Lifestyle

Komentari 40

Vizažist iz Srbije baku Miloratku (86) pretvorio u hollywoodsku divu: 'Ne sređuje se, a lijepa je'

Vizažist iz Srbije baku Miloratku (86) pretvorio u hollywoodsku divu: 'Ne sređuje se, a lijepa je'

Vizažist i frizer iz Srbije Aleksandar Dramićanin je svoju baku sredio od glave do pete i pri tom naglasio: Ona je skromna žena, obična baka iz sela, ali je prelijepa. Njene slike idu u salon

Baka Miloratka (89) živi na selu, ne šminka se i ne ide na frizure. Oko glave nosi maramu, ali njezinog unuka Aleksandra Dramićanina, frizera i vizažista, to nije spriječilo da otkrije njezinu ljepotu. Uz pomoć šminke baku je pretvorio u pravu divu. Fotografije je podijelio na društvenim mrežama i oduševio sve.

POGLEDAJTE VIDEO:

Aleksandar ima vlastiti salon za frizure i šminkanje i u svojoj karijeri je uređivao brojne poznate ljepotice, ali kaže kako mu je njegova baka najveća inspiracija.

- Ja nju transformiram od kad znam za sebe, ona je obična baka iz svog sela, ne sređuje se i skromna je žena, ali je prelijepa i oduvijek mi je inspiracija. Kosu uvijek nosi u marami pa sam došao na ideju i da joj kosu sredim -  rekao je Aleksandar za Noizz i dodao da ju je već prije desetak godina šminkao. Posljednji put ju je sređivao u karanteni dok je boravio u njihovom mjestu Ivanjici.

- Tada sam je doslovno natjerao na to jer nije bila posebno raspoložena, a drugi put sam to radio s ciljem da  uokvirim njene portrete u svom salonu - otkrio je.

Aleksandar je ovu nevjerojatnu transformaciju podijelio na društvenim mrežama i oduševio svoje pratitelje, ali i one koji do sada nisu pratili njegov rad.

Baka Miloratka se ne voli eksponirati i ne razumije se u društvene mreže te joj je čudo što su odjednom svi počeli pričati o njoj.

- Ona ima 86 godina, starija je baka i nije uopće u svemu tome, ali je ipak pristala na fotkanje. Stvarno je prelijepa žena, ima divne plave oči i lijepo lice, svi su oduševljeni njom. Toliko je nesvjesna tih stvari da je kada sam joj donio haljinu za snimanje apsolutno nije zanimalo tko ju je prije nje nosio, samo mi je rekla 'nemoj da dobijem koronu jer nosim tuđe haljine' -  ispričao je Aleksandar i dodao da baka ipak ne planira u budućnosti opet raditi frizure i šminkati se.

- Ona se ne voli sređivati i kad sam joj predložio transformaciju 'pred kamerama', mislila je da se šalim. Uopće je ne zanima šminka ni frizure i često joj nije jasno zašto je meni to toliko bitno - zaključio je frizer.

Najčitaniji članci