima. 

šifra: nesretna 

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Vi ste duševno vrlo dobra žena. Poprilično ste kreativni i stabilni. Vidim energičnost na svim poljima, što se za vašeg supruga ne može reći. On vas godinama uzurpira, maltretira, stalno je ljut i nezadovoljan te ste uvijek vi krivi za sve.

Nažalost, on je oduvijek takav bio, ne može se promijeniti. Sad je kasno jer ima i on finih godina. Nažalost, vi ste se tako postavili te se on tako bahato i bezobrazno ponaša.

Vi biste trebali otvoreno razgovarati s ostatkom obitelji o njegovu maltretiranju jer vidim da ste zdravstveno oslabjeli, najviše psihički. Kako biste popravili situaciju, razgovarajte s ostatkom obitelji jer on, nažalost, samo sebe gleda.

Sve im smireno objasnite, neka ga netko pokuša malo obuzdati. I na kraju, sebi ste najvažniji. Razmislite što i kako dalje. Sretno.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message