Obavijesti

Lifestyle

Komentari 222

Veličina je ipak bitna: Obdareni muškarci ženama su privlačniji

Veličina je ipak bitna: Obdareni muškarci ženama su privlačniji
1

Dužina penisa iznad 10 cm u opuštenom stanju najprivlačnija je ženama, veće "alatke" žene vole više iz evolucijskih razloga, ali i radi većeg zadovoljstva u seksu

VIDEO

Muškarci s većim penisima generalno su privlačniji pripadnicama ljepšeg spola, otkrili su znanstvenici kanadskog Sveučilišta Ottawa. Tvrde kako je "oprema muškarca" u odabiru partnera značajni faktor. Više od stotinu žena različite dobi promatralo je 5145 slika muškaraca u računalnom programu. 

Znanstvenici su tako manipulirali veličinom penisa, širinom ramena, visinom i crtama lica kako bi otkrili koji je fizički adut najvažniji u procjeni muškarca. Iako su one najprivlačnijima ocijenile muškarce sa širokim ramenima, uskim bokovima i nogama te izraženim torzom, čak i muškarci koji nisu imali te karakteristike ocijenjeni su seksualno privlačnijima jer imaju "veću opremu", piše Time Healthland. 

Ključnim receptom za privlačnost se, osim duljine i širine penisa, pokazao omjer bokova i ramena. Također, promjena veličine penisa imala je veći utjecaj na procjenu privlačnosti viših, nego nižih muškaraca.

- Ženama su najprivlačniji muškarci s penisima duljine iznad 10 cm u opuštenom stanju, no sve veće od toga ne pridonosi većoj privlačnosti - izjavio je voditelj studije, Brian Mautz.

To potvrđuje činjenicu da unatoč evoluciji, ženski se instinkti nisu značajno mijenjali od doba praljudi, zaključuju stručnjaci. Upravo je ta preferencija većih penisa bila ključna u razvoju ljudi, pa je tako danas prosječna duljina penisa znatno veća nego što je bila kod naših davnih predaka.

Jedna od teorija koja objašnjava zašto žene vole obdarene muškarce je mogućnost dubljeg prodora prema maternici, pa samim time i veće šanse za oplodnju, dok moderne teorije tvrde kako je primarni razlog veće seksualno zadovoljstvo koje oni mogu pružiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 222
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru