Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Ulickani vole divlje strasti, a uredni 'provjerene' stvari

Muškarac koji pazi kako mu pada svaki pramen kose u krevetu voli biti dominantan, dugokosi su najčešće prave maze, a obrijani daju sve od sebe

24sata
Foto: 24sata
1 komentara

Muškarac koji mnogo vremena provodi uređujući svoju kosu, pomno namještajući pramen po pramen, otkriva čovjeka koji zna da je izgled njegov glavni adut. Na njemu je najčešće i sva odjeća pomno birana, a to može osim visokog samopouzdanja, biti znak umišljenosti. Frizurom želi postići i dojam moći. U krevetu voli biti dominantan, pomalo je perverzan i teško se zaljubljuje.
Kratka kosa ima nekoliko značenja. Potpuno kratka može ukazivati na sportaša. Takav muškarac ima visoko mišljenje o sebi, a frizurom želi pokazati i svoju snagu. U krevetu je snažan, ali i vrlo pažljiv. Kratke uredne frizure često ukazuju i na konzervativna stajališta, što nije mjerilo za njegovu seksualnu želju.

SURFERSKA FRIZURA
Surferska poluduga razbarušena kosa odaje alternativnog šminkera koji voli opuštenost, a definitivno je sklon izazovima i u seksualnosti.

ALTERNATIVCI KAO MAZE
Dugokosi muškarci frizurom izražavaju svoja drukčija stajališta o izgledu te stavove o životu. Međutim, sa ženama su najčešće prave maze.

"CEZARICA" VOLI PROVJERENO
Takozvana Cezar frizura pristaje većini muškaraca. Nosili su je i George Clooney i Brad Pitt. Uredna je i privlačna. No ona može odavati i manjak kreativnosti. I to u spavaćoj sobi. No to ne znači da s vremenom neće carovati u tom području. “Tatina” frizura, uredno počešljana na lijevu stranu, odaje galantnost, ali i muškarca koji nije sklon novitetima, pa ni eksperimentiranju u seksu.  Nove poze za njega će biti dovoljne.

TRENDI I NEOBUZDAN
Za kratke, trendi frizure, odlučuju se najčešće mlađi muškarci koji žele biti popularni i privlačni ženskom spolu. Malo podignuta kosa, ne previše učvršćena preparatima, govori o modernom, ali i spontanome muškarcu. Njegova je glavna karakteristika ležernost, no u krevetu se može pretvoriti u pravu zvijer. Kosa puna gela odaje pedantnog šminkera.

RAZBARUŠENA KOSA IDE U PARU
Žene koje uvijek imaju sređenu frizuru traže muškarce s urednom i počešljanom kosom. One koje nose raspuštenu kosu privlačit će muškarci sa surferskim poludugim ili razbarušenim kratkim frizurama. Umjetnice najviše žele dugokose

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message