Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Uređivanje seksi dekoltea: Par poteza kistom za punije grudi

Uređivanje seksi dekoltea: Par poteza kistom za punije grudi
6

Domaće maske, tuširanje blagim mlazom hladne vode i jednostavne vježbe njeguju dekolte i učvršćuju grudi, a nanošenje bronzera kistom vizualno ih povećava

VIDEO

Bez obzira na to što duboko u sebi mislite o njima, vaše grudi mogu izgledati zamamno i bez estetske kirurgije. To možete postići na nekoliko jednostavnih načina - šminkom, maskama i kratkom vježbom. Vrhunski svjetski vizažisti predlažu da prije šminkanja grudi obučete svoj najbolji push-up grudnjak, koji će ih namjestiti u savršen položaj. 

Uz trik s dvije nijanse bronzera, jednako će dobro poslužiti i mat puder u prahu nijansu, dvije tamniji od vaše kože te svjetliji korektor ili sjenilo kako biste stvorili kontrast i privid dubine. Mat puder nanesite između grudi u obliku slova V ili Y. Pratite prirodnu liniju grudi. Na gornji dio grudi spužvicom nanesite svijetli korektor i dobro ga razmažite. Pazite da ga ne stavite previše. Tako će se činiti da su vam košarice punije. Ako niste zadovoljni učinkom, u sredinu možete dodati malo bronzera, ali nemojte pretjerati. Na kraju preko svega nanesite lagani sloj pudera u prahu. Kako vjerojatno svaki dan nemate vremena za cijeli postupak, privlačno će izgledati i ako na grudi nanesete malo bronzera sa shimmerom.

Pripazite na držanje 

Dekolte će uvijek izgledati znatno punije ako sjedite uspravno. Uz to, vi ćete izgledati više, mršavije te samopouzdanije.

Odjeća za pet 

Uz dobar push-up, i top koji se veže oko vrata, majica s džepovima na grudima ili s kopčanjem među njima vizualno će ih povećati.

Kist i dva bronzera za pune košarice (kao na ilustraciji)

1) Bronzer tamniji od kože nanesite kistom uz rub košarice 

2) Svjetliji bronzer nanesite niz “crtu” među grudima, što će stvoriti privid dubine, i duž cijele ključne kosti 

3) Kist očistite papirnatim ubrusom pa nježnim kružnim pokretima razmažite sve upadljive crte od bronzera.

Uvijek lijepe i čvrste

Grudima je nužna redovita njega kako bi dugo dobro izgledale. One su najnježniji dio ženskog tijela, a mijenjaju se zbog gravitacije, trudnoće, dijeta i hormonalnih promjena, i to katkad neproporcionalno. Vrlo je važno odabrati udoban grudnjak koji vam dobro pristaje te ga nositi svaki dan. No uz kratak ritual pri tuširanju mogli biste dulje zadržati čvrste grudi. Završite tuširanje polijevajući ih mlazom hladne vode, ali ne prejakim kako ne bi oštetio vlakna kože. 

Prskajte ih kružnim pokretima od vanjskog dijela prema unutarnjem u obliku osmice od jedne dojke prema drugoj. Hladna voda trenutačno sužava krvne žile, poboljšava staničnu razmjenu te učvršćuje tkivo. Uz to, potrudite se usvojiti dobre navike - vježbajte svaki dan. Primjerice, stanite uspravno pred zrcalo, a ruke držite ispred tijela. Obuhvatite dlanovima podlaktice, stisnite ruke gurajući ih prema laktovima, zatim opustite. 

Grudi će se dizati i spuštati dok to radite. Ponovite vježbu 20 puta. Čvrstoći grudi možete pridonijeti i nanošenjem prirodnih maski koje možete przo pripraviti. U vrelu vodu potopite po 30 g majčine dušice, timijana i ružmarina. Ohladite pa nanesite na grudi te nakon deset minuta isperite.

Oprez, vruća voda! 

Dugotrajno namakanje u vrlo toploj vodi strogo je zabranjeno jer dehidrira nježnu kožu tog područja zbog čega se grudi opuste.

Indijski kesten i led 

Otopite kocke leda i pomiješajte ih s ekstraktom indijskoga kestena. Time svaki dan mažite grudi, ali izbjegavajte dio između grudi.

Jogurt i jaje za čvrstoću

Što češće navečer nanosite masku koju ćete dobiti pomiješate li jaje, žlicu jogurta i žlicu ulja s vitaminom E. Zatim obucite komotan grudnjak. Skinite ga nakon 20-25 min, a grudi isperite toplom vodom. 

Ulje za masažu

Pomiješajte po 50 ml arganova ulja, ulja od avokada i od jojobe te njime masirajte od vanjskog dijela prema unutarnjem i oko bradavice. Tako ćete hidratizirati grudi i nahraniti ih vitaminima.

Maska od jabuka 

Narežite dvije jabuke i prelijte litrom mlijeka. Kuhajte dok ne dobijete čvrstu smjesu. Kad se ohladi, ovu masku za čvrstoću nanesite na grudi i držite 15 minuta. Isperite je toplom pa hladnom vodom.

Voće i povrće za kožu bez bora

Vitamin C iznimno je važan za stvaranje kolagena, koji koži daje elastičnost i sprječava nastanak bora. Zato je dobro svaki dan jesti naranče, grejp ili brokulu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith