Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Ministarstvo s našeg tržišta povlači tablete za erekciju

BLISTER PAKIRANJE S DVIJE TABLETE Alpha Strong tablete 340mg koje se povlače su - LOT broja ASTL 29, najbolje upotrijebiti do 05/2022. i LOT broja ASTL 21, najbolje upotrijebiti do 04/2022

28 komentara

Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u petak da se s tržišta povlači dodatak prehrani Alpha Strong tablete od 340mg, Indonezijskog proizvođača, u blister pakiranju s dvije tablete, zbog prisutnosti nedopuštenih tvari sildenafila i tadalafila u proizvodu.

Alpha Strong tablete 340mg koje se povlače su - LOT broja ASTL 29, najbolje upotrijebiti do 05/2022. i LOT broja ASTL 21, najbolje upotrijebiti do 04/2022.

Iz Ministarstva ističu da prisutnost sildenafila i tadalafila nije dopuštena u proizvodima koji su odobreni kao dodaci prehrani.

Proizvođač Alpha Strong tablete 340mg je DAYA SAPTA TOENGGAL Co. Ltd., Indonezija, a stavljaju ga na tržište Terra – Lab d.o.o., Zagreb i Elysium pharma d.o.o., Zagreb.

Detaljniji podaci o opozivu proizvoda dostupni su na web stranici https://alphastrong.hr/ u vlasništvu Elysium Pharma d.o.o.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message