Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Veliki tjedni horoskop: Raku bi trač mogao narušiti ugled, a Vaga se vraća bivšoj ljubavi

Veliki tjedni horoskop: Raku bi trač mogao narušiti ugled, a Vaga se vraća bivšoj ljubavi

Biku bi bilo mudro obnoviti stara prijateljstva i razmisliti o putovanjima, jer mu treba ispušni ventil. Blizancima je savjet da smanje prevelika očekivanja od partnera, tako će biti sretniji

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao

Na poslu vas očekuju promjene koje mogu i biti pozitivne, ne budete li brzopleto reagirali i odlučivali. U situaciji ste kada donosite zaključke pune snažnih i emotivnih naboja, što nije dobro.

Ljubav

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako ste se nedavno zaljubili, ne provjeravajte svoju novu vezu jer će sjene prošlosti smetati novom odnosu. Slobodni, uživajte u društvu, pokažite svojoj nedokučivoj simpatiji da imate ponosa! Možda je baš takvo vaše ponašanje pokrene da vam priđe. studio

Zdravlje

Energetski ste vrlo osnaženi, ali psihički znate potonuti u neraspoloženja. Izbjegavajte druženja s ljudima koji su pesimistični jer će to prenijeti i na vas. Pripazite se glavobolja i tegoba sa sinusima.

Najbolji dan: 4. prosinca

Najlošiji dan: 10. prosinca

POGLEDAJTE VIDEO Nisu se poljubili do dana vjenčanja:

Pokretanje videa...

Prvi poljubac 01:09

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao

Bit ćete izvrsni u neformalnim susretima, zadivljujuće koncentracije i fizičke spretnosti. Ako trebate obavljati administrativne poslove, potpisati kakav ugovor, dobiti rješenje ili neku dozvolu, dani su povoljni.

Ljubav

Tjedan je kao stvoren za ozbiljne razgovore kojima ćete odrediti neke ciljeve u budućnosti. Razgovarajte s partnerom o svemu što vas muči – neće se ništa lošeg dogoditi. Sličan pristup savjetujemo i u kontaktu s ostalim vama bliskim i dragim ljudima.

Zdravlje

Obnovite stara prijateljstva i razmislite o putovanjima. Treba vam ispušni ventil, odnosno nešto gdje ćete kanalizirati višak energije. Imate li kakvih tegoba, bit ćete vrlo savjesni i odmah posjetiti liječnika.

Najbolji dan: 6. prosinca

Najlošiji dan: 4. prosinca

Što suprotni spol prvo primijeti na svakom znaku Zodijaka: Bik i Djevica su odani, Vage duhovite
Što suprotni spol prvo primijeti na svakom znaku Zodijaka: Bik i Djevica su odani, Vage duhovite

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao

Prihvatite trenutačne zastoje jer što im se budete manje opirali, to ćete jasnije uviđati koje korake valja napraviti. Dio radnih obaveza prepustite drugima, bez obzira što niste sigurni u njihove sposobnosti.

Ljubav

Posvetite pažnju osobi koja s vama ima ozbiljne namjere - prepoznajte na vrijeme njene kvalitete. Vezanima savjetujemo da smanje svoja prevelika očekivanja od partnera. Čuvajte se pojedinaca koji će pokušavati kopati po vašoj intimi.

Zdravlje

Pokušajte mirnije živjeti, manje se naprezati i više spavati. Manji zdravstveni problemi mogli bi biti razlogom posjeta liječniku, ali ozbiljnijih tegoba nećete imati. Čuvajte grlo od hladnih i gaziranih napitaka.

Najbolji dan: 8. prosinca

Najlošiji dan: 5. prosinca

Dreamstime

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao

Nemojte dopustiti da vam pojedinci poljuljaju samopouzdanje i odvrate vas od planiranih pothvata. Budite oprezni u poslovnoj suradnji sa ženskom osobom – njen trač ili svađa s vama narušit će vam ugled.

Ljubav

Ako ste u braku, upozoravamo vas da se suzdržite od izljeva ljutnje, a osobito od predbacivanja na partnerov račun. Zvijezde vam ovaj tjedan nisu naklonjene i jedino mirnim reakcijama možete izbjeći sve štetne čimbenike po vaš odnos.

Zdravlje

Zaokupljat će vas obiteljski problemi, na što će odlaziti većina vaše energije. Osjećat ćete da ste pod stresom pa pripazite na svoj krvni tlak. Imate li bolnu kralježnicu, razgibajte je joga vježbama i pilatesom.

Najbolji dan: 10. prosinca

Najlošiji dan: 7. prosinca

Iznenadit će vas tko je na vrhu: Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, prema astrolozima
Iznenadit će vas tko je na vrhu: Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, prema astrolozima

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao

Nalazite se u izvrsnom poslovnom razdoblju, ali nemojte otvarati nove poslovne aktivnosti nego unapređujte one koje su već u tijeku. Počet će vam stizati priznanja i konkretne materijalne koristi.

Ljubav

Mogli biste planirati vjenčanje ili na neki drugi način unaprijediti vezu. Poželjet ćete sa svima podijeliti svoju sreću i zanos. Nemojte dopustiti da vas obeshrabre neke vijesti, odgode ili tuđa zavist. Samci, privući će vas osoba bogate duhovnosti.

Zdravlje

Svi će primijetiti da blistate i pozitivno razmišljate. S vama će svatko rado biti u društvu jer ćete isijavati optimizmom. No na zdravlje pripazite – Merkur i Venera u Jarcu ističu mogućnosti upalnih procesa.

Najbolji dan: 4. prosinca

Najlošiji dan: 6. prosinca

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao

Potrudite se oko sadašnjih poslova jer bi vam mogli donijeti nagradu u financijskom obliku ili napredak u karijeri. Mogli biste primiti honorar ili sklopiti odgođeni posao koji će naglo krenuti.

Ljubav

Ojačat ćete komunikaciju s partnerom. Osjetit ćete da je vrijeme za konkretnu akciju, da ste spremni ulagati u postojeću vezu, u obiteljske odnose ili u novi, ozbiljni ljubavni početak. Samo naprijed, ništa vas ne bi smjelo skrenuti s puta.

Zdravlje

U dobrom ste astrološkom razdoblju pa većih zdravstvenih tegoba neće biti. Dani su odlični za sve vas koji želite skinuti višak kilograma, no nastojite da dijetu koju koristite ne bude previše rigorozna.

Najbolji dan: 5. prosinca

Najlošiji dan: 8. prosinca

Divovske bebe: Ovih 5 znakova su najveći plačljivci Zodijaka
Divovske bebe: Ovih 5 znakova su najveći plačljivci Zodijaka

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao

Radit ćete puno, ali i postizati odlične rezultate pa ne žalite truda. Bitno je da ne pretjerujete jer koliko god su vaše ambicije ostvarive, neće proći bez uplitanja konkurencije i zavidnih ljudi.

Ljubav

Prekinutu vezu započet ćete na novim temeljima uzajamnosti i ljubavi te lakše oprostiti sve ono što je bilo povod razlazu. Vagama u braku jačaju romantika i bliskost, iako ćete povremeno biti sitničavi i partneru predbacivati stare pogreške.

Zdravlje

Spori metabolizam prouzrokovat će bolove u trbuhu i nadutost. Nastojte konzumirati što manje teške hrane i priklonite se namirnicama bogatim vlaknima. Imate li izraženijih tegoba, ne odugovlačite posjet liječniku.

Najbolji dan: 9. prosinca

Najlošiji dan: 10. prosinca

Thinkstock

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao

Mogli biste se baviti raznim oblicima pisanog rada i učenja. Zaposleni u administraciji ili računovodstvu, koncentrirano će baratati brojkama i računima. Bit ćete jako učinkoviti.

Ljubav

Stare veze plamte novim žarom, a u novim odnosima dominira fizička privlačnost. Na trenutke ćete gubiti živce zbog sitnica, a onda biti zahvalni na uzbuđenjima i novim prilikama. Vikend donosi ljubavni uspjeh, a nekima čak i sudbonosni trenutak.

Zdravlje

Opuštajte se šetnjama, slušanjem glazbe ili pisanjem dnevnika. S naklonjenim Merkurom i Venerom proljepšat ćete se, a raspoloženje se popraviti. Bit ćete vitalni i izdržljivi te otporni na stresne situacije.

Najbolji dan: 10. prosinca

Najlošiji dan: 6. prosinca

Jeste li među njima? Ovo su 3 najpametnija znaka Zodijaka
Jeste li među njima? Ovo su 3 najpametnija znaka Zodijaka

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao

Krasit će vas hrabrost i upornost, a nećete se bojati niti preuzeti rizik. Usmjerite li ove osobine na područje financija i smišljanja kako da povećate prihode, uspjeh neće izostati.

Ljubav

Bračni parovi udruženim će snagama krenuti u poslovne ili financijske projekte. Parovi koji odluče živjeti zajedno, uređivat će ili će unajmiti stan. Samcima će pak imponirati poslovno uspješne pojedinci i jednog takvog uskoro bi mogli upoznati.

Zdravlje

Namjeravate li se baviti sportom, izbjegavajte suviše zahtjevne i riskantne aktivnosti. Ograničite se na vožnju sobnog bicikla ili brzo hodanje. Pripazite se sklonosti iscrpljenjima i raznim virozama te prehladama.

Najbolji dan: 10. prosinca

Najlošiji dan: 7. prosinca

The Valentine's day

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao

Više se družite s ljudima jer ćete od takvih poznanstava imati koristi i stvoriti vrlo korisne veze. Ostavljat ćete dojam staložene osobe u važnim trenucima, što će vam priskrbiti simpatije nadređenih.

Ljubav

Ovo su odlični dani i za Jarce uhvaćene u mrežu ljubavne rutine. Samci, osoba koja već dulje vrijeme zaokuplja vašu pozornost, napokon će početi popuštati pred vašim šarmom. Ne dajte se zbuniti njenom prividnom hladnoćom iza koje se krije nesigurnost.

Zdravlje

Puni ste energije, angažirani na sve strane i mnogo radite. Zdravlje će vam većinom biti dobro, no pazite da ne pretjerate u radu i iscrpite svoje energetske zalihe. Dan započnite sa zdravim, kaloričnim doručkom.

Najbolji dan: 6. prosinca

Najlošiji dan: 4. prosinca

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao

Nećete moći izbjeći neugodne i složene zadatke koji podrazumijevaju rizik i povećanu odgovornost. Iako ćete davati sve od sebe da zadovoljite tuđa očekivanja, činit će vam se da ste mnogo više uložili nego dobili.

Ljubav

Manja ljubavna stagnacija nije znak za uzbunu, ali kontrolirajte osjećaje i ne gnjavite partnera ljubomorom i preispitivanjima. Osoba kojoj inače puno vjerujete, neće biti iskrena prema vama i nemojte zbog nje dovoditi u pitanje svoj brak ili vezu.

Zdravlje

Psihička napetost ostavit će traga na vaše zdravlje. Glavobolja, pritisak u plućima ili grč u želucu, bit će samo neki od simptoma nervoze. Najbolje će vas opuštati tjelovježba, ali i druženje s prijateljima.

Najbolji dan: 9. prosinca

Najlošiji dan: 5. prosinca

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao

Nadređeni bi vam mogli pružiti priliku da usavršite znanje, krenete na seminar ili stručno usavršavanje. Iz inozemstva mogla bi vam pristići lijepa vijest ili ponuda za posao. Prihvatite svaku promjenu.

Ljubav

Maštate li o povratku staroj ljubavi, imat ćete priliku ostvariti želju. Osim šarma, vaši će najjači saveznici biti rječitost i mudrost pa ćete lako osvojiti njeno srce. Stoga ne oklijevajte nego osmislite učinkovitu taktiku i provedite je u djelo.

Zdravlje

Zdravstvene tegobe nastojat ćete sanirati što prirodnijim putem. Posezat ćete za biljnim pripravcima i čajevima, dok će se neki prepustiti u ruke bioenergetičara. Vaše dobro raspoloženje ništa neće moći narušiti.

Najbolji dan: 10. prosinca

Najlošiji dan: 8. prosinca

POGLEDAJTE HRVATSKU SENZACIJU, TIKTOK ZBOR:

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru