Obavijesti

Lifestyle

Komentari 41

Veliki tjedni horoskop: Strijelac bi mogao stati pred oltar, a Ribe dobiti posao koji dugo već žele

Veliki tjedni horoskop: Strijelac bi mogao stati pred oltar, a Ribe dobiti posao koji dugo već žele

Bikova kreativnost i originalnost doći će do izražaja. Učvrstit će poslovni status i ugled među kolegama. Djevica će biti mamac za zauzete osobe, ali i one koje su problematičnog karaktera

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Mogli biste napredovati. Odlično vam se razvijaju poslovi s nekretninama i sudovima. Zanatlije i privatni poduzetnici ostvarit će profit veći nego inače, a ulaganja su pod povoljnim zvjezdanim utjecajima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ljubav - Ovanov seksipil neće proći neprimijećeno kod osoba suprotnog spola, a kako ćete i vi biti skloni flertu, iz naoko beznačajnog susreta mogla bi se izroditi prava romansa. Ako ste u braku, kovat ćete s partnerom velike planove
vezane uz vašu budućnost.

Zdravlje - Venera u vašem znaku vas proljepšava, a i sami ste zainteresirani za razne tretmane ljepote pa ćete se rado prepuštati stručnim rukama maserke, vizažistice ili pedikerke. Kontrolirajte tlak i pazite da se ne prehladite.

Počinje vladavina Blizanaca: Donosi nam važne informacije
Počinje vladavina Blizanaca: Donosi nam važne informacije

Najbolji dan: 25. svibnja

Najlošiji dan: 23. svibnja

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Bikova kreativnost i originalnost doći će do izražaja. Ohrabrit će vas spoznaja da vaša djela daju rezultate. Učvrstit ćete poslovni status i ugled među kolegama, a neki će početi i bolje zarađivati.

Ljubav - Bit ćete skloni tajnama, iscrpljujućim vezama i dvostrukim igrama s već zauzetim partnerima. Potreba za partnerstvom i osjećaj zajedništva će oslabiti. No planeti vam pomažu rasvijetliti mračne ljubavne odaje i pronaći prava rješenja.

Fotolia

Zdravlje - Zanimat će vas razne dijete i detoksikacije organizma, no bitno je da u tome ne pretjerate kako ne bi bilo više štete nego koristi. Slabije zdravlje nekog od ukućana prilično će vas zabrinuti.

Najbolji dan: 27. svibnja

Najlošiji dan: 22. svibnja

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Podsvijest, snovi i nesigurnost obilježit će tjedan. Ništa neće ugroziti vaše raspoloženje kao vi sami, a to će umanjiti radnu učinkovitost. Provjeravajte podatke, želite li izbjeći previde i pogreške.

Ljubav - Da se partner bavi vašim odnosom pokazat će vam vrijeme koje provodite zajedno. Putovanja i kvalitetna komunikacija otkrivat će intenzitet uzajamnih osjećaja. Ako ste u nekog zaljubljeni, očekuje vas nešto usporeniji razvoj situacija.

Zdravlje - Sunce u vašem znaku osnažit će vam koncentraciju pa ćete biti oštroumni i imati odlično zapažanje. Zdravlje vam je relativno dobro, no nepovoljni Merkur može biti „krivac“ za kakvu virozu ili grlobolju.

Najbolji dan: 22. svibnja

Najlošiji dan: 24. svibnja

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Ponude li vam nadređeni mogućnost napredovanja, nećete u to uletjeti s oduševljenjem. Dvojit ćete zbog prevelike odgovornosti i stresa koji će biti popratne pojave nove poslovne uloge.

Ljubav - Uočit ćete suštinske razlike između vas i partnera i shvatiti da su prilagodbe nužne. Zaljubljenima predstoji otvoren razgovor – partner ima ozbiljne namjere s vama, što vas na trenutak može i uplašiti. Dajte si vremena
prije konačne odluke.

Zdravlje - Postajete društveni i otvoreni sklapati nova poznanstva. Aktivan društveni život pridonijet će vašem boljem raspoloženju. Nepovoljan Venerin utjecaj može biti uzrokom alergija ili nečistog tena lica.

Najbolji dan: 23. svibnja

Najlošiji dan: 26. svibnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Odvažno ćete rješavati probleme u područjima u kojima ne posjedujete dovoljno iskustva ili znanja. Minuli rad bit će naplaćen, potraživanja podmirena, a dobit ćete i mogućnost honorarnog rada.

Ljubav - Neki od vas mogli bi pretvoriti duboko prijateljstvo u strastvenu vezu. Osjetit ćete golemi priliv osjećaja koji nećete moći shvatiti - pustite srcu da vas vodi. Ne dajte da vas nečiji nedobronamjerni savjeti udalje od vlastitih osjećajnih ciljeva.

Happy teen couple embracing at street.

Zdravlje - S velikim žarom ćete se baciti na vježbanje, vođeni željom da istešete liniju za ljeto. U tome ćete biti uspješni pa će mnogi hvaliti vaš novi izgled. Bit ćete veseli i svakim danom se osjećati sve bolje i bolje.

Najbolji dan: 25. svibnja

Najlošiji dan: 22. svibnja

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Bit ćete snalažljivi u trgovačkim i novinarskim poslovima te onima vezanima uz računalstvo i programiranje Napredovanje ili putovanje u inozemstvo, dat će vam novi motiv. Netko će vas javno pohvaliti.

Ljubav - Ako ste prekinuli odnos, izvjestan je susret, a možda i obnova veze. Bit ćete mamac za zauzete osobe, ali i one koje su problematičnog karaktera i koje vam mogu zakomplicirati život. Stoga pazite kome se osjećajno otvarate i u koga se zaljubljujete.

Zdravlje - Vladavina Blizanaca nije vaše dobro razdoblje jer ste izloženi povećanom stresu i nervozi. Čuvajte živce i nastojte što više slobodnog vremena posvetiti sebi. Pritom ne zanemarujte druženja i sportske aktivnosti.

Najbolji dan: 28. svibnja

Najlošiji dan: 24. svibnja

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Pitanja vezana uz banke, novac drugih, potraživanje alimentacije ili raspodjelu imovine dolaze na dnevni red. Takve ćete situacije uspješno rješavati, a na poslu se dokazati kao pouzdan radnik.

Ljubav - Bit ćete netaktični pa ćete se otežano sporazumijevanje s partnerom. Druga strana pogrešno će procjenjivati vaše potrebe i osjećaje. Moguće su svađe koje će srećom biti kratkog daha, a i vladavina Blizanaca pomaže vam u zbližavanju s partnerom, simpatijom.

Zdravlje - Mogli biste neuredno živjeti, prekasno lijegati u krevet pa ćete ujutro biti umorni. Uvedite više reda u svoj život, ne preskačite jutarnje obroke i neka se na vašem jelovniku češće nađe pokoja voćka.

Najbolji dan: 22. svibnja

Najlošiji dan: 25. svibnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Planeti će vam oduzimati smirenost. Pripremite se na veću kritiku javnosti, pretpostavljenih i kolega s kojima dijelite radni prostor. Morat ćete se boriti, ali ćete uspjeti i napredovati!

Ljubav - Ljubavni odnosi odisat će postojanošću, a problemi će vas još više zbližiti. Iako će komunikacija s partnerom biti lošija, osjećaji i pogled govorit će više od riječi. Imate li ljubav na daljinu, moguće su manje razmirice i nesporazumi. 

Zdravlje - U tjednu ste povećanih napora, iscrpljenja i stresa. Ni koncentracija vas neće najbolje služiti pa ćete biti zaboravljivi. Čuvajte grlo i glasnice, nemojte pretjerivati u sladoledu i hladnim gaziranim pićima.

Najbolji dan: 23. svibnja

Najlošiji dan: 27. svibnja

Strijelac 22. 11. - 21. 12

Posao - Nemojte zapostavljati poslovne obaveze jer će se nagomilati pa nećete znati što prije početi. Šefovi će od vas
mnogo očekivati pa nije isključeno da vam i dodijele znatno odgovornije poslove nego inače.

Ljubav - Mogli biste stati pred oltar ili se naći na pragu nove ljubavne priče. U ostvarenju novih odnosa kumovat će prijatelji i poznanici, pa ćete stjecati mnoga nova poznanstva. Ne odvija li se vaša veza kako ste planirali, naoružajte se strpljenjem.

Zdravlje - Ako vas već neko vrijeme muče određeni zdravstveni problemi, nemojte više odgađati posjet liječniku. U odličnom ste razdoblju za liječenja i terapije, a možda će vam liječnik prepisati i nove, učinkovitije lijekove.

Najbolji dan: 26. svibnja

Najlošiji dan: 24. svibnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Bit ćete zamijećeni, možda i promaknuti na bolje radno mjesto. Sklopit ćete poslove koji će vam priskrbiti materijalnu moć. Hobiji i slobodne aktivnosti mogli bi postati značajan izvor prihoda.

Ljubav - Mogli biste upoznati zanimljivu osobu preko posla, u školi ili na fakultetu. Udvarajte se diskretno i ne žurite s pozivom za izlazak – uživajte u sitnim znakovima pažnje i ljepoti zavođenja. Bračne trzavice mogu biti izraženije sredinom tjedna.

Ova tri znaka Zodijaka u lipnju očekuju velike životne promjene
Ova tri znaka Zodijaka u lipnju očekuju velike životne promjene

Zdravlje - Nećete biti u punoj formi pa vam se preporučuje da štedite energiju i izbjegavate previše zahtjevne radnje. Imate li tegoba s cirkulacijom, uvedite u svoj dnevni ritam redovno pješačenje ili vozite kućni bicikl.

Najbolji dan: 28. svinja

Najlošiji dan: 25. svibnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Nagomilani poslovi ili studentske obaveze iziskuju brzo djelovanje. Ne odgađajte poslove koji ne podnose odgodu. Zbog neplaniranih troškova mogli biste posegnuti za ušteđevinom ili posudbom.

Ljubav - Zaštićeni ste dobrim Venerinim utjecajem pa će ljubavna veza buknuti od obnovljene fizičke privlačnosti i osjećajnog sklada. Razmišljat ćete o zarukama, braku, trudnoći. Ako ste sami, veliki su izgledi da nekog privlačnog upoznate.

Zdravlje - Skloni ste promjenama raspoloženja, a mogle bi vas mučiti probavne tegobe zbog nervoze. No vaša vitalnost je dobra pa se može reći da ste jako izdržljivi i da odlično podnosite sve stresne situacije.

Najbolji dan: 22. svibnja

Najlošiji dan: 27. svibnja

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Tjedan je pogodan za sve vrste istraživanja i prikupljanja informacija. Tražite li izlaz iz novčanih problema, u procjenama budite dalekovidniji. Mogli biste dobiti radno mjesto koje priželjkujete.

Ljubav - Na putu do ljubavne sreće Ribe će uspješno prevladati neke zapreke, zbližiti se sa simpatijom ili sresti nekoga u čijoj ćete blizini teško ostati pribrani. Seksualna privlačnost neće biti u prvom planu, no zato ćete s partnerom imati odličnu komunikaciju!

Zdravlje - Popravit će vam se raspoloženje, a samim time porasti i želja za sportskim aktivnostima. Zaigrajte s prijateljima partiju tenisa ili nogometa - osim što ćete se osjećati bolje i kondicija će vam se bitno popraviti.

Najbolji dan: 24. svibnja

Najlošiji dan: 22. svibnja

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'