Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
11 komentara

Vidjela je noge mog dečka pa je počela prijetiti da će me istući

Britanku je optužila i napala druga žena da ima aferu s njezinim dečkom, nakon što je ona na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojoj ima isprepletene noge sa svojim partnerom

11 komentara

Selina Azam iz Newcastlea napadnuta je nakon što je na Snapchatu objavila fotografiju na kojoj su njezine noge isprepletene s nogama njezina dečka Bradleya.

Foto: Twitter/Screenhot

Putem aplikacije ju je kontaktirala druga žena koja tvrdi da su noge na fotografiji zapravo od njezina dečka Kierana.

Žena pod korisničkim imenom 'J.Joyxooo', nastavila je slati Seleni uvredljive poruke nazivajući je 'malom k******' i zahtijevajući tučnjavu.

Šokirana Selena opetovano se branila i kasnije javno osramotila ženu dijeleći fotografiju njihova razgovora na Twitteru.

- Odmah sam zažalila što sam stavila fotografiju svojih i Bradleyjevih nogu na Snapchatu - napisala je u opisu objave.

Fotolia PRELJUB NIJE NA POPISU 10 situacija s kojima ćete od sebe otjerati ženu koja vas voli

Napeta rasprava prikupila je na tisuće lajkova i retweetova u posljednjih nekoliko dana.

J.Joyxooo je započela razgovor ispitujući kako Selina poznaje Kierana. Kada je Selina odgovorila da ga ne poznaje, J.Joyxooo je odgovorila: 'Da, znaš, on je na tvom storiju, držiš noge na njemu'.

Selina je nastavila objašnjavati da ne poznaje Kierana, ali je J.Joyxooo inzistirala ukazujući da Kieran prati Selinu na društvenim mrežama.

- Koja je tvoja poanta? Mnogo ljudi me prati i lajka mi fotografije. To ne znači da znam svakog od njih - odgovorila je Selena.

VIDEO: KAKVA KAZNA! Prevario ju pa mu se osvetila: 'Gol ćeš proći glavnom ulicom'

Poruka je potaknula obrazložen odgovor. J.Joyxooo je napisala: 'Moja je poanta da si ti mala k******* koja ima svoje noge na mom j****** dečku tako da se možemo naći za tučnjavu, ti p****'.

- Ne znam tko je Kieran Stephens. Zašto mu ne pošalješ poruku i posvađaš se s njim, umjesto sa mnom? Ako ne vjeruješ svom dečku, zašto si s njim? Neću ti više odgovarati, psiho - uzvratila je Selena.

J.Joyxooo je tada promijenila pristup, ispričala se Selini i objasnila joj da ju je dečko neprestano vrijeđao i da se osjeća nesigurno.

LJUBAVNI JADI Voditeljicu je šokirala poruka: Obje spavamo s istim frajerom

Ali kad joj je Selina odgovorila kako bi joj pokazala suosjećanje, J.Joyxooo ju je ponovno napala i nekoliko puta ju nazvala. Selina je ignorirala pozive i ohrabrila J.Joyxoo da 'potraži pomoć'.

Nakon što je podijelila razgovor na Twitteru, Selina je objavila prateću objavu koja otkriva da ju je J.Joyxooo zamolila da ukloni fotografiju njihova razgovora, piše Daily Mail.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message