Obavijesti

Lifestyle

Komentari 114

Ubila ih masturbacija: Život im svršile tikvica, usisavač, dildo

Ubila ih masturbacija: Život im svršile tikvica, usisavač, dildo
1

Samozadovoljavanje katkad, u rijetkim slučajevima, može biti pogubno. Uzdah sreće postao je zadnji uzdah za ove primjere kojima je život slučajno okončala nesmotrenost

VIDEO

Orgazam se na francuskom kaže "le petite mort" odnosno "mala smrt". I iako nitko ne bi poistovijetio taj osjećaj užitka sa smrću već prije s kratkotrajnim gubitkom svijesti uslijed tog momenta sreće, postoje i slučajevi kojima je to doista bio posljednji uzdah. I to od masturbacije. 

1. Zbog orgazma joj pukla aneurizma u mozgu

Prije četiri godine 24-godišnjakinja je umrla od orgazma koji je uzrokovao puknuće aneurizme u mozgu. Pored nje su našli vibrator i povraćotinu. Orgazam je uzrokovao nagli rast tlaka, a on pak rupturu aneurizme. Taj nagli dotok krvi u mozak prouzročio je i mučninu, povraćanje i plućni edem. Njemački znanstvenici sada istražuju slične slučajeve. 

2. Zaglavio mu se vibrirajući dildo u anusu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nigel Willis (50) iz Londona bio je nezaposlen i živio je sa svojom majkom. Jednog dana 2013. zabavljao se masturbirajući s vibratorom u anusu. No slučajno je otišao predaleko i više ga nije mogao istisnuti. Zbog neugode nije želio tražiti pomoć sve do petog dana kada je vibrirajući dildo probio njegovo debelo crijevo. Proveo je više od mjesec dana u bolnici, ali na kraju je preminuo od multiplog otkazivanja organa, sepse i ozlijeđenih crijeva. 

3. Izvršio elektrokuciju penisa

Ovom usamljenom Australcu klasično samozadovoljavanje je očito bilo predosadno pa je cijelu stvar podigao na višu razinu. 
Izvadio je kabel iz kućanskog uređaja. Kraj kabela koji bi inače išao u uređaj je skinuo i ostavio žice bez zaštite. Na jednu od tih žica pričvrstio je 45 cm dug metalni lančić koji su pronašli na lijevoj strani abdomena preminulog. Žica koja služi za uzemljenje je bila ugurana u izolacijski dio kabela, napravljen od gume i tekstila. Na mjestu kontakta žice s prsima pronašli su opeklinu nastalu strujnim udarom. Iste opekline od strujnog udara pronašli su i na lijevoj strani abdomena te oko penisa, a imala je uzorak ranije spomenutog lančiča. 
 

4. Ugušio se tikvicom dok je masturbirao

Zabavljajući se iza kuće u kojoj je živio sa svojom ženom ovaj je muškarac "pojačao" masturbiranje stavljanjem tikvice u usta. Očajnički je pokucao susjedu tražeći pomoć, ali nažalost bilo je kasno. Liječnici su pronašli penis u poluerektilnom stanju, a oko njega je bila gumica. Na donjem dijelu abdomena i oko testisa bilo je sperme. Pregledom je utvrđeno da je tikvica potpuno začepila protok zraka, larinks i orofarinks. 

5. Umro pokušavajući samozadovoljiti se s usisavačem

Američki magazin forenzičke medicine objavio je 1988. neobičan slučaj seksualnog zadovoljstva s usisavačem. Muškarac je doživio srčani udar pokuvajući se seksualno samozadovoljiti ovim kućanskim uređajem. Na mjestu nesreće pronašli su ga nagnutog preko stola, testisa, stražnjice i bedara čvrsto stisnutih najlonkama. U direktnom kontaktu s usisavačem bio je abdomen, dio prsa i ruku na kojima je bilo i opekotina. Oko njega je stajala boca vina, nešto hrane, lubrikant, čaša urina te fekalije. 

6. Žena umrla od kapi dok je masturbirala sa zamrznutom kobasicom

Pronašli su je u već teško raspadnutom stanju. Ležala je na krevetu u stanu u kojem je živjela sama. Bila je gola i ležala je licem prema dolje s jastukom ispod abdomena. Desna ruka je bila ispod nje, kraj vagine. Lice joj je bilo okrenuto na jednu stranu, a nož ispod obraza. Na krevetu kraj vagine stajala je duga kobasica koja je vjerojatno ispala iz nje nakon smrti. Na kuhinjskom pultu pronašli su pakiranje istih kobasica, jednom zamrznutih. 

7. Doživjela infarkt od uzbuđenja

Nicola Paginton bila je mlada, zdrava djevojka. Pronašli su je u listopadu 2009. mrtvu, a kraj nje je stajao laptop s upaljenim porno filmovima. Obdukcija je pokazala da je doživjela infarkt od fizičkog i emotivnog uzbuđenja. 

8. Starac umro u bizarnoj bondage masturbaciji

Riječ je o vjerojatno najstarijoj žrtvi usmrćenoj masturbacijom. Starca (87) pronašli su kako visi s remenom omotanim oko vrata, gol i križno opasan užetima od nogu do prsa. Istražitelji su pronašli spermu na njegovim rukama kao i na podu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...