Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

Uzbudljiva ljubavna i poslovna godina zapisana je za Ovnove

Uzbudljiva ljubavna i poslovna godina zapisana je za Ovnove
4

Nakon muka i peripetija, prosinac donosi brojne preokrete. Ljubavna zbivanja bit će više nego uzbudljiva, a dobro je usmjeriti se prema inozemstvu zbog posla

VIDEO

Pred vama je iznimno uspješna poslovna godina, čemu pogoduje lijep Saturnov utjecaj koji će vas naoružati strpljenjem i mudrošću. Upravo će ove karakteristike biti zaslužne za vaš proboj na poslovnoj sceni. Iako siječanj započinje stresno i sa zastojima, neka vas to ne obeshrabri jer potkraj ožujka i početkom travnja Merkur je u vašem znaku, pa poslujete više nego dobro. U svibnju bolje zarađujete, dok je u lipnju moguća manja financijska stagnacija. Srpanj radije predodredite odmoru i ljetovanju jer tada ćete biti smušeni i dekoncentrirani. 

Ove godine posebno vam je dobro aspektiran sektor inozemstva pa će mnogi među vama posao naći izvan granica naše domovine. Jupiterov utjecaj u drugoj polovini godine gurnut će vas u centar pozornosti pa će posebno uspješni biti oni koji se bave medijskim poslom ili politikom. U listopadu je moguć umor i zasićenje obvezama, no zato pozitivno startate već u studenome. Prosinac donosi preokrete - nakon muka i peripetija, mogli biste napredovati i biti zadovoljni svojim postignućima. Ljubavna zbivanja bit će više nego uzbudljiva. Jupiter koji se u drugoj polovini godine nalazi u vašem polju braka pokazuje da će se mnogi među vama koji su u vezama napokon i oženiti. Bit ćete spremniji na nove odgovornosti i prihvaćanja svih obveza koje donosi zajednički život. 

U veljači i u prvoj polovini ožujka slika vašeg ljubavnog neba bit će ispunjena nadasve zanimljivim događajima, burnim avanturama i neočekivanim preokretima pa ćete biti zaljubljeni kako već dugo niste. Dobra sloga u braku i vezama bit će posebno naglašena u travnju, kad će Venera biti u vašem znaku - tada bi se i samci mogli zaljubiti. Bit će to posebna veza od samih početaka, osim fizičke privlačnosti i na intelektualnom planu ćete se nadopunjavati. Ni vatreno ljeto neće vas puštati na miru pa vas povišen libido i energija vode u nečiji strastveni zagrljaj u srpnju. U rujnu će biti vjeridbi i sklapanja brakova, dok nova navala ljubavnog entuzijazma, novih veza, pa i trudnoće ženama moguća je u listopadu i  studenome. 

Obilježje ove godine bit će i u tome da ćete se zaljubljivati u osobe koji su stranci ili nisu iz vašeg mjesta rođenja pa ćete često putovati svojoj simpatiji. Neki će u stranoj zemlji saviti svoje obiteljsko gnijezdo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Moći ćete se pohvaliti dobrom kondicijom i velikom izdržljivošću. Saturn će čuvati vaše zdravlje, a najbolje ćete se osjećati od 7. 3. do 27. 5. te od 3. 8. do 27. 9., kad vam savjetujemo sve oblike terapija, operacija ili uljepšavanja jer će zvijezde maksimalno biti na vašoj strani.  Bit ćete skloni duhovnoj strani svojega bića pa će se neki Ovnovi odlučiti za kakvu tehniku meditacije, joge ili možda borilačkih vještina kako bi uravnotežili tijelo i duh. Privlačit će vas osobe drukčijeg podneblja i kulture. Neki će u stranoj zemlji saviti obiteljsko gnijezdo i početi život ispočetka. Nije isključeno da brzo počnete raditi na potomstvu jer ova godina podržava roditeljstvo.

Sretni dani: 

7. siječnja, 1. ožujka, 16. srpnja, 23. listopada, 2. studenoga

Zdravlje

Bit ćete uglavnom dobrog zdravlja, pomno ćete se brinuti o sebi, a neki će se baviti duhovnim tehnikama. Na sebe pripazite u listopadu i studenome kad će vam imunitet biti u padu. Ostalih mjeseci bit ćete odlično.

Posao

U poslu ćete obarati sve rekorde. Nitko neće biti tako radišan i uspješan kao vi. Manje razmirice s kolegama moguće su u drugoj polovini godine, ali bez većih posljedica po vas. Budite optimistični i poletni.

Ljubav

Ova će godina učvrstiti brakove i veze, a ni slobodni neće biti bez prilika za nova poznanstva. U tome osobito prednjače  siječanj i travanj, kad je moguće da napokon sretnete svoju srodnu dušu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...