Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

Veliki tjedni horoskop: Škorpion će obnoviti staru vezu, a Vaga će se napokon kupati u novcu

Veliki tjedni horoskop: Škorpion će obnoviti staru vezu, a Vaga će se napokon kupati u novcu

Vodenjaci će previše otvoreno pristupiti simpatiji i tako već na samom početku sebi umanjiti šanse za ulazak u ljubavnu vezu dok su pred Jarcima burna ljubavna zbivanja

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao

Neprestano će vam nešto ometati koncentraciju. Trošit ćete energiju na rješavanje nekih nesuglasica i nejasnoća i tako napredovati sporo. Nemojte biti tvrdoglavi prema autoritetima, ali i kolegama.

Ljubav

Nemojte se praviti da ljubavni problemi ne postoje, poslušajte što partner govori. Krenite od uzroka i riješite ih jer ovo je dobro vrijeme da stara veza doživi novi početak, a zaboravljene strasti opet izbiju na površinu obnovljenim plamenom.

Zdravlje

Mars u Blizancima zaslužan je za vašu energičnost pa ste prisutni svugdje gdje se nešto događa. No mnogo radite i prilično ste pod stresom pa će vam goditi trenuci opuštanja ili kakve razbibrige.

Najbolji dan: 22. listopada

Najlošiji dan: 28. listopada

POGLEDAJTE VIDEO Žele da im djeca budu određenoh horoskopskog znaka:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao

Merkur u Škorpionu loše će se odražavati na vašoj koncentraciji i učinku. Neće vam polaziti za rukom pravilno procijeniti vrijeme, a kašnjenja i navrat – nanos obavljeni poslovi razljutit će vaše šefove.

Ljubav

Ne možete se požaliti na svoj ljubavni život, no vjerojatna su i neka neugodna iznenađenja. Suočite se sa posljedicama ranijih postupaka, a planeti će vam pomoći da iz svega nađete izlaz. Samci, u nekoga ćete se strastveno zaljubiti.

Zdravlje

Iako imate mnogo tjelesne snage i izdržljivosti, nepovoljan Merkurov utjecaj može vam oslabiti koncentraciju i pojačati nemir ili nesanicu. Pripazite se prehlade ili viroze te uzimajte dovoljno C vitamina.

Najbolji dan: 26. listopada

Najlošiji dan: 23. listopada

Prema znaku Zodijaka otkrijte kakva ćete biti mama: Lavice su razigrane, a Ribe njegovateljice
Prema znaku Zodijaka otkrijte kakva ćete biti mama: Lavice su razigrane, a Ribe njegovateljice

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao

Ulazite u razdoblje timskog rada i orijentacije na suradnike. Mogli biste sklopiti vrijedan posao ili ugovor o zajedničkim ulaganjima. Čuvajte svoj dobar glas i nemojte se kockati vlastitim ugledom.

Ljubav

Partner će izraziti nezadovoljstvo dosadašnjim tretmanom u vezi ili zahtijevati konkretnije korake. Radi opstanka veze, vi ili partner ćete se morati prilagoditi i promijeniti dosadašnji pristup. U dugim vezama bit će učestale svađe i nesporazumi.

Zdravlje

Muče li vas kakve tegobe već dulje vrijeme, ovo je odličan tjedan da obavite preglede ili dobijete novu terapiju kojom ćete biti jako zadovoljni. Pripazite na prehranu, osobito ako već imate tegoba s jetrom i žuči.

Najbolji dan: 29. listopada

Najlošiji dan: 24. listopada

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao

Poslovi će se odvijati prema vašem planu. Iako ćete imati visoke ciljeve, znat ćete kada što treba učiniti i kada treba pričekati  povoljniji trenutak. Planeti vas podržavaju u ostvarenju ambicioznih planova.

Ljubav

Nova veza započet će u uredu, na poslovnom sastanku, na hodnicima fakulteta ili tijekom boravka u drugom gradu. Suprotna strana privući će vas manje svojim izgledom, a više autoritetom, čvrstim životnim stajalištima ili zavidnom karijerom.

Zdravlje

Uživate planetarnu potporu pa ste se proljepšali, a ni energije vam ne nedostaje. Bit ćete okrenuti zabavi i društvu, ali ni na sportske aktivnosti nećete zaboraviti. Često ćete trčati, šetati i skidati kilograme.

Najbolji dan: 22. listopada

Najlošiji dan: 24. listopada

Nije za one koji ne trpe kritike: Loše strane Zodijaka - Ovan je sebičan, Bik lijen, Riba sanja...
Nije za one koji ne trpe kritike: Loše strane Zodijaka - Ovan je sebičan, Bik lijen, Riba sanja...

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao

Neskloni Merkur onemogućit će vas u ostvarenju planova. Više ćete morati čekati i vježbati strpljivost pa i sami odgoditi izlazak u javnost, otvorenje prostora ili promociju, što će biti mudar potez.

Ljubav

Neki od vas će krenuti svojim putem, ostaviti prošlost i u svom srcu napraviti mjesta za neke nove simpatije. Ako ipak odlučite nastaviti vezu s dosadašnjim partnerom, očekuje vas razdoblje raščišćavanja starih nesuglasica i obostrane prilagodbe.

Zdravlje

S vašim zdravijem ne bi trebalo biti problema. Mars je na vašoj strani pa ste dobro raspoloženi, osobito a druženja i zabave. Ulovite li koji lijepi dan, iskoristite ga za planinarenje, trčanje ili vožnju biciklom.

Najbolji dan: 23. listopada

Najlošiji dan: 21. listopada

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao

Sve se uspješnije nosite s teretom svakodnevice i ulažete mnogo energije u posao kojeg obavljate. Bit ćete iscrpljeni, no na kraju radnog dana osjećat ćete zadovoljstvo jer ste dali sve od sebe.

Ljubav

Osjetit ćete samopouzdanje koje će vam dati snage da prekinete lošu vezu i zaplivate novim ljubavnim vodama. Originalnost u nastupu omogućit će vam da osvojite osobu koja plijeni pozornost okoline izgledom, podrijetlom ili profesionalnim statusom.

Zdravlje

Ljubavni život je najsvjetlija točka ovog tjedna pa će vam zaljubljenost iii stabilan bračni život omogućiti da se i sami dobro osjećate. Manje tegobe koje bi se mogle pojaviti bit će vezane uz nemir i nesanicu.

Najbolji dan: 27. listopada

Najlošiji dan: 22. listopada

Svaki horoskopski znak ponaša se drugačije dok vara: Evo kako otkriti preljubnika po Zodijaku
Svaki horoskopski znak ponaša se drugačije dok vara: Evo kako otkriti preljubnika po Zodijaku

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao

Najznačajniji pomaci dogodit će se s financijama. Tu bi neke stvari mogle postati preglednije i izvjesnije, što će povećati vašu radnu motivaciju i poslovnu angažiranost. Bit ćete zadovoljni prihodima.

Ljubav

Mogući su fatalni ljubavni susreti koji će se događati prilikom izlazaka ili na putovanjima. Možda ćete upoznati osobu koja ne živi u vašem gradu ili ostvariti ljubav preko telefonske žice. Nekima se u život vraća bivši partner ili simpatija.

Zdravlje

Godit će vam izolacija od ljudi i noćnih uzbuđenja. Najsretniji ćete biti u svom omiljenom kućnom naslonjaču. Mogli biste patiti od kroničnih tegoba koje će zahtijevati posjet liječniku i promjenu terapije.

Najbolji dan: 28. listopada

Najlošiji dan: 26. listopada

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao

Bit ćete puni energije, lako ćete voditi druge u svom pravcu. Pronaći ćete osobno zadovoljstvo u svemu što se događa. Dok će drugi kasniti s poslom, vi ćete mudro zaobilaziti neočekivane zamke.

Ljubav

Mogli biste obnoviti vezu iz prošlosti, ostvariti intimniji kontakt s dugogodišnjim prijateljem ili započeti romansu sa zrelijom, pouzdanom osobom bogatog životnog iskustva. Ako ste u braku, iskazat ćete se vrlo tolerantnim partnerom.

Zdravlje

Planeti vam podaruju golemu dozu energičnosti i odlučnosti. Više ćete se kretati, baviti sportom i posjećivati prijatelje i razmjenjivati ideje. Putovanja vas usrećuju i donose željena uzbuđenja.

Najbolji dan: 25. listopada

Najlošiji dan: 27. listopada

Ni kavu ne trebaju: Horoskopski znakovi koji su ujutro super volje i puni elana za novi dan
Ni kavu ne trebaju: Horoskopski znakovi koji su ujutro super volje i puni elana za novi dan

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao

Profitirat ćete odaberete li samozatajan rad bez mnogo isticanja sebe i svojih prohtjeva. Nemojte biti tvrdoglavi nego prihvatite pomoć osobe koja se bolje razumije u bit problema koji je iskrsnuo.

Ljubav

Nemirne ljubavne vode i valovi romantike preplavit će vas tijekom ovog dinamičnog tjedna. To će vam pružiti mogućnost da otkrijete nove i nepoznate svjetove osjećaja i ljubavnih čari i tako se oslobodite kočnica koje vas sputavaju.

Zdravlje

Kašalj i grlobolja bit će povezani s prekomjernim uživanjem u cigaretama. Smanjite pušenje. Nepovoljan Marsov utjecaj loše djeluje na vaš imunitet pa su vam potrebni vitaminski pripravci da malo ojačate.

Najbolji dan: 29. listopada

Najlošiji dan: 24. listopada

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao

Pružaju vam se nove poslovne opcije koje unose nemir u vaš život, no krajnje je vrijeme da pobijedite sigurnost uhodanog životnog ritma i prihvatite se odgovornijih zadataka. Sve vam ide od ruke!

Ljubav

Pred vama su burna i strastvena ljubavna zbivanja. Konačno ćete se probuditi iz uspavanosti i napokon spoznati što i koga doista želite. Planirate li brak, početak zajedničkog života ili majčinstvo, želje bi vam se ovog tjedna mogle ostvariti.

Zdravlje

Bit ćete društveni i zabavni i jedva čekati da vas netko pozove na ples, kakvu društvenu manifestaciju i slično. Vladavina Škorpiona zaslužna je za vašu vitalnost i odličan imunitet.

Najbolji dan: 23. listopada

Najlošiji dan: 26. listopada

Ove horoskopske znakove će u sljedećoj godini pratiti sreća: Dobit će šansu za novac i uspjeh
Ove horoskopske znakove će u sljedećoj godini pratiti  sreća: Dobit će šansu za novac i uspjeh

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao

Iscrpljivat će vas rutinski, uobičajeni zadaci, a odnosi sa suradnicima postajat će naporniji. Otvorenost i potreba da svima kažete u lice što o njima mislite, prouzročit će dodatne probleme. Kontrolirajte se.

Ljubav

Na površinu će isplivati vaše ili partnerove mane koje ste dugo potiskivali. Povećana agresivnost u nastupu pratit će i samce. Oni će previše otvoreno pristupiti simpatiji i tako već na samom početku sebi umanjiti šanse za ulazak u ljubavnu vezu.

Zdravlje

Druženje s prijateljima i boravak na svježem zraku imat će iznimno blagotvoran učinak na vaše raspoloženje. No zbog nepovoljne vladavine Škorpiona, moguće su tegobe s venama ili osjetljivom kožom lica i tijela.

Najbolji dan: 27. listopada

Najlošiji dan: 26. listopada

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao

Komunicirat ćete s lakoćom, uspješno ostvarivati kontakte s ljudima koji žive udaljeno od vas. Vaše će vas kvalitete izdići iz prosjeka, a okolina će priznavati vaš rad. Moguće je poslovno putovanje.

Ljubav

Ako vas je ostavio partner, neka vas ne iznenadi njegov telefonski poziv i molba da obnovite vezu. Odluka će ovisiti o vama, a dvojbe će biti teške. Iako ćete spremno praštati, s lakoćom ćete i zaboravljati pa biste prednost mogli dati novoj simpatiji.

Zdravlje

Venera u Škorpionu pridonijet će vašem boljem raspoloženju. No i dalje ste u razdoblju pojačanog gubitka energije pa je moguća kakva viroza. Nemojte se osamljivati jer će to produbiti osjećaj nezadovoljstva.

Najbolji dan: 28. listopada

Najlošiji dan: 25. listopada

POGLEDAJTE VIDEO: EKSPERIMENT S ANĐELKOM I RENEOM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...