Lifestyle

Komentari 0

Učenje kod kuće: S vinom djeci objasnila razlomke i oduševila

Učenje kod kuće: S vinom djeci objasnila razlomke i oduševila

Video u kojem objašnjava četvrtine i polovine služeći se čašom vina izazvao je na tisuće komentara, a mnogi hvale njenu genijalnost u kojoj je spojila svoj užitak i dječju korist

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: OSTANITE DOMA UZ VRHUNSKI FILMSKI I SERIJSKI TV SADRŽAJ

Dok roditelji diljem svijeta žongliraju s vlastitim poslovima koje trebaju obavljati i djecom koja kod kuće trebaju učiti, jedna se Britanka dosjetila kako samoj sebi olakšati.

Anonimna žena, poznata samo pod korisničkim imenom Mrs. Jeeps, na YouTube-u je objavila video u kojem pije bijelo vino. Zvuči ugodno, ali ne i osobito korisno. No ako pritom pijuckate vino i točite ga objašnjavajući što je četvrtina, što pola, a što tri četvrtine svojoj djeci, stvar se mijenja.

- Genijalno, kako se ja ovog nisam sjetila - neki su od komentara, dok su drugi pak izrazili zabrinutost pije li to gospođa prevelike količine dok djeci objašnjava gradivo, prenosi Daily Mail.

Naravno, vino se uvijek može zamijeniti vodom i djeci će biti jednako jasno, no upitno je hoće li roditeljima biti tako zabavno, rekli su drugi u njenu obranu.

Post koji je podijeljen na njenom YouTube profilu već je prikupio 100.000 pregleda i tisuće komentara na Facebooku.

Uz videozapis, ona piše: 'Iako ste vi i vaša obitelj možda u samoizolaciji - ograničeni na svoj dom - postoji puno načina da svoju djecu obrazujete i zabavljate koristeći vrlo ograničene resurse'.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ako može ona mogu svi: S 34 godine Sandra zna oprati ruke

POGLEDAJTE VIDEO #ZAJEDNO24SATA - Suzana Mančić, bivša loto djevojka:

Najčitaniji članci