Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Ususret Olimpijadi, ali vrućim igricama i strasnim fantazijama

Ususret Olimpijadi, ali vrućim igricama i strasnim fantazijama
1

Čokoladni body painting, poker na skidanje i seksi drama za nezaboravne orgazme, a monopoly i seksi inačice istine ili izazova, osloboditi će skrivene želje i vještine

VIDEO

Seks je igra u kojoj oba partnera pobjeđuju, no i toj igri povremeno trebaju nova pravila, stoga razigrajte maštu. 

Uzbudljive seksi igre poput boce istine ili pokera na skidanje ponovno će rasplamsati zaboravljene strasti. Mijenjajte uloge i lica, zakoračite u nove karakterne dimenzije, ukratko u seks-igrama budite ono što niste. Primjerice, već dugo maštate o noći s latino zavodnikom ili seksi pilotom, a partner sanjari o striptizeti, studentici ili zavodljivoj medicinskoj sestri. Oslobodite se, uskočite u ulogu i odigrajte je “profesionalno” te ostvarite fantazije. 

Ako vaš partner uvijek vodi igru, predložite mu zamjenu uloga te za promjenu vi preuzmite kontrolu. U ulozi muškarca možda ćete hrabrije pokazati skrivene erotske talente te ćete oboje uživati u promjeni. I hrana je iznimno erotična - priredite piknik u krevetu, stavite partneru povez preko očiju, a potom ga hranite naizmjence toplim i hladnim delicijama. Priredite umjetničku večer te oslikavajte tijelo tamnom i bijelom čokoladom, sirupom od jagode i karamele, a potom jezikom kušajte “remek-djela”.

Seksi poker na skidanje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nijedno od vas na sebi ne smije imati više od šest odjevnih predmeta. Onaj tko gubi, mora skinuti komad odjeće. Kad i partner i vi budete potpuno ili gotovo goli, počnite igrati poker u kojemu gubitnik ispunjava seks-želju pobjedniku.

Dragi, pogodi što je ovo

Oboružajte se stvarima kao što su led, perje, konop, komad krzna, svile, vune ili meka lopta. Predmete sakrijte u košaru te osmislite nagrade i kazne. Zavežite partneru oči pa ga masirajte nekim od predmeta. On mora pogoditi čime ga dodirujete.

Stranci u noći

Razradite scenarij za vaš erotski film. Dogovorite se, primjerice, da se sretnete u kafiću, ali kao dva stranca. Neka se čitava priča odvija kao da ste se tek upoznali. Kad nakon igre zavođenja završite u krevetu, seks će biti uzbudljiv, kao da vam je prvi put.

Ljubav je slijepa

Zavežite partneru povez preko očiju i dovedite ga do kreveta ili drugog mjesta, a potom krenite u akciju. Pripremite se za eksploziju strasti. Kad isključimo vid, povećava se osjetljivost, ali i psihološka ranjivost, što djeluje moćno poput afrodizijaka.

Partija karata

Svaka boja je mjesto, a svaki broj seks-radnja. Tako će i obična bela raspiriti maštu.    

Čovječe, zapali se oslobađa maštu

Čak i jake temelje dobre veze može razoriti jednoličan seksualni život. A bilo da su sasvim jednostavne ili upotpunjene seksi rekvizitima, vruće igre će ih učvrstiti.

Stoga ne oklijevajte - neka igre počnu! Jedna od jednostavnih vrućih igrica je seksi boca istine za koju su vam potrebni komad kartona, flomaster i boca. Na kartonu iscrtajte polja te u njih upišite dijelove tijela. Na bocu stavite naljepnicu na kojoj je ispisano “poljubi”. 

Naizmjence vrtite bocu i razmjenjujte poljupce. Zaigrajte seksi inačicu igre istinu ili izazov. Vi i partner zapišite na papiriće barem pet hrabrih prijedloga “usudi se” te papiriće ubacite u šešir. Neka partner bira hoće li reći istinu ili će napraviti nešto iz kategorije “izazov”. Ako odabere istinu, potrudite se da mu postavite škakljivo pitanje na koje silno želite čuti iskren odgovor. Želite li partneru prenijeti svoju seksi poruku, učinite to dodirom - prstom je nježno ispišite na njegovim leđima, slovo po slovo. Pravilo je da samo jedanput može tražiti da ponovno ispišete neko slovo. 

Ako pogodi što ste napisali, ima pravo na ispunjenje seks-želje, a ako ne dešifrira točno, on ispunjava vašu želju. 

Zaigrajte bocu istine

Na kartonu nacrtajte krug te ga podijelite na dijelove. U svaki dio upišite mjesta na tijelu - usne, vrat, obraz, grudi, noge, ruke, leđa, a u jedno polje upišite “prema tvom izboru”. U sredinu kartona stavite bocu te je zavrtite. Grlo će pokazati polje na kojemu je ispisan dio tijela koji morate poljubiti, a u drugom krugu igre izmasirati. U polja možete upisati i zahtjeve, npr., francuski poljubac, striptiz...

Čovječe, zapali se!

Igra se dvjema kockicama. Na površinama jedne nacrtajte omiljene ili još neisprobane seks-poze. Na površine druge kockice ispišite mjesta poput kuhinja, auto, dizalo. Bacite obje kockice istodobno i one će vam “odrediti” iduću seks-pozu i “mjesto zločina”.

Seksi verzija monopolyja

Mala preinaka zapisanih pravila učinit će svaku društvenu igru erotičnom, ističu seksolozi. Zaigrajte klasični monopoly, no tako da zaustavljanje na partnerovu teritoriju, umjesto novcem, platite maštovitom seks-akcijom prema svom ili partnerovu izboru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru