Obavijesti

Lifestyle

Komentari 59

Veliki tjedni horoskop: Ribe će dobiti novu priliku za ljubav, a Vage bi trebale tražiti povišicu

Veliki tjedni horoskop: Ribe će dobiti novu priliku za ljubav, a Vage bi trebale tražiti povišicu

Bikovima će koncentracija biti odlična, što znači da će biti snalažljivi i brzo reagirati u napetim situacijama. Škorpioni će pak često biti napeti i nemirni te će patiti od nesanice

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Komunikativnošću i snalažljivošću oduševljavat ćete nadređene, ali i ljude iz konkurentnih tvrtki. Zagolicat će vas nova ponuda, a na vama je da odlučite jeste li spremni za promjene.

Ljubav - Sve na što ste dugo čekali počet će vam se ispunjavati. Osamljeni Ovnovi imaju priliku pronaći svoju srodnu dušu, a zaljubljeni uživati u nježnostima i pažnji voljene osobe. Mogli biste dobiti bračnu ponudu, objaviti zaruke ili planirati trudnoću.

POGLEDAJTE VIDEO: Namještanje horoskopskih znakova

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Zdravlje - Podložni ste ozljedama. Suzdržite se od ikakvih potencijalno opasnih radnji, a tjelesnu aktivnost ograničite na laganu šetnju. Ne zaboravite na dobar provod s prijateljima, čije će vas društvo energetski puniti.

Najbolji dan: 18. travnja

Najlošiji dan: 16. travnja

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Koncentracija vam je odlična, snalažljivi ste i brzo reagirate u napetim situacijama. Riješit ćete zapetljane odnose te svojim sposobnostima napredovati. Ovladat ćete novim znanjima i tehnologijama.

Ljubav - Bikovi će uživati u ljubavnim osvajanjima. Predstoji vam poznanstvo koje bi brzo moglo prerasti u nešto dublje, a novu simpatiju upoznat ćete među prijateljima. Vezani, otvorenim razgovorom riješit ćete davne nesuglasice i unaprijediti ljubavni odnos.

Zdravlje - Sunce je u vašem znaku i ono je zaslužno za vašu dobru vitalnost. Izdržljivi ste i mnoge su se vaše tegobe povukle, no imate problema s raspoloženjima pa znate biti drski prema ljudima.

Najbolji dan: 20. travnja

Najlošiji dan: 18. travnja

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Blizanci, organizirajte se! Neplansko poslovanje stvorit će zbrku i utjecati na pomanjkanje vremena. Suradnici neće biti susretljivi. Budite oprezni u komunikaciji – „lovit „će vas za svaku izgovorenu riječ.

Savršeni jedni za druge: Ovo su horoskopski znakovi koji imaju najbolju ljubavnu kemiju
Savršeni jedni za druge: Ovo su horoskopski znakovi koji imaju najbolju ljubavnu kemiju

Ljubav - Venera u vašem znaku neke će nagnati da se preko noći vežu bračnim sponama, zaruče ili zaljube, a druge da ozbiljnije razmisle o ljubavnim promjenama koje im se nude. Privući će vas osoba po svemu suprotna vama, ali ćete se jako dobro nadopunjavati.

Zdravlje - Čuvajte zdravlje jer alkohol, cigarete i nespavanje mogu vas itekako oslabiti. Loše ćete se nositi sa stresom. Umjesto da negativnu energiju potiskujete u sebi, istrošite je trčanjem ili vožnjom na biciklu.

Najbolji dan: 22. travnja

Najlošiji dan: 17. travnja

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Rakovima će se pružiti prilika da ponove nešto u čemu se ranije nisu iskazali, možda razgovor ili putovanje. Odnosi sa suradnicima bit će poticajni, a vaša sposobnost logičkog zaključivanja nenadmašni.

Ljubav - Sumnjat ćete u partnerove osjećaje, iako bez razloga. Ne kvarite nepotrebno odnos koji se dobro razvija. Prihvatite poziv za izlazak i zabavu jer je na pomolu zanimljivo poznanstvo, a moguće i ljubavna veza koja će vas nadahnuti.

Zdravlje - Razvijajte samodisciplinu i počnite se držati davno donesenih odluka o rješavanju poroka koji vam ugrožavaju zdravlje. Iscrpljuje vas Mars u vašem znaku, no ostali su planeti na vašoj strani pa dobro podnosite stres i napore.

Najbolji dan: 16. travnja

Najlošiji dan: 19. travnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Lavove očekuju zastoji i nejasnoće. Morat ćete uložiti više koncentracije i energije da biste otklonili novčane probleme. Neke kolege razočarat će vas svojim postupcima pa se manje oslanjajte na timski rad.

Ljubav - Neće vam biti dosadno. Burne svađe s partnerom završit će strasnim pomirenjem, a ako ste samac, pripremite se na uzbudljive trenutke i zanimljiva poznanstva na najneobičnijim mjestima. Netko se zaljubljuje u vas, u što ćete se uskoro uvjeriti.

Zdravlje - Osjećat ćete se umorno i nervozno pa ćete slobodno vrijeme najradije provoditi u samoći. Na trenutke ćete osjećati potrebu za akcijom, da biste se već u sljedećem povukli. Pripazite na svoje kronične tegobe!

Najbolji dan: 18. travnja

Najlošiji dan: 21. travnja

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Iskoristite svoje potencijale za pomake - sada vam je taj put olakšan. Poslovanje s inozemstvom ili udaljenim mjestima će Djevicama donijeti dobit. Mogle bi i pohađati poučan tečaj ili seminar.

Kakvi su horoskopski znakovi kad se probude? Evo tko je prvi gotov, a tko se tuče za ogledalo
Kakvi su horoskopski znakovi kad se probude? Evo tko je prvi gotov, a tko se tuče za ogledalo

Ljubav - Venera u Blizancima potiče vas na svađe, razdražljive primjedbe upućene partneru i potrebu da bude po vašem. Mogli biste se upustiti u vezu s osobom koja će biti jako zaljubljena u vas, ali ne i vi u nju. No s vremenom i vaši će se osjećaji probuditi.

Zdravlje - Vaše se zdravlje poboljšava pa ćete i sami osjetiti da imate više energije. Vaši interesi će se kretati u smjeru duhovnosti pa biste mogli otpočeti s meditacijom, jogom ili nečime što smiruje duh.

Najbolji dan: 20. travnja

Najlošiji dan: 17. travnja

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Odvažni ste i uživate veliki ugled u javnosti. Pravo je vrijeme da zatražite povišicu, iznesete nadređenima svoje ideje ili započnete ostvarenje dugo odgađanog projekta. Nekim Vagama će se povećati plaća.

Ljubav - Stvari se pokreću s mjesta, dobivate sve više prostora u partnerovom životu i uspješno se borite za ono što vam pripada. Ako ste često na društvenim mrežama, moguća je ljubav na daljinu ili poznanstvo sa strancem koji će vas oduševiti.

Zdravlje - Vitalni ste i energični, ali i previše nemirni pa ste najsretniji ako ste tamo gdje se nešto događa. Mogli biste pretjerivati, što će rezultirati pojačanim iscrpljenjima. Jutro započnite kaloričnim doručkom.

Ilustracije samopouzdanja i posla

Najbolji dan: 22. travnja

Najlošiji dan: 18. travnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Nije povoljno vrijeme za promjene i veća ulaganja. Nećete biti dovoljno koncentrirani niti motivirani za izvršavanje
obaveza, pa će pomoć suradnika biti od presudne važnosti. Oslonite se na kolege.

Ljubav - Zaokupljenost poslom Škorpionima neće ostavljati mnogo vremena da se posvete osjećajnim potrebama. Partner će vam zamjerati odsustvo duhom, a vi ćete češće nego ikad bježati u osamu. Slobodni, netko vas izaziva, ali i zavodi igrom riječi.

Zdravlje - Često ćete biti napeti, iako nećete moći dokučiti uzroke. Planetarni utjecaji su takvi da vas čine nemirnima, što će  se nekima od vas odraziti na loš i nekvalitetan san. Opuštajte se meditacijom i biljnim čajevima.

Najbolji dan: 16. travnja

Najlošiji dan: 20. travnja

Ovo su najgori parovi Zodijaka: Jednostavno ne mogu zajedno
Ovo su najgori parovi Zodijaka: Jednostavno ne mogu zajedno

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Strijelci će ostaviti dobar dojam na okolinu, a kontakti i poznanstva osoba na visokom položaju pomoći će im da karijera krene željenim tokom. Nezaposleni bi se mogli zaposliti.

Ljubav - Nervoza koju ćete osjećati, bit će glavni krivac za brojne svađe i razmirice s bližnjima. Mogle bi pasti teške riječi, stoga prije svake rasprave dobro razmislite želite li uistinu povrijediti partnera. Strpite se, od idućeg tjedna slijedi veliko poboljšanje.

Zdravlje - Nećete biti u punoj formi, pa će vašem organizmu trebati mnogo odmora i sna. Imate li kakvih zdravstvenih tegoba, nemojte ih pokušavati liječiti na svoju ruku nego zatražite liječničku pomoć.

Najbolji dan: 19. travnja

Najlošiji dan: 22. travnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Ugled i popularnost će vam porasti, osobito ako je vaš rad izložen javnosti. Bit ćete iznimno korisni za svoju radnu sredinu, a poslovi koji vam se ponude mogli bi proširiti vaše znanje.

Ljubav - Uloženi trud u ljubavni odnos urodit će plodom, pa će mnogi poboljšati vezu i u nju vratiti romantiku. Ako ste slobodni, pred vama je intenzivno razdoblje izlazaka i novih poznanstava od kojih će se jedno pokazati posebno zanimljivim.

Zdravlje - Puni ste energije i entuzijazma koji će vam omogućiti da se bavite svim vrstama tjelesnih aktivnosti, pa čak i onim najzahtjevnijima. Mlađi Jarčevi bi mogli imati problematičan ten, a stariji se žaliti na suhoću kože lica.

Najbolji dan: 21. travnja

Najlošiji dan: 18. travnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Očekuju vas krupne promjene osobito kada je posrijedi kadrovska politika, sredstva za rad i raspodjela zadataka. Mogli biste promijeniti radno mjesto ili raditi na drukčijem opisu poslova.

Ljubav - Vodenjaci će pozornost polagati na kvalitetno druženje s partnerom. Zajedničke večere, duge šetnje i posjeti kinu postat će nezaobilazni dio vaše svakodnevice, a ujedno i odličan način za ponovno zbližavanje. Samci će se zagledati u nekog privlačnog.

Zdravlje - Iako imate mnogo energije i izdržljivi ste, ipak ste u razdoblju pojačanog stresa. Ljudi iz vaše posredne ili neposredne okoline prilično će vas umarati pa ćete morati opreznije birati s kime se družite.

Najbolji dan: 22. travnja

Najlošiji dan: 20. travnja

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Sposobni ste i organizirani, što će učvrstiti dobar ugled u radnoj sredini. Povoljno su aspektirani planovi i ugovori vezani uz inozemstvo, a idealno je vrijeme i da razmislite o doškolovanju.

Ljubav - Puni samopouzdanja, nećete se zadovoljavati sitnicama. Znate što želite i kako to dobiti. Suprotni će spol vašu novostečenu samouvjerenost smatrati vrlo privlačnom, što slobodnim Ribama otvara dobru priliku za promjenu samačkog statusa.

Zdravlje - Vama sklona vladavina Bika zaslužna je za vaš proljepšan izgled i dobro raspoloženje. Druželjubivi ste i otvoreni, no ipak pazite da se ne izlažete pretjeranim naporima koji vode u iscrpljenost.

Najbolji dan: 16. travnja

Najlošiji dan: 22. travnja

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MARKOM KUTLIĆEM

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći
SUNCE, KIŠA, SNIJEG...

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći

Svaka promjena atmosferskog tlaka, temperature i vlažnosti zraka može nepovoljno utjecati na zdravlje, pa valja znati kako se zaštiti i osnažiti imunitet

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno