Obavijesti

Lifestyle

Komentari 83

U ljubavi najduže traju Rakovi i Ribe, a najkraće zračni znakovi

U ljubavi najduže traju Rakovi i Ribe, a najkraće zračni znakovi

Prema Zodijaku, zemljani znakovi su najodaniji, dok vatreni znaju kako probuditi strast u partneru. Vodeni će se predati u potpunosti, a zračni znakovi su nestabilniji u odnosu na druge

VIDEO

Ovan odlazi čim nestane strasti

Pripadnici ovog znaka obično se zaljubljuju brzo, intenzivno i s cijelim srcem. Veza s njima je dinamična i strastvena, a njihovi osjećaji iznimno duboki. No u ljubavi su često nepromišljeni, svađe s njima su česte pa se začarani krug svađanja i mirenja može protezati poprilično dugo. Ili dok ne nestane strasti. Čim se to desi, izlaze iz odnosa i traže nekoga s kim je imaju. Skrasiti se mogu samo uz nekog tko im predstavlja neprestan izazov.

POGLEDAJTE VIDEO: Svećenik na misi priznao da se zaljubio

Pokretanje videa...

Svećenik na misi priznao da se zaljubio 01:14

Bik ne voli ostavljati

Za pripadnike ovog znaka slobodno se može reći da su oličenje odanosti. Neće se vezati za svakoga, no onoga koga puste blizu sebi, namjeravaju čuvati do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je seks, pa ako on ne funkcionira, moguće je da će varati. To pak nikad neće priznati partneru niti ga ostaviti.

Svaki horoskopski znak krasi neki talent - otkrijte koji je vaš
Svaki horoskopski znak krasi neki talent - otkrijte koji je vaš

Blizanac ne ostavlja, ali daje drugome razloge za to

Pripadnici ovog znaka u svojoj su suštini vrlo odani te ne vole ostavljati, no svog partnera mogu testirati do krajnjih granica ljubomore. Ponekad će ih mučiti flertovanjem s drugima, a upravo tako i dati povod partneru da ih ostavi. Način na koji se oni mogu skrasiti je dati im zanimaciju, primjerice tako da se oni osjećaju ljubomorno.

Rak je najsretniji veže li se s jednim partnerom za cijeli život

Pripadnici ovog znaka ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvjesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a nerijetko se skrase i s prvom pravom ljubavi. Ipak, oni mogu biti poprilično zahtjevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i odgurnuti partnera od sebe. U braku su u pravilu vjerni.

Lavu veze obično traju od godinu dana do dvije

Pripadnici ovog znaka obično su oprezni kod ulaska u vezu te se ne zaljubljuju odmah. Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekt svoje požude, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno, gotovo sanjarski. No u njihovoj je prirodi da im sve brzo dosadi, pa njihove veze traju obično od godinu do dvije. Lavovi su ozbiljni monogamisti i može ih zadržati samo netko kome potpuno vjeruju, i tko ih naravno može zabavljati.

Djevica cijeni sigurnost u dugim vezama

Pripadnici ovog praktičnog i tvrdoglavog znaka u ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja. Sposobni su biti dugo odani i vjerni, a u prevare se najčešće ne upuštaju jer nisu znak koji je fokusiran na seks. Skrasit će se u onom odnosu koji im pruža emotivnu i materijalnu sigurnost, kao i poštovanje.

Što poza u kojoj spavate govori o vama? Vojnik, fetus, klada...
Što poza u kojoj spavate govori o vama? Vojnik, fetus, klada...

Za Vage su duge veze temeljene na prijateljstvu

Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu. Ipak, i u takvim odnosima imaju dobre i loše faze, koje ponekad mogu ugroziti opstanak veze. Skrasit će se ako ih partner u potpunosti zadovoljava u seksu, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

Škorpion je jedan od najodanijih znakova

Unatoč tome što pripadnike ovog znaka pokreće erotska energija, oni su jedan od najodanijih znakova horoskopa. Budući da su vrlo karizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavat će se s jako puno izazova. I ljubomore. Radi nje završit će mnoge Škorpionove veze, a on će se skrasiti s partnerom sigurnim u sebe i u kojeg može imati potpuno povjerenje.

Strijelac dugo promišlja prije nego se veže

Pripadnike ovog znaka opisuje neodlučnost u emotivnim pitanjima, pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne odabire. Teško se vežu i u ljubavnim su željama nestalni, a skrasit će se s partnerom koji im je prije svega prijatelj te im pruža željenu slobodu. Skloni su prevarama, no ako do toga dođe, dobro će ih sakriti.

Evo kako da vam kuća miriši svaki put kad usisavate, lako je
Evo kako da vam kuća miriši svaki put kad usisavate, lako je

Jarac očekuje apsolutnu vjernost

Pripadnici ovog znaka vrlo su tradicionalni i teško se vezuju za nekoga, no ako to učine, znači da misle kako bi to moglo trajati za cijeli život. Od svog partnera očekuju potpunu i neupitnu vjernost, a prevaru će doživjeti kao izdaju i odmah vas otpisati. Dobar seks i djeca 'ljepilo' su koje Jarca drži u odnosu za cijeli život.

Vodenjaku treba stalan izazov

Pripadnici ovog znaka po svojoj su prirodi poprilično nemirni te teško ostaju s ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov. Raznolikost je za njih omiljeni začin života, pa obično imaju dosta partnera u životu. Ipak, mogu se predati i zaljubiti, ali to puca ako se moraju previše prilagođavati. Skrasit će se s partnerom s kojim im nikad nije dosadno.

Ilustracije ljubavi

Ribe su najvjerniji znak u horoskopu

Za pripadnike ovog znaka može se reći da su oličenje vjernosti i odanosti te bi, da mogu, rado bili s jednim partnerom cijeli život. U ljubavi su uporni, romantični i sanjarski nastrojeni, a iz odnosa će otići tek nakon što nakupljene frustracije više ne budu mogle držati u sebi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru