Lifestyle

Komentari 19

Unajmili sobu na tjedan dana za 500 kuna - i dobili praonicu!

Fotografije i oglas objavljeni u internet oglasniku Trade Me su izgledali pristojno. Ali kad su turisti stigli na Novi Zeland, shvatili su da su prevareni. Nisu mogli ni zamisliti što su stvarno unajmili

Najam ili kupnja bilo čega preko interneta, bez da je čovjek vidio svojim očima, može biti jako riskantna. Koliki je rizik u pitanju osjetili su i turisti koji su sretni unajmili malu sobu na u Welcome Bayu na Novom Zelandu za samo 80 dolara (500 kuna) tjedno.

Fotografije i oglas objavljeni u internet oglasniku Trade Me su izgledali pristojno. Ali kad su turisti stigli, shvatili su da su prevareni.

Soba, za koju je u oglasniku pisalo da se u njoj nalazi krevet, ogledalo, mali ormar, lavabo te perilica za rublje je zapravo jako mala nadograđena praonica rublja u obiteljskoj kući, što je potpuno šokiralo ljude koji su iznajmili sobu.

U oglasu je još pisalo da se perilica smije koristi samo subotom ujutro, da je smještaj okružen velikim vrtovima punima avokada te da imaju spa, piše New Zeland Herald.

Nakon što su šokirani gosti oglas prijavili stranici Trade me, oglas je izbrisan, a šef sigurnosti oglasnika, George Hiotakis, je izjavio kako je jako važno da iznajmljivači objavljuju realne i iskrene oglase, a da gosti trebaju provjeriti ocjene iznajmljivača, pitati sve što ih zanima i provjeriti povratne informacije kako bi se osigurali od potencijalne prijevare.

Najčitaniji članci