Lifestyle

Komentari 92

Vježbaju jogu potpuno goli jer se to radilo i prije 4000 godina

Cilj im je omogućiti ljudima da se ponovo povežu s tri vrste svoje energije - seksualnom, fizičkom i mentalnom. Postoje samo muške grupe, ali i one u kojima muškarci i žene vježbaju zajedno

Mnogi su se zainteresirali za jogu u irskom Dublinu otkako mogu doći vježbati posve goli. Radi se o Tantra Kriya jogi koja se prakticirala u Indiji još prije oko 4000 godina, a grupe su za sada isključivo muške. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dijeljenje prostora s drugim ljudima koji su goli generira jedinstvenu energiju. Gola joga omogućava vam da prihvatite svoje tijelo i zbližite se sami sa sobom. Uzmemo li u obzir ulogu odjeće u našem društvu, čini se da je u totalnoj suprotnosti s ciljevima u jogi - objašnjavaju na svojoj internetskoj stranici.

Cilj im je kažu omogućiti ljudima da se ponovo povežu sa svoje tri vrste energije - seksualnom, fizičkom i mentalnom. Planiraju oformiti i mješovite muško/ženske grupe.

U New Yorku muškarci i žene vježbaju goli zajedno

Takvu jogu nudi Bold & Naked studio u New Yorku. Zainteresiranih je puno, ali pojavi se tu i tamo i pokoji voajer pa su na na svojoj internetskoj stranici napisali kako savjetuju svima koji očekuju da će tamo gledati peep show, da kod njih ne gube vrijeme.

Napisali su: "Ne gubite vrijeme. Energija u prostoriji je vrlo jasna i članovi koji dolaze u Bold & Naked su vrlo fokusirani na proslavu svojih tijela putem joge. Nije nam problem zatražiti nekoga da napusti studio bude li se ponašao neprimjereno.".

Pogledajte u videu kako to kod njih izgleda:

Još jedan video mješovite grupe iz New Yorka:

Najčitaniji članci