Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ukosni hitovi: Vraćaju se vrlo chic ukrasi i frizure

Ukosni hitovi: Vraćaju se vrlo chic ukrasi i frizure
8

Romantične varijante prate povratnički češljići, marame vezane u mašnu dnevni su trend, a hit su i vrpce provučene kroz isprepletenu kosu

VIDEO

Ove sezone ni jedna frizura ne bi trebala funkcionirati bez njoj, doličnog ukrasa za kosu. Obične gumice i ukosnice izbačene su s repertoara, a zamijenile su ih predimenzionirane mašne, vrpce i široke špange. Vratili su se i češljići, koji prate samu osobnost frizure. U jednostavnijim, romantičnim varijantama kreatori preporučuju one jednostavnije, jednobojne, dok će večernji "outfit" pratiti one glamuroznije s kamenčićima, perlicama ili perjem. I vrpce su se vratile na scenu, a poseban izražaj doživjele su u kombinaciji s pundžama, kroz koje se provlače te ih tako čine modernijima i profinjenijima. Marame svezane u mašnu dnevni su trend, a prate ih rajfovi svih veličina i uzoraka, koji su vrlo često ukrašeni mašnama i romantičnim leptirima, a nose se i u svečanim prigodama.

ČEŠLJIĆ ZA DECENTNOST
Povratničke punđe ni u kojem slučaju ne stoje same jer ih uvijek prati velika ukosnica, a vrlo su efektne izdužene satenske mašne postavljene okomito na glavu. Decentan izgled glamuroznijim će učiniti i češljići provučeni kroz kosu s jedne strane.

ČIPKASTA UKOSNICA
Elegantnu, ali ne presvečanu frizuru prati oveća ukosnica s komadićima čipke. Za nju vrijedi pravilo rajfa: imate li visoko čelo, postavite je bliže rubu kose kako biste smanjili dojam “visine”.

PRILJUBLJENI UKRASI
Dizajneri su ove sezone vamp-look upotpunili nježnijim dodacima koji prekrivaju gotovo cijelu glavu. Priljubljeni su uz kosu, a mogu držati punđu ili poslužiti kao romantičan ukras.

INSTALACIJE NA KOSI SU IN
U posebnim prilikama možete posegnuti i za malim instalacijama koje će izraziti vašu osobnost. Popularan je i konjski rep koji ove godine ukrašavaju gumice s glomaznim cvijećem ili mašnama. Važno je samo da dodaci ne budu u boji kose jer je neće istaći.

ELASTIČNO JE PRAKTIČNO
Pletene trake ukrašene veselim cvijećem savršeno će se uklopiti u odjeću iste boje, a kako su mekane i elastične - savršeno su stabilne na glavi. Imate li, pak, tanku kosu, a želite koristiti rajf, birajte one s češljićima jer će se stabilnije držati na kosi.

KAMENČIĆI ZA VEČER
Glomazni ukrasi optočeni sjajnim nakitom, perjem ili perlicama nose se s jedne strane, neovisno o dužini i obliku kose, a idealni su za večernje izlaske.

CVIJEĆE U PROLJEĆE
Cvijeće u kosi savršen je proljetni dodatak kosi, a ovisno o osobnosti možete birati različite vrste. Najčešće se pronalaze u obliku rajfa i ukosnica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara