Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
31 komentara

Umjesto na kemoterapiju otišla je na put oko svijeta - i uživala

Odlučila je zadnje dane svojeg života provesti veselo. Bakica od 91 godine odbila je kemoterapiju i krenula na putovanje svijetom - inspiracija je mnogima

31 komentara

Zadnjih 12 mjeseci svi smo naučili toliko toga o životu, o brizi, ljubavi i kako moramo prigrliti trenutak sadašnjosti, rekla je Norma Jean Bauerschmidt (91) iz SAD-a koja je, nakon što su joj dijagnosticirali rak maternice, odbila liječenje - operaciju, zračenje i kemoterapiju. Umjesto toga odlučila je putovati i otići sa ovog svijeta sretna. 

“What sunshine is to flowers, smiles are to humanity. These are but trifles, to be sure; but scattered along life's pathway, the good they do is inconceivable.” ― Joseph Addison

Posted by Driving Miss Norma on 17. travnja 2016

Njezino putovanje života nedavno je završilo. Umrla je početkom mjeseca, ali njezina priča je i dalje inspiracija mnogim ljudima, posebno onima koji su bolesni. Skoro 500.000 ljudi pratilo je svaki njezin korak na Facebooku -  "Driving Miss Norma".

April 2016

Posted by Driving Miss Norma on 23. kolovoza 2016

Njezino putovanje počelo je prošle godine. Liječnici su joj rekli kako su šanse da preživi malene. Pitali su je što je odlučila, a ona im je odgovorila: "Imam 90 godina i spremna sam osvojiti cestu.".

Krenula je na posljednje putovanje života iz Michigana sa sinom i snahom te njihovim psom 24. kolovoza.

August 2016

Posted by Driving Miss Norma on 23. kolovoza 2016

U godinu dana je s njima prešla skoro 13.000 kilometara, vidjela je 32 države i spavala u više od 75 gradova. Vozila se u balonu, jahala na konjima, priuštila si pedikuru, a friziralo ju je deset različitih frizera. Prvi put u životu kušala je kamenice i pržene zelene rajčice. Iskusila je stvari koje nije nikad ni sanjala.

Thelma and Louise have met their match.

Posted by Driving Miss Norma on 29. kolovoza 2016

Ipak, njezino putovanje bližilo se kraju jer joj se zdravstveno stanje pogoršavalo. U kolovozu ove godine završila je hospiciju. 

Good morning, Miss Norma!

Posted by Driving Miss Norma on 20. siječnja 2016
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message