Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Victoria je “ubila” bob, a stilisti strogu simetriju

Razbarušena frizura poručuje: “Divlja sam i spontana”, a slojevi i repići odaju damu kojoj je ipak stalo do toga kako izgleda

AFP
Foto: AFP
2 komentara

Najimitiranija frizura prošle godine, Posh bob, dobila je mekšu i ženstveniju varijantu. Predvodnica trenda ponovno je gospođa Beckham, koja je uspjela spojiti gotovo nespojivo - spontanost i glamur. Razbarušena frizura poručuje: “Divlja sam i spontana”, a slojevi i repići odaju damu kojoj je ipak stalo do toga kako izgleda. Takva frizura s lagano valovitom kosom, nekoliko svjetlijih pramenova te toplom čokoladnom bojom idealna je za sve žene koje nisu pobornice stroge simetrije. Frizerski stilisti za ovu zimu najavljuju raznolikost kojom se želi izbjeći uniformiranost jer ipak ne žele sve žene postati klon Victorije Beckham. Nećete pogriješiti s ultrakratkom bob frizurom ili dugom kosom s tupim šiškama ovalnog oblika.
S modnih su pista sišle frizure blago valovite te kose začešljane unatrag ili podignute u ležernu punđu.

>>> Pixie bob
Kratka kosa ostaje imperativ i u 2010. Kratkim frizurama postiže se mladolik i trendovski izgled. Idealan je izbor frizura koju je proslavila Pixie Geldof, Pixie bob. Razbarušena i pomalo neuredna frizura objedinjuje dozu elegancije i seksepila.

>>> Poluduga kosa
Poluduga frizura idealna je  opcija za zaposlene žene koje traže raznolikost, ali ne žele provesti previše vremena stilizirajući kosu. Stepenasto šišanje poluduge kose je precizno, iako niti jedan trendi oblik ne slijedi šablonu, što omogućava veliki kreativni izbor vlastite omiljene varijante.

>>> Holivudski glamur
Glamurozan holivudski stil stvorio je frizure raskošnog volumena te su na velika vrata ponovno pokucale blage lokne i valovita kosa koja ističe ženstvenost. Tako su broj jedan ove sezone postali prirodan izgled kovrča i blaga “neurednost” valovite kose. No ovakve frizure moguće je nositi samo ako je kosa njegovana, što zahtijeva dosta truda i vremena.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message