Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Vječno mlada Kate Moss služi se trikovima svoje 'stare škole'

Vječno mlada Kate Moss služi se trikovima svoje 'stare škole'
1

Kraljica svih partyja svako jutro pije čašu vruće vode s limunovim sokom jer tako detoksicira tijelo , a umivanje krastavcima i ledom čine njezin ten blistavo svježim

VIDEO

Voda s ledom i krastavcima. Hidratacija, san i sreća, to su tajne moje ljepote. Znam da izgledam drukčije kad sam sretna, izjavila je kraljica svih partyja Kate Moss. Umivaonik napunite ledom i dodajte svježe krastavce te se umijte. Krastavci će “izvući” neželjeno crvenilo.

- Osjećaj je sjajan. Ne radim to često, ali kad sam premorena, to umivanje, koje je zapravo trik ‘stare škole’ Joan Crawford, uvijek me razbudi i osvježi - ispričala je Kate.

Otkrila je i da svako jutro popije čašu tople vode pomiješanu s limunovim sokom jer tako na jednostavan način detoksicira tijelo. Nikad nije prejako našminkana, ali zato za izgled “smokey eyes” tvrdi da je vječan i da se s njim ne može nikad pogriješiti. Oči su joj uvijek besprijekorno našminkane, a otkrila je i zašto.

- Imam jako debelu četkicu za šminkanje očiju. Obično nanesem debeli sloj sjenila u jednom potezu. Nakon toga napravim potez crnom olovkom za oči i onda tom debelom četkicom sve izmiješam. Trebalo mi je dosta vježbanja pred zrcalom - povjerila se Moss.

Supermodeli često koriste i “najpodcjenjeniju” tajnu ljepote - vazelin. Idealan je za hidrataciju usana i područja ispod očiju. Fanovi vazelina su i Jessica Alba te Tyra Banks, koje ga nanose od nožnog palca do obraza.

Maska od aspirina je brz tretman protiv akni

Savršen ten, osim genima, modeli mogu zahvaliti i maski od aspirina. Uzmite aspirin, zdrobite ga u zdjeli i dodajte malo vode. Stvorit će se pasta koja je dovoljna da se prekrije prištić. Aspirin sadrži acetilsalicinsku kiselinu, koja se upotrebljava u tretmanima protiv akni. Da bi održale savršen ten, modeli jedanput na tjedan rabe masku od aspirina i meda.

Kokosovo ulje za kosu, kokos i šećer za tijelo

Osim što mirisom budi sjećanje na bezbrižno ljeto, kokosovo ulje pomaže kosi da bude sjajna i čvrsta. Osim toga, potiče bolju cirkulaciju tjemena. Umasirajte ga u vlasište i završite s vrhovima kose. Masirajte vlasište nekoliko minuta i ostavite da stoji sat vremena. Nakon toga temeljito isperite. Supermodeli rabe ulje kokosa i kao piling dodajući mu šećer.

Piling ‘uradi sam’ prvo je pravilo lijepe kože

Supermodeli znaju da je najvažnije imati besprijekornu kožu i zato ne propuštaju piling cijelog tijela. Četkanje nježnim vlaknima potiče cirkulaciju, odstranjuje mrtve stanice kože i omogućuje obnavljanje kože. Redovitim tretmanima “uradi sam” postiže se glatka i njegovana koža, a pilingom se ujedno eliminiraju i toksini jer stimulira limfni sustav.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'