Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

U prvih pet minuta možete otkriti njegovu osobnost

U prvih pet minuta možete otkriti njegovu osobnost
1

Promatranje navika i postavljanje nekoliko pitanja u usputnom razgovoru na šanku kafića ili na plaži razotkriva sve o muškarcu kojeg ste tek upoznali

VIDEO

Po društvu se poznaje frajer: izlazi li s istom ekipom već godinama, lojalnost je jedna od njegovih kvaliteta. No ako se čitavo vrijeme nisu pomaknuli iz kvartovskoga kafića, to znači da baš i ne uživa u promjenama. Takav će dečko teško pristati na impulzivne odluke, pa se unaprijed pomirite s činjenicom da ga nećete nagovoriti na “last minute” putovanja ili romantično kampiranje, osim ako nije sve isplanirano u najsitnije detalje. Trebat će mu vremena da se opusti, otvori i pruži vam povjerenje, tvrdi Liz H. Kelly, bračna terapeutkinja. Sklapa li prijateljstva na svakom koraku, od teretane do vrtića u koji vodi mlađu sestricu, bez problema će se uklopiti i u vaš krug prijatelja. Razgovor sa strancima mu ne predstavlja poteškoće i lako će se snaći u situacijama u kojima treba razgovarati s nepoznatima. To se isplati izgubite li se i zatrebate upitati nekoga za put, a takve komunikacijske vještine jamče i ludu zabavu na putovanjima i odmoru. Sport kojim se bavi otkrit će vam crte karaktera koje se nalaze ispod površine. Trči li ili planinari te izbjegava ekipne sportove, neovisni je solo igrač koji ne uživa u nadmetanju s drugima. Otvoreni frajer natjecateljskog duha prije će izabrati košarku ili nogomet, a intelektualac koji više voli knjigu nego loptu skriva osjećajnost.

>>Naručuje li isključivo “zagrebački” ili ima samo jedno jelo koje jede, riječ je o pouzdanom karakteru. Spontani frajer će vas odvesti u kineski na piletinu s kikirikijem ili iznenaditi sushijem.

>>Gusta ili duga kosa kod muškarca je simbol samopouzdanja, tvrdi G. Hitzig, koji se bavi presađivanjem kose. Što je više ima, to je spremniji davati, no vrlo često mnogo i očekuje od partnerice.

>>Poroci vam mogu ispričati priču o karakteru: kocka li, sklon je riziku, nestalan i ovisan o uzbuđenjima. Pali li jednu za drugom, cigaretom pokušava prikriti nervozu, a oni koji pretjeruju s alkoholom, najčešće pokušavaju prikriti manjak samopouzdanja.

>>Zarađuje li dobro, ali ne ponudi li se platiti piće na prvom spoju ili ako upita: “Hoćemo li pola- pola?”, riječ je o škrtici. Uvijek postoji mogućnost da je zaboravio novčanik, ali u većini slučajeva s takvim se frajerom nećete ludo zabavljati.

>>Neurednost mu možete oprostiti ako je mlad, no približava li se tridesetim ili četrdesetim godinama, neoprano suđe upozorava na neodgovornost prema životu. Takav muškarac bježi od odgovornosti, što vam neće smetati želite li se samo zabaviti.
.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje