Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Vodenjak (20.1. - 18.2.) će uživati u sretnoj i mirnoj godini

Vodenjak (20.1. - 18.2.) će uživati u sretnoj i mirnoj godini
4

Nakon ovogodišnjih financijskih uspjeha pred vama je godina u kojoj ćete održavati postignute standarde. U drugom dijelu godine okrenut ćete se obitelji i miru doma

VIDEO

Nakon što ste tijekom ove godine uspjeli postići sjajne financijske uspjehe, sad polako počinjete razmišljati o dokazivanju na drugim životnim područjima. Novac će vam i dalje biti važan, samo ne više na isti konkretni način. Sad ćete razmišljati o duhovnim vrijednostima. Sljedeća godina donosi vam pojačavanje mentalne aktivnosti. Vaš um sjajno će funkcionirati i omogućavati vam velika postignuća na planu edukacije i različitih oblika komunikacije. Ako studirate, možete biti sigurni u uspješno polaganje svih ispita. Iduća godina će označiti i veliki zaokret na planu duhovnosti.

Za razliku od prije, sad duhovnost nećete odvajati od svakodnevnog života, nego ćete u najobičnijim situacijama pokušavati biti što pozitivniji. U drugom dijelu godine željet ćete temeljito renovirati dom. Bit će to udružena radna akcija koju ćete provesti s obitelji. Ako ćete putovati u inozemstvo, budite što selektivniji na planu izbora odredišta. Pomno razradite plan putovanja.

SAVJET GODINE

ONA - Duhovitošću i šarmom očarat ćete sve koji vas znaju. Došlo je vrijeme da privatni hobi aktualizirate kao unosan posao. Jedino što je potrebno je malo razmisliti i dobro se organizirati.

ON - Uz malo više pozitivnosti i sigurnosti u sebe možete zauzeti najvažnije pozicije. Pokušajte što više izražavati individualnost i ne gurajte druge u vodeće uloge. Vaše mogućnosti nemaju kraja.

OBITELJ

U prvom dijelu sljedeće godine nećete posvećivati previše pozornosti obitelji. Vrlo često ćete izlaziti i zabavljati se s prijateljima te zanemarivati obiteljske obveze. Oglušit ćete se na tuđe potrebe i njegovati individualnost. Kako mjeseci budu prolazili, tako će boravak kod kuće postajati sve važniji. Nastojat ćete učvrstiti odnose s bližnjima i pokrenuti neke zajedničke aktivnosti. Unutar šire obitelji moguće su ženidbe i rođenja djece.

ZDRAVLJE

Tijekom ove godine vaše zdravlje bilo je dobro i niste imali nikakvih većih problema. Taj pozitivni trend nastavit će se i u idućoj godini. No i tijekom sljedećih 12 mjeseci bolesti će vas jednostavno zaobilaziti.

Iako se nećete pretjerano truditi, vaše zdravlje i imunitet bit će na zavidnoj razini te vam omogućavati potpuno opušten život. Preporučljivo vam je što više slušati harmoničnu glazbu.

LJUBAV

Iako vam tijekom sljedeće godine ljubav neće biti na prvome mjestu, to ne znači da se na tom planu neće ništa događati. Osobito će biti intenzivno tijekom ljeta kad će se pojaviti prilika za jedno savršeno skladno poznanstvo. Ako već jeste u nekoj vezi, budite spremni na različite oblike iskušenja. Budite što fleksibilniji te otvorenim i potpuno iskrenim razgovorom rješavajte sve novonastale probleme.

POSAO

Iako su vam i dalje financije vrlo važne, u idućoj godini se više nećete toliko truditi oko stalnog stjecanja novca. Od toga će vam biti puno važnija sloboda. Poznato je da dovoljno novca na računu omogućuje veću slobodu, a to je upravo ono što se vama sad događa. Za napredovanje u karijeri poželjno je da iskorištavate svoju maštovitost i originalnost. Zato pronađite nova područja u kojima možete iskoristiti svoje vještine.

KAKO ZAVESTI VODENJAKA

Pokažite im koliko ste originalni, maštoviti i neovisni. Objasnite im kako ćete prihvatiti njihovu ekscentričnost te da ih nećete ničim ograničavati. Najprije mu budite prijatelj na kojeg se uvijek može osloniti, a tek nakon toga ljubavnik. Ne robujte predrasudama i budite spremni na eksperimentiranje. U komunikaciji s njim budite izravni i otvoreni, a za prvih nekoliko spojeva smislite kreativno ili neobično mjesto za izlazak.

NAJBOLJE SE SLAŽE SA:

VODENJAK - BLIZANCI 
Obožavate njihovu lepršavost jer s njima vam nikad nije dosadno. Oboje dobro komunicirate.

NAJLOŠIJE SE SLAŽE SA: 

VODENJAK - DJEVICA 
Ne podnosite njihovo cjepidlačenje i kritiziranje. Uvijek nastojte biti što dalje od ovoga zemljanog znaka.

KAKVI SU U VEZI

ONA - Ne podnosi kad je tretiraju kao i sve ostale žene. Kako bi s nekim ostvarila intimnu i kvalitetnu vezu, najprije s njim mora biti dobra prijateljica.

ON - Ne ponaša se poput ostalih muškaraca. Jednostavno stvara neka posebna pravila funkcioniranja u vezi. Traži potpunu slobodu i ne podnosi posesivnost.

SRETAN BROJ: 4

KARAKTERISTIKE VODENJAKA

• individualan • originalan • slobodouman • liberalan • neovisan

Loše razdoblje: listopad, studeni - Osjetit ćete se prilično bezvoljno i odustati od nekoliko izuzetno dobrih ideja. U odnosima s okolinom loše ćete komunicirati te se osamiti.

Loš dan: 18. listopada - Do vas će doći informacije koje će poljuljati povjerenje u nekoga bliskog. Budite vrlo oprezni i nemojte odmah povjerovati u ono što ste čuli.

Dobro razdoblje: veljača, ožujak - Sljedeća godina donosi nastavak pozitivnih trendova iz ove godine. Jedan od njih je dobra financijska situacija. Pametno ćete investirati.

Dobar dan: 14. veljače - Danas ćete biti dobro raspoloženi i zabavljati se u društvu s prijateljima. Nedavno započeti poslovni projekt počinje donositi prve konkretne rezultate.

Poznati Vodenjaci 

Taylor Lautner 11.2.1992.

Justin Timberlake 31.1.1981. 

Davor Gobac 17.2.1964.

Michael Jordan 17.2.1963.

Robbie Williams 13.2.1974.

Bojana Gregorić 17.2.1972.

Agyness Deyn 16.2.1984.

Ana Rucner 12.2.1983.

Oprah Winfrey 29.1.1954.

Alicia Keys 25.1.1981.

Jennifer Aniston 11.2.1969.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku