Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

Veliki tjedni horoskop: Djevicu za novogodišnji doček očekuje poznanstvo, a Lav će se iscrpiti

Veliki tjedni horoskop: Djevicu za novogodišnji doček očekuje poznanstvo, a Lav će se iscrpiti

Blizanci će skrivati osjećaje prema osobi koja im se sviđa, bojeći se odbijanja, ali hrabrost u iskazivanju osjećaja ipak bi im se mogla isplatiti. Jarca očekuju priznanja, nagrade i povlastice

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Privodite poslove kraju, prepustite se prazničnom ugođaju i provedite se tako da ne mislite na poslovne brige. No ako ste radno aktivni, mogli biste dobiti prijedlog za bolje plaćeno radno mjesto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ljubav - Mogli biste se zbližiti s osobom koju poznajete otprije, ali joj zbog svojih ljubavnih briga niste poklanjali previše pažnje. No ovaj put prepustit ćete se lavini strasti i shvatiti da ste nakon dugo vremena napokon sretno i smireno zaljubljeni.

Zdravlje - Na samu Staru godinu Ovan će se odlično osjećati pa će cijelo društvo nasmijavati i zabavljati. No ostalih dana pripazite jer vas vladavina Jarca može iscrpiti i pridonijeti blažem padu imuniteta.

Najbolji dan: 29. prosinca

Najlošiji dan: 27. prosinca

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Sunce i Merkur u Jarcu, bit će vaši saveznici u dobrom poslovanju. Možda ćete nakratko morati otputovati, ali vratit ćete se s dobrim vijestima i rezultatima. No mislite i na odmor jer ste iscrpljeni.

Ljubav - Vladavina Jarca uvodi Bika u romantično razdoblje. Ako novogodišnju noć dočekujete u inozemstvu, nije isključeno poznanstvo, a isto čeka i one koji će intenzivnije izlaziti. Iako ćete biti napeti i otresiti, bračni odnosi time ipak neće biti narušeni.

Zdravlje - Tjelesna snaga će vam biti zavidna pa ćete moći raditi mnogo više nego inače. No vaš najveći neprijatelj zdravlju bit će unutarnji nemir, a kod osjetljivih Bikova može se pojaviti i tjeskoba. Opuštajte se.

Najbolji dan: 28. prosinca

Najlošiji dan: 25. prosinca

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Naplatit ćete dugovanja, a možda i dobiti vrijedan dar od prijatelja, poslovnog partnera ili voljene osobe. Ako vam je nadređena osoba žena, pripazite se jer bi se vaši odnosi mogli pogoršati.

Ljubav - Skrivat ćete osjećaje prema osobi koja vam se sviđa, bojeći se odbijanja. No hrabrost u iskazivanju osjećaja ipak bi vam se mogla isplatiti – pozovite je u društvo na ispraćaj Stare godine. Ako ste u braku, nisu isključene i veće trzavice.

Zdravlje - Psihički ćete biti osnaženi pa ćete odlično podnositi stres i napete situacije u kojima ćete reagirati pribrano. No Mars u vašem znaku vas upozorava na moguće ozljede pa osobito pripazite ako idete na skijanje.

Najbolji dan: 26. prosinca

Najlošiji dan: 30. prosinca

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Položaj Merkura u vama nasuprotnom znaku Jarca mogao bi prouzročiti teškoće s koncentracijom, osobito na planu komunikacije. Bit ćete brzopleti i događat će vam se da kažete i ono što ne mislite.

Ljubav - Venera u Venera i Merkur u Jarcu upozoravaju na zablude, kratki spoj u komunikaciji i negativan utjecaj prijatelja i javnosti na vaš ljubavni život. Potrudite se probleme rješavati čim se pojave – ne čekajte da se nepotrebnu gomilaju.

Zdravlje - U razdoblju ste pojačanog psihofizičkog stresa koji vam može narušiti probavu pa je bitno kakvu hranu unosite u sebe. Pijte biljne čajeve, pokušajte odoljeti kaloričnoj blagdanskoj trpezi i biti umjereni s masnim i slatkim.

Najbolji dan: 28. prosinca

Najlošiji dan: 31. prosinca

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Smanjite svoju poslovnu zahuktalost jer ćete se previše iscrpiti. U takvom stanju nećete moći uživati u blagdanima i novogodišnjim praznicima niti se mirno prepustiti obiteljskoj idili.

Ljubav - Nećete moći ni pomisliti o trenucima samoće jer ćete biti omiljeni kod poznatih te često pozivani u društvo, na proslave i domjenke. Zbog događaja na osjećajnom planu, tjedan će mnogima ostati u lijepome sjećanju. Novogodišnja noć Lavu donosi poznanstvo!

Zdravlje - Ako već dulje vrijeme razmišljate o započinjanju dijete, pravi je trenutak da ideju provedete u djelo u prvim danima nove godine. Zvijezde su vam naklonjene pa ne biste trebali imati većih zdravstvenih tegoba.

Najbolji dan: 31. prosinca

Najlošiji dan: 25. prosinca

Djevica 23. 8. - 22. 9. 

Posao -Naklonjeni planeti olakšavaju vam poslovanje pa ćete biti vrlo uspješni. Kolege će se oslanjati na vašu moć procjenjivanja. Puni ste kreativnih ideja i rješenja, što će naići na odobravanje šefova.

Ljubav - Iako će biti ljubavnih blokada koje vas sprječavaju da se zbližite sa simpatijom, ništa nije izgubljeno. Vladavina Jarca označava prekretnicu, pa novogodišnji doček može rezultirati novim poznanstvom ili rasparivanju strasti s onim tko vam se sviđa.

Zdravlje - Nepovoljan Mars ubrzava vaš tempo života, zbog čega ste izloženi stresu i osjetljivi. Više ćete se svađati s ljudima i tako izbacivati višak energije. No na Staru godinu, bit ćete raspoloženi i u odličnoj formi.

Najbolji dan: 30. prosinca

Najlošiji dan: 28. prosinca

Vaga 23. 9. - 22. 10. 

Posao - Računajte na osjetljivu poslovnu komunikaciju gdje su mogući ozbiljni nesporazumi sa suradnicima - vaše riječi mogle bi nekoga uvrijediti. No vrlo uspješno ćete se izvlačiti iz svih napetih situacija.

Ljubav - Vratit će vam se optimizam, osjetit ćete da ste jači spram problema koji su vas dosad pratili. Samci bi mogli upoznati srodnu dušu ili u jednoj zanimljivoj osobi prepoznati prijatelja te iduće dane provesti u znatno ugodnijem i veselijem tonu.

Zdravlje - Izbjegavajte miješanje alkohola i lijekova jer ćete biti osjetljivi na razne kemijske supstancije. Tjelesno ste u dobroj formi i možete podnijeti veće napore, no psihički stagnirate pa vam je odmor itekako nužan.

Najbolji dan: 26. prosinca

Najlošiji dan: 29. prosinca

Škorpion 23. 10. - 21. 11. 

Posao - Pozitivne energije imat ćete na pretek pa će ostali svakodnevni problemi pasti u drugi plan, a vi u dobrom raspoloženju provesti nadolazeće dane. Iako ćete biti iscrpljeni, bit ćete zadovoljni postignutim.

Ljubav - Svidjet će vam se šarmantna osoba koja će zavoditi duhovitim dosjetkama. Ako ste u stabilnoj vezi, planeti će vam priuštiti mnogo uživanja udvoje. Partner će s vama oduševljeno dijeliti svoje uspjehe i uveseljavati vas pozivima na izlaske i putovanja.

Zdravlje - Budite oprezniji u prometu i ne sjedajte za volan pod utjecajem alkohola, osobito na Staru godinu. Mars u Blizancima prilično iscrpljuje vaše energetske zalihe, stoga je dobro da živite što mirnije i urednije.

Najbolji dan: 28. prosinca

Najlošiji dan: 26. prosinca

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - U odličnom ste poslovnom razdoblju u kojem ćete briljantnim idejama i radnom učinkovitošću nadmašiti sami sebe. Merkur u znaku Jarca otvara put napretku, ali i raspiruje vaše ambicije te „glad“ za zaradama.

Ljubav - Bit ćete privlačni, više se dotjerivati i isticati ono najljepše na sebi, što neće proći nezamijećeno. Odazovite se pozivu da s društvom ispratite Staru godinu, jer nije isključeno da upoznate nekog s kime ćete imati savršenu komunikaciju.

Zdravlje - Ako ste za blagdane negdje na putovanju ili kakvom skijalištu, sigurno je da ćete se odlično provesti i kući vratiti puni dojmova. U dobrom ste razdoblju pa vašem zdravlju ne prijete poremećaji.

Najbolji dan: 31. prosinca

Najlošiji dan: 27. prosinca

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Zahvaljujući Veneri u vašem znaku nitko neće biti poželjniji, sretniji i uzbuđeniji od vas. Slijede priznanja, nagrade i povlastice koje ste davno zaslužili, ali su vam dosad izmicale iz ruku.

Ljubav - Preduvjeti za zdravo funkcioniranje vaše veze bit će ljubav, povjerenje, dobra komunikacija te spremnost preuzimanja obaveza. Ako to postoji, ništa neće moći uzdrmati stabilnost vaše veze. Ne morate se bojati niti ljubavne konkurencije.

Zdravlje - Nećete gubiti vrijeme na ljenčarenje. Užitak će vam predstavljati aktivni život te boravak na svježem zraku, bez obzira koliko hladno bilo. Bit ćete iznimno vitalni i puni pozitivne energije te izdržljivi.

Najbolji dan: 28. prosinca

Najlošiji dan: 30. prosinca

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Mogli biste često raditi u kasnim večernjim satima, diplomatski rješavati nesuglasice ili vrlo lukavo skrivati svoje namjere te isto tako pronicljivo ulaziti u tajne pojedinaca koje smatrate konkurencijom.

Ljubav - Slobodni, pazite se problematičnih osoba. Ustrajte na vjernosti i iskrenosti i nemojte pristajati na veze za koje osjećate da će biti površne. Ako ste prošli kroz bolni proces prekida veze, nije isključeno da baš ovih dana upoznate nekog novog.

Zdravlje -  Na Staru godinu mogli biste osjećati umor ili imati glavobolju, no u dobru društvu i takve će tegobe brzo proći. Nastojte se za ove praznike što bolje odmoriti, a ako imate tegoba, posavjetujte se s liječnikom!

Najbolji dan: 25. prosinca

Najlošiji dan: 29. prosinca

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Iako će vas neodgodiva poslovna događanja umarati, nećete propuštati značajnije događaje nego spretno uspijevati ispuniti i sve privatne obaveze. Neki će iskoristiti slobodne dane i otputovati na zimovanje.

Ljubav - Poželjet ćete stvoriti svoj mali unutarnji svijet u koji nitko neće imati pristupa, pa ni partner. Pazite da ga tako ne odgurnete od sebe. Pokažite razumijevanje i proanalizirajte odnos. Nepopuštanje, tjeranje inata i tvrdoglavost nisu rješenje.

Zdravlje - Mnogo ćete izlaziti i kretati se te biti najsretniji u društvima koja će vas puniti pozitivnom energijom. No pazite kako rukujete s pirotehničkim sredstvima – ne izlažite se nepotrebnim rizicima!

Najbolji dan: 28. prosinca

Najlošiji dan: 26. prosinca

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...