Lifestyle

Komentari 35

Večera od 2 milijuna dolara - što se jede i vrijedi li tog novca

Večera u restoranu Ce La Vi na krovu hotela Marina Bay Sands u Singapuru stoji vrtoglavih dva milijuna dolara i najskuplja je na svijetu. Pa što je to na jelovniku?

Za taj novac se u restoran Ce La Vi u Singapuru dolazi helikopterom, a osim hrane, dobiva se 10.000 ruža i prsten s dijamantom od dva karata.

Radi se o večeri za dvoje koja traje čak osam sati. Započinje s 45-minutnim letom iznad Singapura, nastavlja se vožnjom Rolls Royceom do restorana gdje bogate goste čeka more ruža, večera od 18 sljedova koja uključuje i najskupocjenije kamenice te kavijar.

Piju se vina stara 44 do 55 godina, a na kraju slijedi skupocjeni prsten s ugraviranim imenima gostiju. Za te novce na njemu se ne nalazi bilo kakav dijamant - radi se o izuzetno rijetkom plavom dragulju.

Restoran je ovu atrakciju organizirao u suradnji s ruskom kompanijom World of Diamonds. Radi se o večeri na koju se zainteresirani bogataši moraju prijaviti. Kompanija će izabrati jedan par i bit će organizirana jedna takva večera u terminu kada gosti to požele. Taj dan će restoran za sve ostale biti zatvoren. Nije poznato jesu li već izabrali tko će uživati u ovom luksuzu.

Kažu da ovakav prsten vrijedi više od dva milijuna dolara. Nazvali su ga "The Jane Seymour".

Restoran ima fantastičan pogled na Singapur.