Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Uzmite bojice i pripremite se za savršenu zabavu

Uzmite bojice i pripremite se za savršenu zabavu
11

Pokatkad je dječicu teško zadržati na mjestu pogotovo kad se valja kloniti sunca, no uz ovu ćete knjigu to sigurno uspjeti. Neke će trebati obojiti neke pak prebrojiti.

VIDEO

Uzmite bojice i pripremite se za savršenu zabavu sa životinjskim bebama. Pronađite ih i poigrajte se s njima: neke će trebati obojiti, neke prebrojiti ili usporediti, druge ćete sigurno provesti kroz labirint ili pak odvesti veterinaru. Neke ćete lijepiti, a neke nacrtati. Naljepnice, plakat i igre sa slagalicama – ima li bolje igre?

Čitaj, smij se i maštaj
Za djecu od 6 do 10 godina

TIMI PROMAŠAJ

Ova je knjiga zaista jedna od onih posebnih. Zašto? Zato jer se autor jako zabavljao pišući je, a s jednakim se oduševljenjem i čita. U Timiju zaista nema dosadnog trenutka. I kad istražuje tko je ukrao slatkiše, i kad najbolji prijatelj ne obraća pozornost na njegove nedoumice i neprestano samo uči, i kad mamin Segway nestane nakon što ga je parkirao na cesti iako mu je mama zabranila da ga koristi, a osobito kad mu djevojčica čije se ime neće izgovoriti ukrade ideju i osnuje detetktivsku agenciju, Timija ništa ne može pokolebati. Njegova mašta, njegovi zaključci i način razmišljanja zaista su urnebesno smiješni. U ovoj je knjizi sve je zabavno i veselo uključujući i sama slova, pa i ilustracije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ova je knjiga objavljena u više od 30 zemalja, a samo je u Americi prodana u više od pola milijuna primjeraka. Prošle ju je godine Amazon proglasio jednom od najboljih 2013. godine.

Što je to učinilo Timija, dječaka detektiva s partnerom polarnim medvjedom, planetarno popularnim, možete pročitati u prvom poglavlju koje možete skinuti s ovog linka.

Svijet na dlanu
Za djecu od 7 do 12 godina

ATLAS SVIJETA

Tko može odoljeti snovima o putovanju oko svijeta? Najjednostavnije je putovati okrećući atlas, a kad je atlas ovako bogat i prekrasan, uzbudljivo putovanje zaista može i započeti! Listajte stranice ovoga atlasa i otkrit će vam se divan svijet na dlanu. Šest kontinenata prikazano je na šest interaktivnih stranica, na kojima karte mijenjaju izgled povlačenjem i otvaranjem, a stranice koje se preklapaju prepune su podataka, nevjerojatnih fotografija i ilustracija. Od činjenica o broju stanovnika, površini pojedinog kontinenta, od zanimljivosti iz biljnog i životinjskog svijeta do podataka o različitim kulturama, ovaj atlas prikazuje sve ono što je školarcima zanimljivo naučiti, a usput će i uživati u putovanju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje