Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Udruga Noina arka organizira 'Dan bez kaveza' za svoje pse

Udruga Noina arka organizira 'Dan bez kaveza' za svoje pse

Cilj Dana bez kaveza je dodatno osvijestiti javnost o posljedicama nebrige o životinjama, promovirati volontiranje i naravno pronaći dom napuštenim životinjama

VIDEO

Noina arka, najstarija hrvatska udruga za zaštitu životinja, poziva vas na Dan bez kaveza koji će se održati u subotu, 4. svibnja od 10 do 16 sati, Franjčevićeva ulica u Dumovcu. Svi posjetitelji Dana bez kaveza imat će priliku upoznati pse pod njihovom skrbi i prošetati ih lijepim šetnicama oko prihvatilišta u Dumovcu.

Tamo će biti i volonteri koji će brinuti da svima bude ugodno i koji će rado podijeliti priče o njuškama koje čekaju svoju novu obitelj. Dobro došli su svi, bez obzira na godine - jer ljubav prema životinjama ne poznaje granice.

Nakon šetnje i druženja sa psima čekaju vas slatki zalogaji, a iz prve ruke moći ćete doznati kako je biti volonter i kako i vi možete postati volonter.

Neke od njih su tamo cijeli svoj život. Kavezi su njihov jedini dom. Iako se svakodnevno brinu o njima, hrane ih, čiste i izvode ih u šetnje, oni na kraju dana opet ostaju sami u svojim - kavezima.

Velikani iz prošlosti i ljubimci: Koga su mazili Picasso, Dali...
Velikani iz prošlosti i ljubimci: Koga su mazili Picasso, Dali...

Iz dana u dan nestrpljivo čekaju da netko pokuca na njihova vrata. Njihove oči mole da ih netko uoči. Za samo jednu šetnju oni daju svu svoju ljubav. To je onaj osjećaj koji se ne može kupiti. Zato dođite, prošećite super njuške i poklonite nezaboravan dan - njima i sebi!

Posjetite prihvatilište Noine arke u Dumovcu 4.05.2019. od 10:00 do 16:00 sati i sudjelujte u akciji "Dan bez kaveza" i prošećite pse!

Objavljuje Helena Fink u Ponedjeljak, 29. travnja 2019.

Do prihvatilišta Noine Arke u Dumovcu jednostavno se može doći automobilom (od izlaza Poslovna zona Rugvica samo pratite putokaze za Dumovec, par minuta vožnje) ili direktnom autobusnom linijom broj 276 s Kvaternikova trga (autobusna stanica je ispred prihvatilišta). 

Noina Arka je najstarija udruga za zaštitu životinja u Hrvatskoj, osnovana 1983. godine. Već 36 godina pod vodstvom predsjednice udruge Helene Fink Noina Arka brine o napuštenim, ranjenim, zlostavljanim, odbačenim i skotnim životinjama.

Volonteri svakodnevno obilaze, hrane, čiste i izvode u šetnju ranjene i bolesne životinje kojih je kroz Noinu Arku prošlo na desetke tisuća.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati bebu?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith