Lifestyle

Komentari 1

Uz preslatku slikovnicu se peku keksići i boja: Djeca će naučiti najvažnije životne lekcije...

Uz preslatku slikovnicu se peku keksići i boja: Djeca će naučiti najvažnije životne lekcije...

Autorica Kate Bošković poziva sve da uz slikovnicu 'U potrazi za čarobnim božićnim keksićima', djeci zasladite blagdane i pomognete Kiarinom izlječenju

Pomisao da će djeca tonuti u slatke snove uz moje riječi i da će mnoge obitelji uživati u zajedničkoj pripremi ovih čarobnih keksića čini me izrazito sretnom i počašćenom.

POGLEDAJTE VIDEO: Uredila je svoj ured u božićnom stilu

Ne dobije svatko priliku svojim radom zasladiti najvažnije dane u životu svakog pojedinca - dane djetinjstva, govori nam Kate Bošković, autorica nove slikovnice “U potrazi za čarobnim božićnim keksićima” i urednica portala Slatkopedija, specijaliziranog za slastice i slastičarstvo. Čarobne ilustracije napravila je Matea Erceg iz obrta 13. kat, koja potpisuje i ilustracije na svim prethodnim Slatkopedijinim proizvodima.

Ova slikovnica predstavlja toplu blagdansku priču ispunjenu mirisima i okusima najukusnijih božićnih keksića.

- Čitajući slikovnicu i tragajući za čarobnim božićnim keksićima, djeca će otkriti velike i važne životne pouke. Osim tople priče i predivnih ilustracija, u slikovnici se nalazi recept za pripremu čarobnih keksića, a tu je i prostor predviđen za dječji crtež keksića ili za fotografiju omiljenih keksića - dodaje Kate, ističući da u ovo predbožićno vrijeme prodajom slikovnice prikupljaju novac za malenu Kiaru Goršić iz Šibenika, a cilj je prikupiti barem 2000 kuna.

Na ideju prikupljanja sredstava prodajom slikovnice došli su vođeni primjerom Helene Jakoliš s bloga Zdravo i slasno koja je prodajom prigodne božićne kuharice prikupila značajan iznos za malenu Kiaru. Želeći doprinijeti ovoj akciji, na Slatkopediji su odlučili u periodu od 30. 11. do 10. 12. od svakog prodanog primjerka odvojiti deset kuna te na kraju prikupljeni iznos uplatiti na račun Kiarine mame.

- Zajedno možemo puno - zasladiti blagdane vašoj djeci, ali i pomoći jednoj curici i dati joj priliku da se i ona, zajedno sa svojom obitelji, raduje nekim budućim blagdanima, nekim budućim rođendanima, nekim budućim uspjesima - navodi Kate Bošković, pozivajući sve one kojima se ova slikovnica čini kao izvrstan dar za nadolazeće blagdane da kupnjom iste podrže akciju za spas hrabre djevojčice iz Šibenika. Za svaku narudžbu od tri i više primjeraka pripremila je poseban dar, koji će biti dostupan do isteka zaliha.

Najčitaniji članci