Lifestyle

Komentari 20

Viralni hit: Krenuo ju zaprositi, a ona ga je 'zveknula' po glavi

Viralni hit: Krenuo ju zaprositi, a ona ga je 'zveknula' po glavi

Romantična prošnja u Disney stilu je pošla po zlu - dečko koji ima 'povijest' lažnih prošnji svojim je klečanjem na jednoj nozi izazvao zanimljivu reakciju djevojke, no na kraju je ipak sve dobro završilo

Barem mu nije rekla 'ne', komentirali su mnogi video prošnje koji je posljednjih dana postao viralni hit. Naime, u njemu ne očekivana reakcija žene na dečka koji ju je zaprosio tijekom putovanja u Disneyland možda nije učinila trenutak čarobnim kao što bi par vjerojatno želio, ali barem ih je proslavila, prenosi Fox.

POGLEDAJTE VIDEO: Krenuo ju je zaprositi, a ona ga 'zveknula' po glavi

Srećom, iako ova priča možda ima neugodan početak, navodno ima sretan kraj.

Gracie O’Neill nedavno je na svojoj TikTok stranici podijelila video na kojemu je njezin suprug prosi u Disneylandu. Iako je video zapravo star nekoliko godina, prenijela ga je na svoju TikTok stranicu tek krajem prošlog tjedna. Od tada je postao viralan i ima preko 5,6 milijuna pregleda.

Na snimkama se vidi Gracie kako stoji pored svog dečka dok poziraju ispred Disneyevog dvorca. Nakon fotografiranja, njen se dečko počinje spuštati na jedno koljeno u tradicionalnoj pozi 'hoćeš li se udati za mene?'.

Gracie, međutim, očito nije mislila da je ozbiljan zbog prijašnjih šala s lažnim prosidbama. Dakle, ona je u početku odgovorila tako što ga je 'zveknula' u vrh glave. Prema opisu videozapisa, mislila je da je zafrkava.

Ispada, međutim, da je njezin dečko bio ozbiljan.

Nakon što je dobio glavu po glavi, on nastavlja vaditi prsten i kaže: 'Ovaj put se ne šalim.' 

Nakon viralnog uspjeha priče, O’Neill je odlučila podijeliti cijeli video, koji se nastavlja nakon što prihvaća prošnju. Na snimci se vidi kako reagira sa šokom i radošću i očito kaže 'da'.

U opisu video zapisa napisala je: 'Ozbiljno, najsretniji dan u mom životu.'

Najčitaniji članci