Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
53 komentara

Skini se do gaćica! Kradljivica je navukla čak 9 pari traperica

U videu se žena svlači u kupaonici dok muškarac u pozadini broji koliko hlača ima na sebi. Nakon što skine posljednje, rekli su joj da pokaže gaćice kako bi se uvjerili da je to zaista posljednji par

53 komentara

Internetom se proširio video koji prikazuje ženu koja je pokušala ukrasti traperice u trgovini. Najbizarnije je to što je odjednom na sebi imala osam para traperica zajedno sa svojima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što su je otkrili, morala je skinuti sve. Cijela situacija prikazana je u videu koji je prikupio više od 2,5 milijuna pregleda. Žena je navodno iz Venezuele, a video je uploadan iz Perua, piše Daily Mail.

U videu se žena svlači u kupaonici dok muškarac u pozadini broji koliko hlača ima na sebi. Nakon što skine posljednje, rekli su joj da pokaže gaćice kako bi se uvjerili da je to zaista posljednji par na njoj. Nije poznato je li sankcionirana.

- Trebali bi je strpati u zatvor i dugo ne puštati - napisao je jedan komentator dok je drugi zaključio kako nitko ne zna njezinu priču i da možda nije imala novca da kupi odjeću.

IDEALNI KROJ Znate li koje traperice trebate odabrati za svoju građu tijela?

No, neki su istaknuli kako nije pokušala ukrasti jedne traperice, nego više komada.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message